Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - действительно молодцы.

Благодарим всех, от кого зависит существование интернет портала.

Этот портал классный! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще! Дерзайте!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних реєстраторів власників іменних цінних паперів та емітентів, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

НАКАЗ

  1. 22.11.2012  № 1077
  2. Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних реєстраторів власників іменних цінних паперів та емітентів, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

    Відповідно до пункту 4 рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 травня 2011 року № 491( z0658-11 ) "Про затвердження відкритого формату передачі даних між Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку та суб'єктами інформаційної взаємодії", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 червня 2011 року за № 658/19396 та з метою упорядкування складання реєстраторами власників іменних цінних паперів та емітентами, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів, електронної форми адміністративних даних відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку( z1665-12 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку 11 вересня 2012 року № 1220, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2012 року за № 1665/21977, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити описи розділів та схем файлів в електронному вигляді на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML) (далі — електронна форма) (додається), яка подається реєстраторами власників іменних цінних паперів та емітентами, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів (далі — Реєстратор), до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку ( z1665-12 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку 11 вересня 2012 року № 1220, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2012 року за № 1665/21977.

    2. Електронна форма адміністративних даних Реєстраторів складається з файлу в електронному вигляді:

    Щоденні Дані: "Report.xml", який відповідає схемі "DayReg.xsd";

    Щоквартальні Дані: "Report.xml", який відповідає схемі "QwartReg.xsd";

    Нерегулярні Дані: "Report.xml", який відповідає схемі "IrregReg.xsd".

    3. Виправлені Дані подаються відповідно до встановленого періоду подання Даних у вигляді вищевказаного файлу в електронній формі та мають містити відповідний запис в структурі "Suprovod".

    4. Кожна подана електронна форма повинна відповідати всім правилам побудови XML-документа відповідно до відкритого стандарту W3C (http://www.w3.org/TR/REC-xml). Контроль за цілісністю структури та правильністю заповнення для кожного виду Даних в електронній формі, яка містить XML-схему, що відповідає стандарту W3C — (http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance) встановлюється цим наказом.

    5. Всі XML-схеми поширюються Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. Порядок елементів у XML-документі повинен точно відповідати порядку, описаному XML-схемою.

    6. Дані, які складаються в електронній формі, формуються з використанням кодування "Windows-1251".

    7. Відділу програмного забезпечення, захисту інформації та адміністрування баз даних управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (О. Макогон) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

    8. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити опублікування цього наказу в офіційному друкованому виданні.

    9. Цей наказ є окремим документом нормативно-технічного характеру.

    10. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку К. Кривенка.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Голови Комісії 22.11.2012 № 1077

    ОПИСИ розділів та схем файлів в електронному вигляді

    1. Опис структури файлу "Report.xml" щоденних даних реєстратора:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/DayReg DayReg.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/DayReg' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ реєстратора' D_NAME= 'Дані: Скорочене найменування реєстратора' STD= 'Дані: Дата першого дня звітного періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітного періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані, або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '005' >

    Відкриття головного тегу

    <DTSSuprovod>

    Тег відкриття структури "Suprovod"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Suprovod"

    </DTSSuprovod>

    Заключний тег структури "Suprovod"

    <DTStblOwn_zm>

    Тег відкриття структури "tblOwn_zm"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "tblOwn_zm"

    </DTStblOwn_zm>

    Заключний тег структури "tblOwn_zm"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "DayReg.xsd"-*

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/DayReg' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/DayReg' elementFormDefault='qualified'> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='DTStblOwn_zm'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='EMEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='NAMEFULL' type='string' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='SCID' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_NOM_V' type='double' /> <attribute name='Z_KCP' type='double' /> <attribute name='Z_ZAGV' type='double' /> <attribute name='D_PRAV' type='dateTime' /> <attribute name='N_PRAV' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_VIDEP' type='z:Type10' /> <attribute name='VLKRAINA' type='z:Type10' /> <attribute name='VLOPF' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_VIDEP_V' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_INREGDT' type='dateTime' /> <attribute name='TEVENT' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSSuprovod'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ISPDAT' type='dateTime' /> <attribute name='VIPRAV' type='string' /> <attribute name='TAG' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -* Опис структури даних "tblOwn_zm" до файлу схеми "DayReg.xsd". Довідка про зміни на особових рахунках власників іменних цінних паперів.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    EMEDRPOU

    Дані емітента: код за ЄДРПОУ

    NAMEFULL

    Дані емітента: повне найменування

    ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера

    SCID

    Дані про цінні папери: код 1)

    Z_NOM_V

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_KCP

    Кількість іменних цінних паперів, щодо яких проведено операцію, шт.

    Z_ZAGV

    Загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    D_PRAV

    Реквізити правочину: дата

    N_PRAV

    Реквізити правочину: номер

    Z_VIDEP

    Дані про власника: вид 2)

    VLKRAINA

    Дані про власника: країна реєстрації 3)

    VLOPF

    Дані про власника: організаційно-правова форма (юридичної особи — резидента) 4)

    Z_VIDEP_V

    Дані про власника: "1" — набуття прав власності, "2" — припинення прав власності

    Z_INREGDT

    Дата внесення змін в систему реєстру

    TEVENT

    Вид змін на особовому рахунку 5)

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ -* Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "DayCstdy.xsd". Довідка про виправлення Даних реєстратора.

    Назва елемента

    Зміст

    ISPDAT

    Дата заповнення

    VIPRAV

    Перелік виправлень та обґрунтування виправлених Даних

    TAG

    Примітки

    2. Опис структури файлу "Report.xml" щоквартальних даних реєстратора:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartReg QwartReg.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartReg' D_EDRPOU= "Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ реєстратора' D_NAME= 'Дані: Скорочене найменування реєстратора' STD= 'Дані: Дата першого дня звітного періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітного періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані, або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '005'>

    Відкриття головного тегу

    <z:Fin>

    Тег відкриття блоку структур "Fin"

    Блок даних Фінансової звітності, структура та склад якого встановлюються окремим документом нормативно-технічного характеру щодо структури та складу фінансової звітності, і відповідно, визначаються схемою "FinRep.xsd"

    Блоки даних структур "Fin"

    </z:Fin>

    Заключний тег блоку структур "Fin"

    <DTSBal>

    Тег відкриття структури "Bal"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Bal"

    </DTSBal>

    Заключний тег структури "Bal"

    <DTSEm>

    Тег відкриття структури "Em"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Em"

    </DTSEm>

    Заключний тег структури "Em"

    <DTSOper>

    Тег відкриття структури "Oper"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Oper"

    </DTSOper>

    Заключний тег структури "Oper"

    <DTSProf>

    Тег відкриття структури "Prof"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Prof"

    </DTSProf>

    Заключний тег структури "Prof"

    <DTSSuprovod>

    Тег відкриття структури "Suprovod"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Suprovod"

    </DTSSuprovod>

    Заключний тег структури "Suprovod"

    <DTSVl>

    Тег відкриття структури "Vl"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Vl"

    </DTSVl>

    Заключний тег структури "Vl"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "QwartReg.xsd"-**

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartReg' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartReg' elementFormDefault='qualified'> <include schemaLocation="FinRep.xsd" /> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type12'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='MFO'> <restriction base='string'> <maxLength value='6' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type50'> <restriction base='string'> <maxLength value='50' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type100'> <restriction base='string'> <maxLength value='100' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='Fin' type='z:FinRep' form='qualified'> </element> <element name='DTSVl'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='EMEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='NAMEFULL' type='string' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='SCID' type='z:Type10' /> <attribute name='NOMINAL' type='double' /> <attribute name='Z_VIDEP' type='z:Type10' /> <attribute name='VLOPF' type='z:Type10' /> <attribute name='VLKRAINA' type='z:Type10' /> <attribute name='DISTRICT1' type='z:Type10' /> <attribute name='PERSEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='ADDITIONID' type='z:Type20' /> <attribute name='IS_EDRISI' type='z:Type10' /> <attribute name='NAME1' type='z:Type254' /> <attribute name='NAME2' type='z:Type254' /> <attribute name='NAME3' type='z:Type254' /> <attribute name='MZNAH' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_NOM_V' type='double' /> <attribute name='V_ZAGV' type='double' /> <attribute name='Z_ZAGV' type='double' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSSuprovod'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ISPDAT' type='dateTime' /> <attribute name='VIPRAV' type='string' /> <attribute name='TAG' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSProf'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='E_OZN' type='z:Type10' /> <attribute name='OPF' type='z:Type10' /> <attribute name='LICSERIA' type='z:Type20' /> <attribute name='LICNO' type='z:Type20' /> <attribute name='PRINTDT' type='dateTime' /> <attribute name='TERCODE1' type='z:Type10' /> <attribute name='POSTINDEX1' type='z:Type50' /> <attribute name='CITY1' type='z:Type254' /> <attribute name='STREETB1' type='z:Type254' /> <attribute name='PHONECODE' type='z:Type50' /> <attribute name='FAXCODE' type='z:Type50' /> <attribute name='EMAIL' type='z:Type254' /> <attribute name='WWW' type='z:Type254' /> <attribute name='BNAME' type='z:Type254' /> <attribute name='BACCOUNT' type='z:Type254' /> <attribute name='MFO' type='z:MFO' /> <attribute name='FUND' type='double' /> <attribute name='Z_SKAPF' type='double' /> <attribute name='PATRON' type='z:Type254' /> <attribute name='SN' type='z:Type254' /> <attribute name='FN' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_PVM_D' type='dateTime' /> <attribute name='Z_PVM_N' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_PRVM_D' type='dateTime' /> <attribute name='Z_PRVM_N' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_PPVM_D' type='dateTime' /> <attribute name='Z_PPVM_N' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_PIBPVM' type='z:Type254' /> <attribute name='AUDNAME' type='z:Type254' /> <attribute name='AUDEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='AUDLICNO' type='z:Type20' /> <attribute name='AUDLICDT' type='dateTime' /> <attribute name='AUDCHECKDT' type='dateTime' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> <element name='DTSOper'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='Z_INREGDT' type='dateTime' /> <attribute name='F_I_OS' type='double' /> <attribute name='F_I_CP' type='double' /> <attribute name='F_I_SE' type='double' /> <attribute name='U_D_OS' type='double' /> <attribute name='U_D_CP' type='double' /> <attribute name='U_D_SE' type='double' /> <attribute name='U_S_OS' type='double' /> <attribute name='U_S_CP' type='double' /> <attribute name='U_S_SE' type='double' /> <attribute name='U_P_OS' type='double' /> <attribute name='U_P_CP' type='double' /> <attribute name='U_P_SE' type='double' /> <attribute name='U_C_OS' type='double' /> <attribute name='U_C_CP' type='double' /> <attribute name='U_C_SE' type='double' /> <attribute name='U_G_OS' type='double' /> <attribute name='U_G_CP' type='double' /> <attribute name='U_G_SE' type='double' /> <attribute name='U_M_OS' type='double' /> <attribute name='U_M_CP' type='double' /> <attribute name='U_M_SE' type='double' /> <attribute name='U_I_OS' type='double' /> <attribute name='U_I_CP' type='double' /> <attribute name='U_I_SE' type='double' /> <attribute name='U_E_OS' type='double' /> <attribute name='U_E_CP' type='double' /> <attribute name='U_E_SE' type='double' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSEm'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='EMEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='NAMEFULL' type='string' /> <attribute name='OPF' type='z:Type10' /> <attribute name='EMAIL' type='z:Type254' /> <attribute name='WWW' type='z:Type254' /> <attribute name='FUND' type='double' /> <attribute name='TERCODE1' type='z:Type10' /> <attribute name='POSTINDEX1' type='z:Type50' /> <attribute name='CITY1' type='z:Type254' /> <attribute name='STREETB1' type='z:Type254' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='SCID' type='z:Type10' /> <attribute name='NOMINAL' type='double' /> <attribute name='Z_ZAGV' type='double' /> <attribute name='AMOUNT' type='double' /> <attribute name='REESTRNO' type='z:Type20' /> <attribute name='REESTRDT' type='dateTime' /> <attribute name='REESTRORG' type='z:Type254' /> <attribute name='AGRNO' type='z:Type20' /> <attribute name='AGRDT' type='dateTime' /> <attribute name='AGRVALIDDT' type='dateTime' /> <attribute name='GETREGDT' type='dateTime' /> <attribute name='GETREGCD' type='z:Type12' /> <attribute name='GETREGNM' type='z:Type254' /> <attribute name='FORMREGDT' type='dateTime' /> <attribute name='AGRSTOPDT' type='dateTime' /> <attribute name='S_REESTR' type='z:Type10' /> <attribute name='REGCLOSDT' type='dateTime' /> <attribute name='ORGSKAS' type='z:Type254' /> <attribute name='TRNSREGDT' type='dateTime' /> <attribute name='TRNSREGCD' type='z:Type12' /> <attribute name='TRNSREGNM' type='z:Type254' /> <attribute name='P_END' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSBal'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='EMEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='NAMEFULL' type='string' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='SCID' type='z:Type10' /> <attribute name='NOMINAL' type='double' /> <attribute name='AMOUNT' type='double' /> <attribute name='V_F_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_F_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_F_ST' type='double' /> <attribute name='V_F_NOM' type='double' /> <attribute name='V_N_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_N_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_N_ST' type='double' /> <attribute name='V_N_NOM' type='double' /> <attribute name='V_U_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_U_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_U_ST' type='double' /> <attribute name='V_U_NOM' type='double' /> <attribute name='V_Z_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_Z_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_Z_ST' type='double' /> <attribute name='V_Z_NOM' type='double' /> <attribute name='V_K_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_K_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_K_ST' type='double' /> <attribute name='V_K_NOM' type='double' /> <attribute name='V_G_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_G_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_G_ST' type='double' /> <attribute name='V_G_NOM' type='long' /> <attribute name='V_P_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_P_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_P_ST' type='double' /> <attribute name='V_P_NOM' type='double' /> <attribute name='V_Y_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_Y_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_Y_ST' type='double' /> <attribute name='V_Y_NOM' type='double' /> <attribute name='V_D_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_D_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_D_ST' type='double' /> <attribute name='V_D_NOM' type='double' /> <attribute name='V_E_KLRAH' type='double' /> <attribute name='V_E_KLCP' type='double' /> <attribute name='V_E_ST' type='double' /> <attribute name='V_E_NOM' type='double' /> <attribute name='SCCNT' type='double' /> <attribute name='SCCNT_ST' type='double' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -** Опис структури даних "Bal" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Довідка про баланс випуску іменних цінних паперів.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    EMEDRPOU

    Дані емітента: код за ЄДРПОУ

    NAMEFULL

    Дані емітента: повне найменування

    ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінних паперів

    SCID

    Дані про цінні папери: код 1)

    NOMINAL

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    AMOUNT

    Дані про цінні папери: кількість цінних паперів у випуску, шт.

    V_F_KLRAH

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами резидентами: кількість особових рахунків, шт.

    V_F_KLCP

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами резидентами: кількість цінних паперів, шт.

    V_F_ST

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами резидентами: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_F_NOM

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами — резидентами: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_N_KLRAH

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами нерезидентами: кількість особових рахунків, шт.

    V_N_KLCP

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами нерезидентами: кількість цінних паперів, шт.

    V_N_ST

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами нерезидентами: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_N_NOM

    Зареєстровано за власниками — фізичними особами — нерезидентами: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_U_KLRAH

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами (крім власника держава Україна) резидентами: кількість особових рахунків, шт.

    V_U_KLCP

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами (крім власника держава Україна) резидентами: кількість цінних паперів, шт.

    V_U_ST

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами (крім власника держава Україна) резидентами: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_U_NOM

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами (крім власника — держава Україна) — резидентами: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_Z_KLRAH

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами нерезидентами: кількість особових рахунків, шт.

    V_Z_KLCP

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами нерезидентами: кількість цінних паперів, шт.

    V_Z_ST

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами нерезидентами: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_Z_NOM

    Зареєстровано за власниками — юридичними особами нерезидентами: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_K_KLRAH

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): кількість особових рахунків, шт.

    V_K_KLCP

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): кількість цінних паперів, шт.

    V_K_ST

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_K_NOM

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_G_KLRAH

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): кількість особових рахунків, шт.

    V_G_KLCP

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): кількість цінних паперів, шт.

    V_G_ST

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_G_NOM

    Зареєстровано за власником — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_P_KLRAH

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): кількість особових рахунків, шт.

    V_P_KLCP

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): кількість цінних паперів, шт.

    V_P_ST

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_P_NOM

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_Y_KLRAH

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — зберігачами цінних паперів: кількість особових рахунків, шт.

    V_Y_KLCP

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — зберігачами цінних паперів: кількість цінних паперів, шт.

    V_Y_ST

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — зберігачами цінних паперів: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_Y_NOM

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — зберігачами цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_D_KLRAH

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — депозитаріями цінних паперів: кількість особових рахунків, шт.

    V_D_KLCP

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — депозитаріями цінних паперів: кількість цінних паперів, шт.

    V_D_ST

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — депозитаріями цінних паперів: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_D_NOM

    Зареєстровано за номінальними утримувачами — депозитаріями цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    V_E_KLRAH

    Зареєстровано за емітентом: кількість особових рахунків, шт.

    V_E_KLCP

    Зареєстровано за емітентом: кількість цінних паперів, шт.

    V_E_ST

    Зареєстровано за емітентом: частка у статутному капіталі (для акцій)

    V_E_NOM

    Зареєстровано за емітентом: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    SCCNT

    Баланс випуску іменних цінних паперів: кількість цінних паперів, шт.

    SCCNT_ST

    Баланс випуску іменних цінних паперів: частка у статутному капіталі (для акцій)

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ -** Опис структури даних "Em" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Довідка про укладені реєстратором договори на ведення реєстру / інформації щодо емітента.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    EMEDRPOU

    Дані про емітента: код за ЄДРПОУ

    NAMEFULL

    Дані про емітента: повне найменування

    OPF

    Дані про емітента: організаційно-правова форма 1)

    EMAIL

    Дані про емітента: Електронна пошта

    WWW

    Дані про емітента: ВЕБ-сторінка

    FUND

    Дані про емітента: зареєстрований розмір статутного капіталу, грн.

    TERCODE1

    Дані про місцезнаходження емітента: код території 2)

    POSTINDEX1

    Дані про місцезнаходження емітента: поштовий індекс

    CITY1

    Дані про місцезнаходження емітента: населений пункт

    STREETB1

    Дані про місцезнаходження емітента: вулиця, будинок, корпус, офіс

    ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінних паперів

    SCID

    Дані про випуск цінних паперів: код 3)

    NOMINAL

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_ZAGV

    Дані про випуск цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    AMOUNT

    Дані про випуск цінних паперів: кількість цінних паперів у випуску, шт.

    REESTRNO

    Дані про випуск цінних паперів: номер свідоцтва про реєстрацію випуску цінних паперів

    REESTRDT

    Дані про випуск цінних паперів: дата реєстрації випуску

    REESTRORG

    Дані про випуск цінних паперів: орган, що зареєстрував випуск

    AGRNO

    Дані про договір на ведення реєстру: номер договору

    AGRDT

    Дані про договір на ведення реєстру: дата укладення

    AGRVALIDDT

    Дані про договір на ведення реєстру: термін дії договору

    GETREGDT

    Дата отримання документів та даних системи реєстру

    GETREGCD

    Код за ЄДРПОУ юридичної особи, від якої було отримано документи та дані системи реєстру

    GETREGNM

    Найменування юридичної особи, від якої було отримано документи та дані системи реєстру

    FORMREGDT

    Дата формування системи реєстру

    AGRSTOPDT

    Дата припинення дії договору на ведення реєстру (припинення самостійного ведення реєстру емітентом)

    S_REESTR

    Стан реєстру: "1" — закриття, "2" — ведення

    REGCLOSDT

    Дата закриття реєстру

    ORGSKAS

    Орган, що скасував реєстрацію випуску цінних паперів

    TRNSREGDT

    Дата передачі документів та даних системи реєстру

    TRNSREGCD

    Код за ЄДРПОУ особи, якій було передано реєстр та документи системи реєстру

    TRNSREGNM

    Найменування особи, якій було передано реєстр та документи системи реєстру

    P_END

    Підстава для закриття: "1" — скасування реєстрації випуску цінних паперів, "2" — зупинення обігу цінних паперів, "3" — передача реєстру зберігачу у зв'язку з переведенням випуску у бездокументарну форму існування, "4" — передача системи реєстру іншому реєстроутримувачу, "5" — припинення дії договору на ведення реєстру, "6" — анулювання дії ліцензії, "7" — інше 4)

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ ** Опис структури даних "Oper" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Довідка про здійснені в системі реєстру операції з іменними цінними паперами.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    Z_INREGDT

    Дата внесення змін в систему реєстру 1)

    F_I_OS

    Вид змін на особовому рахунку — формування системи реєстру власників іменних цінних паперів за наслідками розміщення іменних цінних паперів: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    F_I_CP

    Вид змін на особовому рахунку — формування системи реєстру власників іменних цінних паперів за наслідками розміщення іменних цінних паперів: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    F_I_SE

    Вид змін на особовому рахунку — формування системи реєстру власників іменних цінних паперів за наслідками розміщення іменних цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_D_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за договорами купівлі-продажу (міни) іменних цінних паперів: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт.

    U_D_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за договорами купівлі-продажу (міни) іменних цінних паперів: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_D_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за договорами купівлі-продажу (міни) іменних цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_S_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за рішенням суду: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_S_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за рішенням суду: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_S_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за рішенням суду: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_P_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками дарування цінних паперів: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_P_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками дарування цінних паперів: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_P_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками дарування цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_C_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками спадкування цінних паперів: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_C_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками спадкування цінних паперів: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_C_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками спадкування цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_G_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками передачі цінних паперів до статутного капіталу: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_G_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками передачі цінних паперів до статутного капіталу: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_G_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками передачі цінних паперів до статутного капіталу: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_M_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками приватизації державних підприємств: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_M_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками приватизації державних підприємств: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_M_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності на цінні папери за наслідками приватизації державних підприємств: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_I_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності за інших підстав: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_I_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності за інших підстав: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_I_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення змін до системи реєстру записів про перехід прав власності за інших підстав: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    U_E_OS

    Вид змін на особовому рахунку — унесення до системи реєстру записів про викуп емітентом власних цінних паперів: кількість особових рахунків, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_E_CP

    Вид змін на особовому рахунку — унесення до системи реєстру записів про викуп емітентом власних цінних паперів: кількість цінних паперів, задіяних в операціях, шт. 1)

    U_E_SE

    Вид змін на особовому рахунку — унесення до системи реєстру записів про викуп емітентом власних цінних паперів: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ -** Опис структури даних "Prof" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Титульний аркуш реєстратора.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    E_OZN

    Дані Реєстратора/Емітента: ознака юридичної особи. Підприємство — "0", банк — "1"

    OPF

    Дані Реєстратора/Емітента: організаційно-правова форма 1

    LICSERIA

    Дані Реєстратора/Емітента: серія ліцензії (літери)

    LICNO

    Дані Реєстратора/Емітента: номер ліцензії (цифри)

    PRINTDT

    Дані Реєстратора/Емітента: дата видачі ліцензії

    TERCODE1

    Місцезнаходження Реєстратора/Емітента: код території 2)

    POSTINDEX1

    Місцезнаходження Реєстратора/Емітента: поштовий індекс

    CITY1

    Місцезнаходження Реєстратора/Емітента: населений пункт

    STREETB1

    Місцезнаходження Реєстратора/Емітента: вулиця, будинок, корпус, офіс

    PHONECODE

    Засоби зв'язку Реєстратора/Емітента: телефон із зазначенням коду ММТЗ

    FAXCODE

    Засоби зв'язку Реєстратора/Емітента: факс(и) із зазначенням коду ММТЗ

    EMAIL

    Засоби зв'язку Реєстратора/Емітента: електронна пошта

    WWW

    Засоби зв'язку Реєстратора/Емітента: ВЕБ-сторінка

    BNAME

    Банківські реквізити Реєстратора/Емітента: найменування банку

    BACCOUNT

    Банківські реквізити Реєстратора/Емітента: поточний рахунок

    MFO

    Банківські реквізити Реєстратора/Емітента: код МФО банку

    FUND

    Зареєстрований розмір статутного капіталу Реєстратора/Емітента, тис. грн.

    Z_SKAPF

    Фактично сплачена частка статутного капіталу Реєстратора/Емітента, тис. грн.

    PATRON

    Відомості про керівництво Реєстратора/Емітента: П.І. Б. керівника

    SN

    Відомості про керівництво Реєстратора/Емітента: П.І. Б. заступника керівника

    FN

    Відомості про керівництво Реєстратора/Емітента: П.І. Б. головного бухгалтера / бухгалтера

    Z_PVM_D

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: дата документа про затвердження правил проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PVM_N

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: номер документа про затвердження правил проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PRVM_D

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: дата документа про затвердження програми проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PRVM_N

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу: номер документа про затвердження програми проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PPVM_D

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: дата документа про призначення працівника, відповідального за проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PPVM_N

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: номер документа про призначення працівника, відповідального за проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    Z_PIBPVM

    Інформація щодо проведення внутрішнього фінансового моніторингу Реєстратора/Емітента: П.І. Б. працівника, відповідального за проведення внутрішнього фінансового моніторингу

    AUDNAME

    Відомості про останню аудиторську перевірку Реєстратора/Емітента: найменування аудитора (аудиторської фірми)

    AUDEDRPOU

    Відомості про останню аудиторську перевірку Реєстратора/Емітента: код за ЄДРПОУ аудиторської фірми

    AUDLICNO

    Відомості про останню аудиторську перевірку Реєстратора/Емітента: номер свідоцтва про внесення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів

    AUDLICDT

    Відомості про останню аудиторську перевірку Реєстратора/Емітента: дата видачі свідоцтва про внесення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів

    AUDCHECKDT

    Відомості про останню аудиторську перевірку Реєстратора/Емітента: дата проведення аудиторської перевірки

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ -** Опис структури даних "Vl" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Довідка про перелік власників пакетів акцій та номінальних утримувачів.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    EMEDRPOU

    Дані емітента: код за ЄДРПОУ

    NAMEFULL

    Дані емітента: повне найменування

    ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера

    SCID

    Дані про цінні папери: код 1)

    NOMINAL

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_VIDEP

    Дані про власника / номінального утримувача: види зареєстрованих осіб 2)

    VLOPF

    Дані про власника: організаційно-правова форма (юридичної особи — резидента) 3)

    VLKRAINA

    Дані про власника: країна реєстрації 4)

    DISTRICT1

    Дані про власника: код території (юридичної особи — резидента) 5)

    PERSEDRPOU

    Дані про власника / номінального утримувача: код за ЄДРПОУ (юридичної особи — резидента)

    ADDITIONID

    Дані про власника: реєстраційний номер облікової картки платника податків (фізичної особи — резидента)

    IS_EDRISI

    Дані про власника: код за ЄДРІСІ (для інститутів спільного інвестування)

    NAME1

    Дані про власника / номінального утримвача: повне найменування юридичної особи (якщо власником пакета акцій є пайовий інвестиційний фонд, фонд операцій з нерухомістю або взаємний фонд інвестиційної компанії, то зазначаються відповідно повне найменування фонду та повне найменування компанії з управління активами, управителя або інвестиційного керуючого) або прізвище фізичної особи

    NAME2

    Дані про власника / номінального утримувача: скорочене найменування юридичної особи або ім'я фізичної особи

    NAME3

    Дані про власника: по батькові фізичної особи

    MZNAH

    Дані про власника: місцезнаходження / місце проживання (країна, поштовий індекс, район, населений пункт, вулиця, будинок, корпус, офіс тощо)

    Z_NOM_V

    Дані про власника / номінального утримувача: кількість іменних цінних паперів, шт.

    V_ZAGV

    Дані про власника / номінального утримувача: відсоток від загальної кількості цінних паперів у статутному капіталі

    Z_ZAGV

    Дані про власника / номінального утримувача: загальна номінальна вартість іменних цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_PRYM

    Примітки

    __________ -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "QwartReg.xsd". Довідка про виправлення Даних реєстратора.

    Назва елемента

    Зміст

    ISPDAT

    Дата заповнення

    VIPRAV

    Перелік виправлень та обґрунтування виправлених Даних

    TAG

    Примітки

    3. Опис структури файлу "Report.xml" нерегулярних даних реєстратора:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/IrregReg IrregReg.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/IrregReg' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ реєстратора' D_NAME= 'Дані: Скорочене найменування реєстратора' STD= 'Дані: Дата першого дня звітного періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітного періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані, або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'True' TTYPE= '005' >

    Відкриття головного тегу

    <DTSSuprovod>

    Тег відкриття структури "Suprovod"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Suprovod"

    </DTSSuprovod>

    Заключний тег структури "Suprovod"

    <DTSTblown>

    Тег відкриття структури "Tblown"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' .... /> <z:row .................................. />

    Дані структури "Tblown"

    </DTSTblown>

    Заключний тег структури "Tblown"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "IrregReg.xsd"-***

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/IrregReg' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/IrregReg' elementFormDefault='qualified'> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='DTSTblown'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='NN' type='double' /> <attribute name='EMEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='NAMEFULL' type='string' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='SCID' type='z:Type10' /> <attribute name='NOMINAL' type='double' /> <attribute name='Z_VIDEP' type='z:Type10' /> <attribute name='VLOPF' type='z:Type10' /> <attribute name='VLKRAINA' type='z:Type10' /> <attribute name='DISTRICT1' type='z:Type10' /> <attribute name='PERSEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='ADDITIONID' type='z:Type20' /> <attribute name='IS_EDRISI' type='z:Type10' /> <attribute name='NAME1' type='z:Type254' /> <attribute name='NAME2' type='z:Type254' /> <attribute name='NAME3' type='z:Type254' /> <attribute name='MZNAH' type='z:Type254' /> <attribute name='Z_NOM_V' type='double' /> <attribute name='V_ZAGV' type='double' /> <attribute name='Z_ZAGV' type='double' /> <attribute name='TEVENT' type='z:Type10' /> <attribute name='Z_PRYM' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSSuprovod'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ISPDAT' type='dateTime' /> <attribute name='VIPRAV' type='string' /> <attribute name='TAG' type='string' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -*** Опис структури даних "Tblown" до файлу схеми "IrregReg.xsd". Довідка про перелік власників пакетів акцій та номінальних утримувачів пакета акцій.

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    EMEDRPOU

    Дані емітента: код за ЄДРПОУ

    NAMEFULL

    Дані емітента: повне найменування

    ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінних паперів

    SCID

    Дані про цінні папери: код 1)

    NOMINAL

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_VIDEP

    Дані про власника/номінального утримувача: види зареєстрованих осіб 2)

    VLOPF

    Дані про власника: організаційно-правова форма (юридичної особи — резидента) 3)

    VLKRAINA

    Дані про власника: країна реєстрації 4)

    DISTRICT1

    Дані про власника: код території (юридичної особи — резидента) 5)

    PERSEDRPOU

    Дані про власника / номінального утримувача: код за ЄДРПОУ (юридичної особи — резидента)

    ADDITIONID

    Дані про власника: реєстраційний

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 р. за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 р. за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 25.09.2012 № 1291 НАКАЗУЮ:

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Допоможемо вирішити будь-які проблеми зі спадщиною і розповімо, як проходить успадкування квартири за заповітом без суду.

    Розпочала роботу Міжнародна конференція "Сучасне судове адміністрування – ключовий елемент судової реформи"

    23  жовтня 2014 року в м. Кишинів, Республіка Молдова, розпочала роботу Міжнародна конференція "Сучасне судове адміністрування – ключовий елемент судової реформи". Конференція організована ...

    Началось заседание КДКА Киевской области

    Началось заседание Квалификационно-дисциплинарной комиссии адвокатуры Киевской области, одним из вопросов которого является рассмотрение результатов дисциплинарной проверки в отношении адвоката, ...





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій


    Консультации по наследству:
    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...

    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca