Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет сайт не только лучший друг - этот ресурс, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

Ваш сайт - супер так много чего тут интересного и необходимого. Желаю так держать и всего самого... наилучшего во всем.

Для меня это находка! Уже неделю зависаю у Вас на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. № 653, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 28 листопада 2012 р. № 1096 Київ

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. № 653

    Кабінет Міністрів України постановляє:

    Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. № 653( 653-98-п ) "Про порядок продажу суб’єктам підприємницької діяльності дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння" (Офіційний вісник України, 1998 р., № 19, ст. 697; 2006 р., № 4, ст. 168; 2011 р., № 31, ст. 1329) зміни, що додаються.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2012 р. № 1096

    ЗМІНИ, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. № 653( 653-98-п )

    1. У назві та постановляючій частині постанови слова "суб’єктам підприємницької діяльності" виключити;

    2. Порядок продажу суб’єктам підприємницької діяльності дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння( 653-98-п ), затверджений зазначеною постановою, викласти у такій редакції:

    "ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. № 653 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2012 р. № 1096)

    ПОРЯДОК продажу дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння

    1. Цей Порядок визначає процедуру продажу дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння, зокрема виробів з них (далі — цінності), з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння (далі — Фонд).

    2. Продаж цінностей з Фонду здійснюється Державним сховищем дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння (далі — Сховище) на підставі рішення Мінфіну в обсягах, необхідних для:

  1. задоволення виробничих, наукових, соціально-культурних, інвестиційних та інших потреб держави;
  2. продажу суб’єктам господарювання;
  3. продажу Національному банку банківських металів;
  4. продажу на світовому ринку;
  5. продажу на інші цілі, визначені Кабінетом Міністрів України.
  6. 3. Обсяги продажу цінностей з Фонду визначаються Мінфіном за зверненням Сховища. При цьому пріоритетне право на придбання цінностей надається суб’єктам господарювання для виконання державних замовлень та задоволення інших потреб держави.

    4. Продаж цінностей здійснюється на підставі договору купівлі-продажу після попередньої оплати їх вартості.

    5. Окремі вироби з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння за рішенням утвореної Мінфіном комісії можуть бути продані на аукціоні.

    Положення про комісію, її склад та порядок продажу на аукціоні зазначених виробів затверджуються Мінфіном.

    6. Суб’єкти господарювання з метою купівлі цінностей подають до Сховища письмові звернення, в яких зазначаються:

  7. мета купівлі цінностей;
  8. найменування цінностей (дорогоцінні метали за видами продукції (із зазначенням марки, ДСТУ, ТУ для афінованих дорогоцінних металів), дорогоцінне каміння, дорогоцінне каміння органогенного утворення та напівдорогоцінне каміння відповідно до термінів, визначених законодавством);

    кількість цінностей (дорогоцінні метали — у грамах із зазначенням чистої ваги дорогоцінного металу, дорогоцінне каміння — у каратах, дорогоцінне каміння органогенного утворення та напівдорогоцінне каміння — у грамах);

    дані суб’єкта господарювання (для юридичної особи — найменування, код згідно з ЄДРПОУ, місцезнаходження; для фізичної особи — підприємця — прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).

    До звернення додається завірена підписом фізичної особи — підприємця або керівника юридичної особи копія документа, який підтверджує реєстрацію фізичної особи — підприємця або юридичної особи в органах державної податкової служби.

    7. Реєстрація звернення суб’єкта господарювання проводиться Сховищем у день його надходження.

    Документи, подані суб’єктом господарювання не в повному обсязі, повертаються Сховищем суб’єкту господарювання без розгляду.

    8. За наявності у Фонді достатньої кількості цінностей та економічної доцільності їх продажу Сховище протягом двох днів з дня реєстрації звернення суб’єкта господарювання подає до Мінфіну письмове звернення, в якому зазначаються:

    дані суб’єкта господарювання, що звернувся до Сховища з метою придбання цінностей з Фонду (для юридичної особи — найменування, код згідно з ЄДРПОУ, місцезнаходження; для фізичної особи — підприємця — прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

    найменування цінностей та їх кількість (дорогоцінні метали — у грамах із зазначенням лігатурної та чистої ваги, дорогоцінне каміння — у каратах, дорогоцінне каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння — у грамах).

    Сховище додає до звернення копію звернення відповідного суб’єкта господарювання.

    9. У разі відсутності достатньої кількості цінностей у Фонді Сховище протягом двох днів з дня реєстрації звернення суб’єкта господарювання повідомляє йому про це листом.

    10. У разі продажу з Фонду банківських металів Національному банку Сховище подає Мінфіну письмове звернення, в якому зазначаються:

  9. мета продажу банківських металів;
  10. найменування банківських металів за видами продукції із зазначенням марки, ДСТУ, ТУ;
  11. кількість банківських металів у грамах із зазначенням лігатурної та чистої ваги;
  12. відомості щодо вартості банківських металів;
  13. підтвердження Національного банку щодо згоди на придбання банківських металів.
  14. 11. Рішення про продаж або відмову у продажу цінностей приймається Мінфіном у строк не пізніше 15 робочих днів з дати надходження звернення Сховища та надсилається Сховищу.

  15. 12. У продажу цінностей відмовляється у разі:
  16. виявлення недостовірної інформації у документах, поданих суб’єктом господарювання;
  17. відсутності передбачених законодавством для подачі Мінфіну звітів про операції з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням суб’єкта господарювання, що звернувся до Сховища з метою купівлі цінностей;

    недоцільності продажу цінностей виходячи з потреб економіки, а також кон’юнктури ринку дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння.

    13. На підставі рішення Мінфіну про продаж цінностей Сховище укладає із суб’єктом господарювання або Національним банком відповідно договір купівлі-продажу цінностей або договір купівлі-продажу банківських металів. Невід’ємною частиною договору є протокол погодження ціни на цінності або банківські метали.

  18. 14. Продаж цінностей здійснюється за ринковими цінами.
  19. Продаж виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння на аукціоні здійснюється за найвищими цінами, що склалися під час проведення аукціону, але не нижче ринкових.

  20. 15. До цінностей, що реалізуються Сховищем, повинні додаватися:
  21. для дорогоцінних металів — копія документа, який підтверджує якість металу;
  22. для дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння — копія експертного висновку Державного гемологічного центру.

    16. Суб’єкт господарювання має право на перевірку якості цінностей, їх комплектності, міри ваги та ціни. Сховище зобов’язане на вимогу суб’єкта господарювання надати йому контрольно-вимірювальні прилади, документ, що підтверджує формування ціни, та забезпечити іншою необхідною інформацією про придбані цінності.".

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Роботодавцям загрожує розорення через декретні відпустки

    Декретні відпустки можуть розорити роботодавців.Аби відпустку у зв'язку з вагітністю та пологами жінці зараховували до трудового стажу, вона має платити 2%, а працедавець 33,2% єдиного внеску.

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 3 січня 2012 року № 3 (зі змінами), Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 3 січня 2012 року № 3 (зі змінами) З метою раціонального та цільового використання лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію, закупленого у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2011 рік( 2857-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на виконання заходів Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року ( 1065-17 ) в частині "Централізована закупівля продуктів лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію", відповідно до листів Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки Крим від 22 січня 2013 року № 01/410-1.02, Департаменту охорони здоров'я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації від 6 лютого 2013 року № 01-438, Департаменту охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації від 22 січня 2013 року № 332/01-1, управління охорони здоров'я Закарпатської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 134/03-12, Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 171/01-19/05, Департаменту охорони здоров'я Луганської обласної державної адміністрації від 21 січня 2013 року № 3/03-568, Головного управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації від 21 січня 2013 року № 348/1-03, управління охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 02-03-196, управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації від 18 січня 2013 року № 03-12/398 та Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" МОЗ України від 22 січня 2013 року № 99 і від 26 лютого 2013 року № 286 НАКАЗУЮ:

    Про робочу групу з питань реалізації механізму залучення інвестицій у сферу охорони здоров'я, Міністерство охорони здоров'я України

    Про робочу групу з питань реалізації механізму залучення інвестицій у сферу охорони здоров'я З метою опрацювання механізму залучення інвестицій у сферу охорони здоров'я, відповідно до законів України "Про інвестиційну діяльність" ( 1560-12 ) та "Про державно-приватне партнерство" ( 2404-17 ), Положення про Міністерство охорони здоров'я України( 467/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, НАКАЗУЮ:

    Про делегацію Уряду України для участі у переговорах з делегаціями Урядів інших держав щодо підготовки проектів міжнародних договорів України про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно та внесення змін до діючих міжнародних договорів України про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно, Кабінет Міністрів України

    Про делегацію Уряду України для участі у переговорах з делегаціями Урядів інших держав щодо підготовки проектів міжнародних договорів України про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно та внесення змін до діючих міжнародних договорів України про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно





    Юридическая практика:
    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї


    Консультации по наследству:
    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...

    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca