Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет проект на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Сайт многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.

Как много актуальной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Вугілля хоче стати газом

    Вугілля хоче стати газом

    Головна галузь Луганської області потерпає через проблеми зі збутом своєї продукції

    За підсумками 9 місяців гірники Луганщини підняли на-гора чорного золота на 640 тис. тонн менше, ніж торік. Зниження виробничих показників пов’язано з низкою причин. Передусім із тим, що в державних шахт немає можливості реалізувати приблизно 1 млн тонн видобутого палива.

    Чи потрібне чорне золото країні?

    За словами начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Дмитра Дрожжина, саме вугільна галузь залишається в економіці краю лідером, бо тут працює понад 100 тисяч осіб. Своїм баченням перспектив розвитку галузі він поділився з кореспондентом «Урядового кур’єра».

    — Нині в нашій області 121 велика шахта та 74 малих приватних вуглевидобувних підприємства. Виробничих запасів вугілля на шахтах 1,6 млрд тонн в області, і це майже третина всіх, що є в країні загалом. Ще більш показова ситуація щодо запасів розвіданих: в Україні — 56,1 млрд тонн, з них 23 млрд тонн — саме в нас, — розповідає Дмитро Дрожжин. — Кон’юнктура ринку, яка склалася зі споживанням продукту вугільної промисловості, відрізняється від минулих років тим, що в Україні утворився профіцит вугілля. Але його можна за допомогою сучасних технологій переробити в синтетичний газ, який значно здешевить блакитне паливо для промисловості та об’єктів теплоенергетики.

    Як відомо, у ході робочої поїздки до Луганської області Президент України заявив, що заводи збудують за кредитні кошти, взяті під державні гарантії в Китайського банку розвитку за технологією компанії «Шелл». Фахівці ОДА готують проектні документи для цих підприємств. Оскільки ціна газу на виході, з урахуванням використання місцевого вугілля, очікується на рівні 250—300 доларів за тисячу кубометрів — це набагато дешевше імпортного російського газу, його передусім використовуватимуть хімічні підприємства краю.

    — Це надасть можливість заощаджувати більш як 3 млрд куб. м газу, забезпечити стабільний збут вугільної продукції до 8 млн тонн, створити понад 5 тисяч нових робочих місць. І за рахунок збільшення попиту на вугілля як основної сировини зберегти робочі місця у вугільних шахтах області, — підкреслює Дмитро Дрожжин.

    Шахтарі можуть бути впевненими — їхня професія і надалі буде затребуваною у виробництві. Фото УНІАН

    Одна міні-шахта закриває 3 «копанки»

    Звістка про будівництво заводів із переробки вугілля в синтетичний газ викликала пожвавлення й серед власників малих вугільних підприємств краю. Нині ситуація у них не краща, ніж у державних, бо основний збут продукції був орієнтований на підприємства металургії. А ринки металу «впали».

    — Період тимчасових труднощів ми використовуватимемо для освоєння нового й перспективного напрямку. Ми взяли ліцензії на видобуток сортів вугілля «довгополуменева газова рядовка» та газової групи, — розповідає керівник ТОВ «Донбасвуглеінвест» Володимир Жулинський. — Готуємо проект, отримали гірничий відвід на будівництво шахти із запасом вугілля до 5 млн тонн, яке підходить для переробки на газ. А щоб не скорочувати працівників, ми вирішили частину з них перевести на будівництво цього нового об’єкта. Тим більше, що обсяг видобутку планується великий як для малої шахти.

    Навесні маємо розпочати будівництво гірничих стовбурів. Пласт досить потужний — до 1,4 м. Видобуток плануємо механізувати. Ринок гірничошахтного обладнання у зв’язку з падінням цін на вугілля й метал виставляє більш прийнятні ціни, багато пропозицій щодо сучасної техніки як від китайців, так і від німців.

    На думку Володимира Жулинського, державні підприємства його шахтоділянкам конкурентами не стануть, принаймні із трьох причин. По-перше, є програма розвитку галузі, і вона передбачає поступову передачу шахт у приватні руки. По-друге, його вугілля дешевше вже тому, що держава не витрачає жодних дотацій на підтримку його видобутку. По-третє, заводи з переробки вугілля на газ хороші тим, що Україна споживе газу стільки, скільки вугільники зможуть його надати промисловості.

    — Тож збут вугілля буде у всіх. Думаю, що не тільки не буде проблем квотування, а навіть не вистачатиме сировини для заводів, які зможуть виробити такий газ, — каже Володимир Жулинський.

    Соціальна роль малих приватних вугільних шахт для краю очевидна.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Генпрокурор Молдавии подал в отставку из-за подозрений в причастности к гибели человека

    Генеральный прокурор Молдавии Валерий Зубко подал в отставку. Об этом сообщает Publika.md со ссылкой на пресс-службу Генеральной прокуратуры. Такое решение было принято на фоне скандала вокруг ...

    Д.Табачник написал заявление об отставке

    Министр образования и науки, молодежи и спорта Украины Дмитрий Табачник написал заявление об отставке в связи с избранием народным депутатом. Об этом он заявил сегодня на брифинге.

    З початку року виявили майже 70 тисяч неофіційних працівників

    Майже 70 тисяч найманих працівників виведені з тіні та офіційно працевлаштовані з початку 2012 року.Про це повідомили у прес-службі Державної податкової служби України.

    Про декларування зміни оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення станом на 23 листопада 2012 року та внесення їх до реєстру, Міністерство охорони здоров'я України

    Про декларування зміни оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення станом на 23 листопада 2012 року та внесення їх до реєстру Відповідно до пункту 3 Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення та порядок внесення до нього змін( z1638-12 ), затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 7 вересня 2012 року № 705, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 24 вересня 2012 року за № 1638/21950, НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...

    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca