Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот портал весьма прост в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Ребята супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- очень важно!!!

Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение портала.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Милобога Ю.В., Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 15 серпня 2012 року № 411
  2. Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Милобога Ю. В.

    До Центральної виборчої комісії 10 серпня 2012 року надійшла заява Милобога Юрія Валерійовича разом з іншими документами щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 33 у порядку самовисування.

    Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) (далі — Закон).

    Так, на порушення вимог пункту 1 частини другої статті 55 Закону ( 4061-17 ) в заяві про самовисування відсутнє зобов’язання Милобога Ю. В. у разі обрання депутатом припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України( 254к/96-ВР ) та законів України несумісна з мандатом народного депутата України (або зазначення того, що така діяльність ним не здійснюється).

    За таких обставин подана Милобогом Ю. В. заява не є заявою про самовисування кандидата у народні депутати України у розумінні пункту 1 частини другої статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Згідно з пунктом 2 частини першої статті 60 Закону ( 4061-17 ) Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата у народні депутати України у разі відсутності документів, зазначених у частині другій статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Враховуючи викладене, відповідно до частини другої статті 55( 4061-17 ), частини третьої статті 56( 4061-17 ), частин першої( 4061-17 ), шостої статті 59 ( 4061-17 ), пункту 2 частини першої( 4061-17 ), частини другої статті 60 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 17 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відмовити в реєстрації кандидата у народні депутати України Милобога Юрія Валерійовича в одномандатному виборчому окрузі № 33.

    2. Повернути Милобогу Ю. В. внесену ним грошову заставу.

    3. Цю постанову надіслати Милобогу Ю. В., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    В. ШАПОВАЛ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Михайло ГОНЧАРЕНКО: «Педагогічні працівники не мають права безпосередньо збирати кошти»

    Останнім часом рідко яка розмова в родинах, де є діти шкільного віку, обходиться без обговорення питання питань: яку суму в черговий раз доведеться викласти на потреби класу або внести як добровільну ...

    Уряд США та ОБСЄ про вибори в Україні

    Уряд США стурбований тим, що проведення парламентських виборів в Україні стало кроком назад у розвитку демократії в країні.

    Суд отказал Л.Изовитовой, В.Даниленко и В.Блащуку в удовлетворении ходатайств о вступлении в качестве третьих лиц в дело по иску к внеочередному съезду адвокатов (дополнено)

    Киевский апелляционный административный суд продолжил рассмотрение дела по иску Инны Богословской к внеочередному съезду адвокатов Украины о признании противоправными и отмене решений съезда о назначении членами Высшего совета юстиции Алексея Резникова, Павла Гречковского и Сергея Балаца.

    Питання використання пально-мастильних матеріалів, Кабінет Міністрів України

    Питання використання пально-мастильних матеріалів Дозволити Державній службі з надзвичайних ситуацій використати залишки пально-мастильних матеріалів, закуплених за рахунок бюджетних коштів, виділених Міністерству надзвичайних ситуацій у 2013 році відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 січня 2013 р. № 14 ( 14-2013-р ) "Про виділення коштів для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов, що виникли на території Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей", для забезпечення пожежно-рятувальної техніки, що належить до сфери управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, під час здійснення заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню і ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...


    Консультации по наследству:
    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...

    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca