Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Хочется просто сказать спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Друзья супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- необходимо!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Принц Гаррі візьме участь у бойових діях в Афганістан

    Принц Гаррі візьме участь у бойових діях в АфганістанПринц Гаррі прибув у своє друге відрядження до Афганістану, де чотири місяці буде служити пілотом вертольота Apache, передає Бі-бі-сі.

    Третій у черзі на британський престол, 27-річний Гаррі візьме участь в активних бойових діях проти талібів, зазначили в Міністерстві оборони Великобританії.

    Зараз принц перебуває на базі «Кемп Бастіон» в провінції Гільменд, куди він прибув у складі бойової групи зі ста осіб. Принц житиме у вантажному контейнері з іншим військовослужбовцям.

    Влада Великобританії вирішили, що повідомлення про участь принца Гаррі в бойових операціях не піддасть ні його, ні його колег додатковому ризику.

    У 2008 році принц Гаррі уже провів 10 тижнів на службі в Гільменді, але змушений був повернутися на батьківщину раніше, тому що інформація про його місцезнаходження потрапила в ЗМІ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    У Японії відкрилась Академія Санта Клауса

    Академія Санта Клауса відкрилась у Японії. До неї зараховано 88 слухачів, котрих навчатимуть усіх премудростей того, як бути добродушним різдвяним чарівником у червоному каптані.

    Про призупинення шостого конкурсу кінопроектів, Державне агентство України з питань кіно

    Про призупинення шостого конкурсу кінопроектів Відповідно до Положення про Державне агентство України з питань кіно( 404/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 06.04.2011 № 404, Порядку конкурсного відбору кінопроектів для формування Програми виробництва, розповсюдження національних фільмів ( z0687-11 ), затвердженого наказом Міністерства культури України 26.04.2011 № 30, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08.06.2011 за № 687/19425, та враховуючи норми Бюджетного кодексу України( 2456-17 ), відсутність бюджетних асигнувань на 2014 рік та з огляду на те, що станом на сьогодні ще не прийнято Державний бюджет України на 2014 рік, НАКАЗУЮ:

    ДАІ Херсонщини піклується з батьківською турботою про підшефних вихованців

    Уже майже 20 років працівники Управління ДАІ Херсонщини часті гості у підшефному навчально-виховному комплексі ім. Т. Г. Шевченка Херсонської обласної ради.

    Щодо набрання чинності міжнародним договором для України, Міністерство закордонних справ України

    Копія: Міністерству юстиції України Апарату Верховної Ради України Секретаріату Кабінету Міністрів України Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України





    Юридическая практика:
    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca