Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет проектик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!

Спасибо Вам за тот величайший труд, который Вы делаете ежедневно для нас.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Голова ДСА України взяв участь в урочистостях з нагоди нового навчального року в Національному університеті «Одеська юридична академія»

    Голова ДСА України взяв участь в урочистостях з нагоди  нового навчального  року в Національному університеті «Одеська юридична академія» 31 серпня 2012 року у Національному університеті «Одеська юридична академія» розпочато новий навчальний рік. У церемонії відкриття нового навчального року взяли участь: народний депутат України, член Вищої ради юстиції, президент цього ВУЗу Сергій Ківалов, міністр юстиції України Олександр Лавринович, заступник генерального прокурора України Григорій Середа, Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк, викладачі, студенти та гості ВУЗу.

    Сергій Ківалов привітав рідних і близьких першокурсників Одеської юракадемії, до якої прийшли на навчання майже тисячу студентів.

    «Одеса — це унікальне місто, що приймає всіх. Сьогодні Україна в Юридичній академії представлена саме вами — немає жодної області, з якої б до нас не приїхали сьогодні на перший курс», — сказав Сергій Ківалов.

    Одеській юридичній школі виповнюється майже 170 років, нагадав він, і за цей час вона переживала різні етапи. А нинішні першокурсники будуть брати пряму участь в майбутньому її розвитку. «Вам буде надана можливість слухати тих викладачів, які сьогодні пишуть підручники і монографії. Думаю, вам буде важливо знати, що сьогодні кожен другий підручник, кожна друга монографія за спеціальністю «Правознавство» виходить зі стін нашого вищого навчального закладу. У вас будуть створені всі умови для навчання. Сьогодні немає проблем отримати диплом про вищу освіту. Сьогодні є проблема отримати хороші знання. Саме такі знання в стінах наших навчальних закладів ви отримаєте. Ви будете зустрічатися з дуже цікавими людьми — політиками України і Європи, релігійними діячами, вченими», — пообіцяв Сергій Ківалов.

    Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк наголосив першокурсникам на важливій ролі, котру відіграють юристи в становленні сучасної світової цивілізації. «Професія юриста, яку ви обрали, відіграла значну роль у розвитку світової системи. Досить згадати дві перші демократичні держави — Францію і США. Саме юристи зробили їх такими, які вони є сьогодні. Тому ваш вибір сьогодні — чудовий вибір, і я хочу привітати вас з цим, тому що професія юриста відкриває перед вами широкі можливості в реалізації цілей, які ви перед собою поставили», — відзначив Руслан Кирилюк.

    Майбутні юристи отримали з рук президента ВУЗу Сергія Ківалова символічний студентський квиток.

    Судова Влада України

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про передачу цілісних майнових комплексів державних лісогосподарських підприємств до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів, Кабінет Міністрів України

    Про передачу цілісних майнових комплексів державних лісогосподарських підприємств до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів Передати цілісні майнові комплекси державних лісогосподарських підприємств згідно з додатком із сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів.

    У Криму плюс 14, а в північних областях мінус 25

    Директор Гідрометцентру України Микола Кульбіда заявляє про ускладнення на цьому тижні погодних умов, які викликані великими температурними перепадами і можуть призвести до ожеледиці на дорогах.

    Щодо індексації грошових доходів, Міністерство соціальної політики України

    Щодо індексації грошових доходів Департамент стратегічного планування Міністерства соціальної політики України відкликає свій лист від 06.08.2012 р. № 169/10/137-12( v169-739-12 ) щодо індексації грошових доходів на запит <...> у зв'язку з уточненням відповіді на запит та додержанням законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів.

    Известный детский лагерь возвращено киевской общине

    Киевский апелляционный хозяйственный суд оставил без изменений решение суда первой инстанции и признал законными требования прокуратуры Деснянского района относительно возвращения в коммунальную ...





    Юридическая практика:
    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...


    Консультации по наследству:
    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca