Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Этот сайт,действительно, на данный момент - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные интернет порталы. Этот интернет проект достаточно прост в пользовании. На нем удобно отдыхать - просто и быстро.

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!

Как много актуальной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Віктор ЯНУКОВИЧ: «Людям потрібно казати правду»

    Віктор ЯНУКОВИЧ: «Людям потрібно казати правду»

    Напередодні виборів Президент закликав місцеву владу не приховувати свої здобутки та прорахунки

    Перебуваючи із робочою поїздкою у Севастополі, Віктор Янукович ознайомився з ходом реконструкції хірургічного корпусу міської лікарні №1 ім. М. І. Пирогова та провів нараду з адміністративно-господарським активом міста.

    Під час огляду приміщень лікарні, де мають бути травмпункт, прийомне відділення, центр мікрохірургії ока та адміністративні служби, глава держави звернув увагу на високі темпи будівництва закладу, який у майбутньому стане сучасним центром медичного обслуговування.

    Майже у кожній поїздці країною Віктор Янукович знаходить час поспілкуватися з людьми. Фото Михайла МАРКІВА

    Голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба поінформував Президента про виконання робіт на найближчий період. Після цього Віктор Янукович вручив лікарні сертифікат на сучасний томограф, а Володимир Яцуба — ключі від семи автомобілів швидкої допомоги.

    До слова, Севастопольська міська лікарня №1 обслуговує понад 100 тисяч осіб. У її складі функціонують 16 клінічних відділень лікувально-діагностичного профілю і 4 допоміжні лікувально-діагностичні відділення, 4 поліклініки й амбулаторії сімейної медицини.

    Віктор Янукович також відповів на запитання журналістів. На його думку, Закон «Про засади державної мовної політики» повинен забезпечувати рівність мов у країні. «Мине час, і ми з вами побачимо переваги та недоліки закону. Це не догма. За потреби до нього буде внесено деякі поправки — ми це зробимо», — передає слова Президента його прес-служба.

    Говорячи ж про вдосконалення сфери охорони здоров’я, Віктор Янукович акцентував на розвитку екстреної медичної допомоги. Тут йдеться про будівництво автошляхів місцевого значення для забезпечення швидкого пересування та доступу автомобілів швидкої допомоги до віддалених населених пунктів. Водночас триватиме будівництво сучасних лікарень. Президент наголосив: ці питання постійно перебувають у полі зору центральних органів влади.

    А особлива увага приділятиметься зростанню якості медичного обслуговування та підвищенню рівня життя медичних працівників. Президент сказав, що розмір заробітної плати працівникам сфери охорони здоров’я до кінця року має зрости майже на 30%, а в деяких регіонах вже запроваджено систему нарахування заробітної плати, за якої її розмір напряму залежить від якості та обсягу наданих послуг.

    Окрім цього, йшлося про перехід до страхової медицини. «Ми побудуємо таку систему, за якої кожен працівник гарантовано отримуватиме сучасну медичну допомогу. А люди пенсійного віку, малозабезпечені користуватимуться бюджетною підтримкою й отримуватимуть медичне обслуговування такої самої якості», — наголосив глава держави.

    Вже у ході наради з адміністративно-господарським активом Севастополя Віктор Янукович порушив питання соціально-економічного розвитку міста. Крім цього, за словами Президента, потрібно забезпечити вільне волевиявлення громадян та провести чесні і демократичні парламентські вибори. «Я хочу закликати вас, щоб ви дали людям можливість і створили умови, аби люди могли зробити свій вибір. Ми в жодному разі не повинні тиснути на людей, — сказав він, додавши, що слід проаналізувати стан справ у державі і довести до відома громадян, що вдалося зробити, а що ні. — Про це необхідно сказати людям, сказати правду, цього від нас чекають. Такий аналіз — своєрідна ревізія, оцінка роботи за останній період. А найкращі ревізори — люди».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Юрій АНДРЕЄВ: «Не подачок, а уваги й поваги потребують чорнобильці»

    Ентузіазм і патріотизм народу керівники Радянського Союзу вміло використовували для ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Проте більшість тих, хто пройшов через горнило Чорнобиля, вважають ті ...

    Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ "Згурівський бурякорадгосп", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ "Згурівський бурякорадгосп"

    Тут не буде постановочних епізодів

    Та велика руйнація, якої 1 березня 1943 року зазнало від нацистських карателів поліське містечко Корюківка на Чернігівщині, багатовимірна: будівлі, долі, память, час

    Мотиви скоєння бостонських вибухів невідомі

    Американські слідчі поки не зробили жодних заяв щодо ймовірних мотивів вибухів під час бостонського марафону, звинувачення у скоєнні яких висунуті Джохару Царнаєву.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...


    Консультации по наследству:
    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca