Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет сайт - офигенный. Thanky! Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании интернет портал.

Для меня это была огромная находка! Уже неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет проекте и уходить отсюда не собираюсь.

Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Ваш интернет портал -,действительно, сейчас - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Якісна вода вимагає фінансування

    Якісна вода вимагає фінансуванняНа якість питної води у системах життєзабезпечення та стан вітчизняного водопостачання істотно впливає постійне недофінансування галузі. Зокрема, це стосується виконання Загальнодержавної цільової програми «Питна вода України» на 2011—2020 роки. На цьому наголосив перший заступник — виконуючий обов’язки міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов під час урядового брифінгу.

    «Головною причиною, яка стримує виконання завдань з підвищення якості води, є те, що рівень фінансування програми «Питна вода України» становить усього 20% від суми, передбаченої відповідним законом. Із запланованих 2 млрд грн за останні 7 років було освоєно лише 412 млн грн бюджетних коштів», — повідомив Олександр Аліпов.

    Водночас він заявив, що для посилення комплексного контролю за якістю питної води Мінрегіон готовий створити спеціальну «лабораторну раду».

    «Наявне нині лабораторне обладнання нездатне забезпечити вимірювання і контроль всіх необхідних показників. Більше того, за деякими показниками введення Державних санітарних норм і правил перенесене Санепідемслужбою на більш пізній строк — 2015 рік. Саме тому цього року в програмі «Питна вода України» передбачено фінансування за розділом «Оснащення лабораторій контролю якості питної води і стічних вод сучасним контрольно-аналітичним обладнанням». У рамках цього розділу програми розраховуємо поступово, «кущовим методом», забезпечити лабораторії необхідним обладнанням», — цитує слова Олександра Аліпова прес-служба Мінрегіону.

    Посадовець повідомив, що пропонують створити мережу регіональних лабораторій, закріпивши за кожною відповідну територію з 3 — 5 областей. Як варіант це можуть бути лабораторії у Львові, Вінниці, Києві, Харкові, Сімферополі, Донецьку.

    «Уже практично готові проекти документів зі створення при Мінрегіоні «лабораторної ради», завданням якої буде напрацювання пропозицій з комплексного вирішення цього питання по всій країні», — наголосив Олександр Аліпов.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Щодо усунення порушень та зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Відкритим акціонерним товариством науково-виробничою компанією «Інтеренергоконсалтинг», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо усунення порушень та зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Відкритим акціонерним товариством науково-виробничою компанією «Інтеренергоконсалтинг»

    Вільний доступ до Інтернету отримають 237 бібліотек

    Понад 200 бібліотек в 157 населених пунктах України протягом 2013 року отримають вільний доступ до Всесвітньої павутини.

    Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 р. № 519, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 р. № 519 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 р. № 519( 519-2005-п ) "Про оплату праці Голови та членів Рахункової палати" (Офіційний вісник України, 2005 р., № 27, ст. 1554; 2007 р., № 67, ст. 2584; 2008 р., № 4, ст. 106), виклавши абзац п’ятий у такій редакції:

    Щодо надання роз'яснення (стосовно обладнання у встановленому порядку електроопалення квартири), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    ПАТ „Кіровоградобленерго" Щодо надання роз’яснення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, (далі — НКРЕ) розглянула лист ПАТ „Кіровоградобленерго" від 13.06.2012 № 5439/45 щодо надання роз’яснення та повідомляє.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно


    Консультации по наследству:
    Успадкування майна за спадкової трансмісії

    Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...

    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca