Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Хочется просто сказать огромное спасибо!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему сильно рад! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

Этот интернет портал здоровский! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще!

Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - действительно молодцы.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Трамвай вивозить із кризи

    Трамвай вивозить із кризи

    Технічною новинкою львів’ян зацікавилися у Фінляндії та Росії

    У Львові презентували перший український низькопідлоговий трамвай місцевого виробництва та провели перше засідання оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету на здобуття права на проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні. Все це відбулося в рамках робочої поїздки в регіон віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула.

    Розробку трамвая розпочали у новоствореній машинобудівній корпорації «Електрон», у минулому відомій як виробник телевізійної техніки й низки іншої продукції зокрема й для автомобілебудування. А над створенням першого експериментального зразка півтора року працювали спеціалісти Спільного українсько-німецького підприємства «Електронтранс» водночас із спорудженням першої черги заводу.

    — За всіма параметрами електронівська новинка відповідає європейським стандартам, — повідомив директор заводу Василь Пецух. — Водночас тут враховано реальні умови, в яких доведеться працювати міському електротранспорту. Не боїться львівський трамвай і перепадів напруги, через що швидко виходять з ладу трамваї відомих західних виробників.

    Цей красень народився в концерні «Електрон». Фото з сайту tsn.ua

    На виробничому майданчику концерну «Електрон» віце-прем’єру презентували новий трамвай. «Сьогодні майже 95 відсотків трамвайного парку в Україні отримано у спадок з радянських років. Середній їх вік становить 30—35 років, і за останні два десятиліття оновлення здійснювали переважно завдяки секонд-хенду з Європи, — зазначив Олександр Вілкул. — І ось нарешті маємо перший український трамвай, виготовлений українськими фахівцями з використанням німецьких технологій, де 80% конструкції — українське виробництво.

    Технічною новинкою цікавляться не лише українські електротранспортники: до Львова приїхали представники комунальних підприємств із Фінляндії, Росії. Львівські виробники готові виготовити за рік 100 трамваїв та стільки само тролейбусів.

    «Використання таких трамваїв у містах України на 40% скоротить споживання електроенергії, давши змогу зекономлені кошти спрямовувати на подальшу модернізацію громадського транспорту», — наголосив Олександр Вілкул.

    Крім того, це й крок до конкурентоспроможності нашої продукції на європейському ринку, нові робочі місця, розвиток технологій, підвищення заробітної плати та реінвестиції в нові виробництва.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Доменні печі кілограмами «ковтають» наркотики

    Доменний цех Донецького металургійного заводу навряд чи колись працював у подібному режимі посиленої охорони.

    Про підготовку та проведення XII Міжнародного промислового форуму, Кабінет Міністрів України

    Про підготовку та проведення XII Міжнародного промислового форуму 1. Підтримати пропозицію Міністерства промислової політики щодо проведення у листопаді 2013 р. у м. Києві XII Міжнародного промислового форуму (далі — Форум).

    Нотаріуси як спеціально визначені суб'єкти первинного фінансового моніторингу, Міністерство юстиції України

    Нотаріуси як спеціально визначені суб'єкти первинного фінансового моніторингу Міжнародний досвід боротьби з відмиванням доходів, отриманих від злочинної діяльності, свідчить, що правовою основою протистояння легалізації таких коштів, особливо за умов глобалізації, є не тільки міжнародні правові документи, але і досконале національне законодавство.

    Порядок ведення реєстру сертифікатів типу транспортних засобів та обладнання і виданих виробниками сертифікатів відповідності транспортних засобів або обладнання, Міністерство інфраструктури УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства інфраструктури України 17.08.2012  № 521 ( z1586-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 вересня 2012 р. за № 1587/21899





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Оскарження і вступ у права спадкування через суд

    Здрастуйте. Звертаюся до Вас не в перший раз, спасибі, допомогли з питанням про бездіяльність нотаріуса та прийняття спадщини ...

    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca