Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет проект на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Сайт многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.

Большое спасибо за этот огромный труд, который Вы делаете постоянно для пользователей. Умнички!!!

Хочется просто сказать огромное спасибо!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему сильно рад! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну, Міністерство соціальної політики УкраїниМІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 01.10.2012  № 610
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 жовтня 2012 р. за № 1746/22058

    Про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    Відповідно до статті 9 Закону України „Про реабілітацію інвалідів в Україні"( 2961-15 ), підпункту 38 пункту 4 Положення про Міністерство соціальної політики України( 389/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 389, пунктів 43( 321-2012-п ), 53 Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення( 321-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року № 321, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Положення про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну, що додається.

    2. Скасувати:

    наказ Міністерства праці та соціальної політики України від 19 вересня 2007 року № 480 „Про експертну комісію Мінпраці по закупівлі засобів пересування підвищеної складності, виготовлених за індивідуальним замовленням, ціна яких перевищує граничну вартість";

    наказ Міністерства соціальної політики України від 17 жовтня 2011 року № 400 „Про експертну комісію Мінсоцполітики по закупівлі протезно-ортопедичних виробів підвищеної функціональності".

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Л. Дроздову.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Віце-прем’єр-міністр України — Міністр

    С. Тігіпко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 01.10.2012  № 610

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 жовтня 2012 р. за № 1746/22058

    ПОЛОЖЕННЯ про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    1. Це Положення розроблено відповідно до статті 9 Закону України „Про реабілітацію інвалідів в Україні"( 2961-15 ), підпункту 38 пункту 4 Положення про Міністерство соціальної політики України( 389/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 389, пунктів 43( 321-2012-п ), 53 Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення( 321-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року № 321.

    2. Експертна комісія Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації (далі — ТЗР), ціна яких перевищує граничну (далі — Комісія), створена з метою проведення експертизи, обґрунтованості ціни та доцільності оплати ТЗР, ціна яких перевищує граничну.

    3. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією України ( 254к/96-ВР ), актами Президента України та Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами з питань забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації та цим Положенням.

    4. Основними завданнями Комісії є:

    проведення експертизи обґрунтованості ціни та доцільності забезпечення пацієнтів ТЗР, ціна яких перевищує граничну;

  3. прийняття рішення про оплату вартості ТЗР, ціна яких перевищує граничну.
  4. 5. Комісія для виконання зазначених функцій має право:

    залучати спеціалістів, експертів, у тому числі технічних експертів, представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, громадських організацій (за згодою) до розгляду питань, що належать до компетенції Комісії;

    одержувати в установленому порядку від підприємств, установ, організацій протезно-ортопедичної галузі інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань.

    6. Комісію очолює голова, який затверджує її склад та організовує роботу Комісії, а в разі його відсутності — заступник голови Комісії.

    7. Основною формою роботи Комісії є засідання, необхідність проведення яких та перелік питань для розгляду визначає голова Комісії або його заступник.

    Засідання Комісії є правомочним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини її членів. Рішення Комісії приймається простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів ухвальним є голос голови Комісії.

    8. Комісія для визначення доцільності виготовлення ТЗР, ціна яких перевищує граничну, а також визначення собівартості та відпускної ціни такого ТЗР розглядає такі документи, які подаються підприємством:

  5. для протезно-ортопедичних виробів підвищеної функціональності:
  6. анкету пацієнта згідно з додатком 1 до цього Положення;
  7. документ, що підтверджує комплектацію ТЗР, виданого пацієнту при попередньому забезпеченні, та запропоновану комплектацію;

    для меблів та оснащення, допоміжних засобів для особистої гігієни, засобів для пересування, допоміжних засобів особистої рухомості, переміщення та підйому:

  8. копію анкети для виготовлення ТЗР за індивідуальним замовленням;
  9. копію висновку медико-соціальної експертної комісії або лікувально- консультативної комісії закладу охорони здоров’я щодо необхідності забезпечення ТЗР за індивідуальним замовленням;

    копію заявки органу праці та соціального захисту населення на виготовлення ТЗР за індивідуальним замовленням;

    інформацію щодо змін, внесених до конструкції та оснащення ТЗР за індивідуальним замовленням;

  10. загальні дані для ТЗР, ціна яких перевищує граничну:
  11. калькуляцію собівартості та відпускної ціни ТЗР, ціна яких перевищує граничну, розшифровку матеріальних і трудових витрат, інформацію щодо розподілу обсягів загальновиробничих та адміністративних витрат, витрат на збут.

    Усі документи, які подаються на паперовому носії інформації, повинні бути в 2-х примірниках підписані керівником та завірені печаткою. Зазначені документи подаються також на електронному носії інформації.

    9. Документи, зазначені у пункті 8 цього Положення, подаються підприємством секретарю Комісії, який надсилає їх в електронному вигляді членам Комісії для ознайомлення. Члени Комісії після вивчення наданих документів готують висновок члена Експертної комісії Мінсоцполітики України із забезпечення інваліда ТЗР, ціна якого перевищує граничну, за формою згідно з додатком 2 до цього Положення та передають його секретарю Комісії.

    10. За результатами розгляду на засіданні Комісії поданих на експертизу документів, інших матеріальних носіїв інформації Комісією приймається рішення із забезпечення інваліда ТЗР, яке оформлюється згідно з додатком 3 до цього Положення.

    Рішення щодо відмови у забезпеченні інвалідів ТЗР, ціна яких перевищує граничну, можливо за умови:

  12. відсутності повного переліку документів, зазначених у пункті 8 цього Положення;
  13. використання підприємством несертифікованих комплектуючих;
  14. можливості виготовлення ТЗР в межах граничної ціни на такі засоби;
  15. перевищення встановленого Мінсоцполітики України нормативу рентабельності;
  16. запропоновані комплектуючі не відповідають технічним характеристикам обраного виду ТЗР та технології його виготовлення ;

    відсутності запропонованого виду ТЗР у номенклатурі технічних та інших засобів реабілітації для осіб з фізичними вадами, які виробляються та/або реалізуються в Україні.

    11. Рішення Комісії протягом тижня надається підприємству, що виготовило ТЗР, та ПО „Укрпротез" для безготівкового перерахування коштів підприємству.

    Директор Департаменту соціального захисту інвалідів

    О. Полякова

    Додаток 1 до Положення про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    Голові Експертної комісії Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    АНКЕТА пацієнта для розгляду заявки № ____

    Дані пацієнта (для виготовлення ТЗР):

    Вік

    Стать

    Види побутової та професійної діяльності інваліда

    Місце роботи

    Умови проживання

    Причина ампутації

    Особливості вади

    Зріст, см

    Вага, кг

    Строк користування протезно-ортопедичними виробами

    Побажання пацієнта

    ________ (підпис)

    __________________________ (ініціали та прізвище пацієнта)

    „____" ___________ 20__ р.

    Додаток 2 до Положення про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    Голові Експертної комісії Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    ВИСНОВОК члена Експертної комісії Мінсоцполітики України із забезпечення інваліда ТЗР, ціна якого перевищує граничну

    ______________________________________________________________________________ (посада, прізвище та ініціали)

  17. розглянув(ла) __________________________________________________________________
  18. ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________ (перелік документів)

    Висновок:

    ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________

    ________ (підпис)

    __________________________ (ініціали та прізвище)

    ______________________________________________________________________________

    Додаток 3 до Положення про Експертну комісію Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    РІШЕННЯ Експертної комісії Мінсоцполітики України із забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ціна яких перевищує граничну

    Комісія у складі

    ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________ (посади, прізвища та ініціали)

    розглянула ____________________________________________________________________, (перелік документів)

  19. вирішила:
  20. ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________________

    Голова Комісії

    ______________ (підпис)

    ____________________ (ініціали та прізвище)

    Секретар Комісії

    ______________ (підпис)

    ____________________ (ініціали та прізвище)

    Члени Комісії

    ______________ (підписи)

    ____________________ (ініціали та прізвища)

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    На Донеччині за лічені хвилини розшукали водія, який скоїв ДТП та зник з місця події

    Близько першої години дня, у Макіївці на вулиці Чехова водій автомобіля ВАЗ скоїв зіткнення з мотоциклом Хонда. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було тяжко травмовано 57-річного керманича ...

    Апелляционный суд не ужесточил приговор бывшему и.о. министра обороны В.Иващенко

    Апелляционный суд Киева отказал прокурору в замене приговора для бывшего исполняющего обязанности министра обороны Валерия Иващенко. Об этом сообщил адвокат экс-чиновника Борис Нечипоренко, передает ...

    Минюст предлагает предоставить нотариусам право регистрировать предпринимателей

    С первого июля предпринимателей будет регистрировать только Государственная регистрационная служба. Об этом на пресс-конференции заявил министр юстиции Александр Лавринович.

    У пакистанському місті вбиті двоє громадян США

    Двоє американських громадян загинули внаслідок вибуху замінованого автомобіля в місті Пешавар, розташованому на північному заході Пакистану неподалік від кордону з Афганістаном.





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca