Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет портал суперовый! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!

Благодарим всех, от кого зависит продвижение этого интернет портала.

Для меня это была огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь на ресурсе и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про стягнення з фізичної особи-підприємця Мирзоєва Артема Йосиповича заборгованості в сумі 20106 - Господарський суд Чернівецької області - Швець Микола Васильович

  1. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
  2. УХВАЛА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"15" грудня 2014 р. Справа № 926/1660/14

За позовомПублічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк»до відповідачаФізичної особи-підприємця Мирзоєва Артема Йосиповичапростягнення заборгованості - 20106,91 грн.Суддя Швець Микола ВасильовиччПредставники :Від позивачаЗюлковська Л.В,. довіреність № 64-О від 09.01.2014р.Від відповідачане з'явивсяВ С Т А Н О В И В :

Публічне акціонерне товариство комерційний банк «Приватбанк» звернулося із позовною заявою до суду про стягнення з фізичної особи-підприємця Мирзоєва Артема Йосиповича заборгованості в сумі 20106,91 грн., у т.ч.: заборгованості за кредитом - 6800,00 грн., заборгованості за процентами - 7318,92 грн., пені - 4184,39 грн. та заборгованості по комісії - 1803,60 грн.

Свої позовні вимоги позивач обґрунтовує неналежним виконання відповідачем умов укладеного з відповідачем договору банківського обслуговування б/н від 05.03.2011 р., що призвело до виникнення заборгованості в сумі 20106,91 грн.

Ухвалою господарського суду Чернівецької області від 10.11.2014 року порушено провадження у справі № 926/1660/14 та призначено її до розгляду в судовому засіданні на 20.11.2014 року.

Ухвалою господарського суду Чернівецької області від 20.11.2014 року розгляд справи відкладено на 15.12.2014 року, в зв'язку з неявкою відповідача.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримав в повному об'ємі, проте витребувані судом документи не надав.

Відповідач належним чином був повідомлений про час та дату розгляду справи, проте явку свого представника в судове засідання не забезпечив, правом наданим ст. 59 ГПК України на подання відзиву не скористався.

При таких обставинах приймаючи до уваги необхідність оцінки доказів з урахуванням всебічного, повного і об'єктивного розгляду всіх обставин в їх сукупності, рівності сторін та керуючись ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти на 12 січня 2015 року на 10 год. 00 хв.

2. Зобов'язати:

позивача надати: довідку про стан заборгованості по позовним вимогам станом на 12.01.2015р.; 2-х сторонній акт звірки; довідку ЄДР відповідача.

відповідача надати: відзив на позов та докази в його обґрунтування; довідку ЄДР; 2-х сторонній акт звірки.

3. Явку сторін визнати обов'язковою.

4. Попередити відповідача, що у випадку повторної неявки представників та не подачі витребуваних матеріалів, справа буде розглянута без участі представників відповідача за наявними в справі документами.

Суддя М.В. Швець

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

Вам будет интересно:

Про передачу нерухомого майна у м. Херсоні, Кабінет Міністрів України

Про передачу нерухомого майна у м. Херсоні Передати Генеральній прокуратурі України частину будівлі (літер І) загальною площею 3052,3 кв. метра (інвентарний номер 2360) по вул. Леніна, 55, у м. Херсоні із сфери управління Державного агентства рибного господарства із закріпленням її на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України.

Про внесення зміни № 33 до офіційного тексту ТП СНД на 2013 фрахтовий рік по БЧ, Державна адміністрація залізничного транспорту України

О внесении изменения № 33 к официальному тексту ТП СНГ на 2013 фрахтовый год по БЧ На основании письма БЧ от 20.06.2013 № 21-07-06/9705 и пункта 1.2 Общих положений Тарифной политики Железных дорог государств — участников СНГ( 998_535 ) Укрзализныця, как Управление делами Тарифной политики, информирует о внесении изменения № 33 к официальному тексту Тарифной политики( 998_535 ) по БЧ.

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення правового регулювання адміністративних відносин між органами державного нагляду у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки і суб'єктами господарювання, Верховна Рада України

ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення правового регулювання адміністративних відносин між органами державного нагляду у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки і суб'єктами господарювання (реєстр. №10529-1), поданий Кабінетом Міністрів України.

Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку Відповідно до пункту 11 глави 4 Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку ( z0976-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 23.06.2006 за № 432 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2006 за № 976/12850 (із змінами) (далі — Порядок), НАКАЗУЮ:





Юридическая практика:
Про поділ спадкового майна

Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

Про визнання права власності на спадкове майно ...

Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

Про визнання права власності на житловий будинок ...

Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування


Консультации по наследству:
Вирішуємо проблеми зі спадщиною

Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

Як виграти суд про спадщину?

Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...

Успадкування майна за спадкової трансмісії

Добрий день! У мене не так давно померла бабуся, яка мала квартиру у власності. Заповіти вона залишити не встигла, адже дуже ...


Новости наследственных дел:
На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

Судья не может считаться независимым от политического .

Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


Рекомендации пользователей:
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca