Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект -,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в использовании. На нем здорово проводить свободное время - просто и быстро.

Этот интернет портал не просто лучший друг - ваш портал, - родственник для всех, кто живёт взглядами!

Ваш интернет проект не только друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто живёт интересными видеоидеями!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про заміну та відмову у заміні ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого санацією, ліквідатора), Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 10.07.2013  № 1368/5
  2. Про заміну та відмову у заміні ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Відповідно до пункту 6 розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"( 2343-12 ), пункту 2.1 наказу Міністерства юстиції України № 93/5 від 14.01.2013( z0116-13 ) "Про отримання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)" та за підсумками розгляду заяв та документів, поданих до Міністерства юстиції України для заміни ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), НАКАЗУЮ:

    1. Замінити ліцензію на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) арбітражним керуючим згідно з переліком , що додається.

    2. Відмовити у заміні ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора):

    Рондовій Олександрі Олександрівні у зв'язку із невідповідністю поданих документів пункту 2.1 наказу Міністерства юстиції України № 93/5 від 14.01.2013( z0116-13 ) "Про отримання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)";

    Корнієнку Миколі Григоровичу у зв'язку із невідповідністю поданих документів пункту 2.1 наказу Міністерства юстиції України № 93/5 від 14.01.2013( z0116-13 ) "Про отримання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)";

    Поліщуку Максиму Олександровичу у зв'язку із невідповідністю поданих документів пункту 2.1 наказу Міністерства юстиції України № 93/5 від 14.01.2013( z0116-13 ) "Про отримання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)";

    Астаніну Герману Вікторовичу у зв'язку із невідповідністю поданих документів пункту 6 розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника та визнання його банкрутом"( 2343-12 ) та пункту 2.1 наказу Міністерства юстиції України № 93/5 від 14.01.2013( z0116-13 ) "Про отримання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)".

    3. Виключити абзац четвертий пункту 1 наказу Міністерства юстиції України від 04.12.2012 № 1794/5( v1794323-12 ) "Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)".

    4. Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу забезпечити оформлення та видачу арбітражним керуючим (розпорядникам майна, керуючим санацією, ліквідаторам), щодо яких прийнято рішення про видачу свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), посвідчення арбітражного керуючого.

    5. Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу забезпечити внесення записів про видачу свідоцтв до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К.І.

    Міністр

    О. Лукаш

    Додаток до наказу Міністерства юстиції України 10.07.2013  № 1368/5

    ПЕРЕЛІК арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), яким замінено ліцензію на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Джяутов Валерій Вінцентасович

    Артамонова Катерина Анатоліївна

    Олійник Світлана Олександрівна

    Слєпцова Юлія Сергіївна

    Клименко Сергій Андрійович

    Ісаакян Арсен Ваграмович

    Піддубко Дмитро Євгенійович

    Довгаль Наталія Миколаївна

    Ірклієнко Юрій Петрович

    Фурсов Віталій Гаврилович

    Мадорський Юрій Володимирович

    Гнєдова Оксана Валеріївна

    Денисенко Павло Григорович

    Клименко Юрій Миколайович

    Михайлов Антон Леонідович

    Булатова Марина Анатоліївна

    Паламарчук Олександр Анатолійович

    Мельник Дмитро Володимирович

    Прилуцький Олександр Семенович

    Гурін Роман Анатолійович

    Лопатинський Валерій Вікторович

    Горук Віктор Андрійович

    Дорошенко Олексій Олександрович

    Клецькой Андрій Андрійович

    Хлібейчук Ігор Михайлович

    Гончаров Дмитро Олександрович

    Хлібейчук Михайло Іванович

    Войчук Володимир Анатолійович

    Тютюнник Валерій Олександрович

    Агеєв Анатолій Веніамінович

    Котелевець Віталій Миколайович

    Брикса Андрій Олегович

    Темченко Владислав Анатолійович

    Бочарова Олена Миколаївна

    Тарасов Сергій Олексійович

    Гарбуз Віталій Вікторович

    Келембет Ірина Ігорівна

    Загородній Олексій Михайлович

    Капцов Олександр Іванович

    Походзяєв Сергій Олександрович

    Гула Олексій Миколайович

    Зубкова Алла Михайлівна

    Лелюх Людмила Петрівна

    Хлєбніков Сергій Володимирович

    Панарін Михайло Михайлович

    Кудінов Євген Володимирович

    Черниш Олександр Миколайович

    Салатюк Дмитро Васильович

    Ємельяненко Сергій Вікторович

    Бихно Олександр Миколайович

    Лехтман Олег Петрович

    Корень Микола Андрійович

    Корсаков Володимир Костянтинович

    Кочергіна Варвара Вікторівна

    Лісєєв Кирило Юрійович

    Серохвостов Деніс Володимирович

    Булижин Ігор Володимирович

    Пукас Олександр Орестович

    Голейна Лариса Юріївна

    Михайлов Сергій Володимирович

    Умріхін Олександр Віталійович

    Перцов Едуард Юрійович

    Єгоренков Кирило Олегович

    Оліфіров Володимир Ілліч

    Верещак Микола Григорович

    Капінус Андрій Анатолійович

    Геращенко Дмитро Вікторович

    Муравська Ольга Станіславівна

    Мальцева Ольга Олександрівна

    Сухорукова Наталія Миколаївна

    Христенко Вадим Васильович

    Грищенко Олександр Миколайович

    Буличов Сергій Олександрович

    Заглада Володимир Михайлович

    Вегієв Руслан Станіславович

    Гаркунов Дмитро Юрійович

    Ігнатченко Юрій Васильович

    Дзус Тетяна Іванівна

    Ступак Олег Миколайович

    Михайлець Олександр Валерійович

    Куценко Володимир Михайлович

    Монаков Володимир Олексійович

    Гартенко Віталій Федорович

    Ціхоцький Володимир Миколайович

    Кошева Альона Костянтинівна

    Саланська Ілона Любомирівна

    Колісниченко Сергій Васильович.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про продовження термінів усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва, установлених постановою Комісії від 06.09.2013 № 133, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про продовження термінів усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії Приватним підприємством «Сервісна компанія «Комфорт», установлених постановою Комісії від 06.09.2013 № 133

    У Єгипті відкрили другу за розмірами піраміду Хефрена

    Гізі після трьох років реставрації на огляд туристів відкрили другу за розмірами піраміду Хефрена. Це місце поховання сина фараона Хеопса, і розташована вона недалеко від піраміди його батька.

    ЦВК: явка на виборах до ВР склала майже 58 відсотків

    Явка виборців на виборах до парламенту України за даними з 225 округів склала 57,99%.

    а також містобудування та архітектури місцевих державних адміністрацій, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

    Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положень про структурні підрозділи житлово-комунального господарства та будівництва, а також містобудування та архітектури місцевих державних адміністрацій





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування


    Консультации по наследству:
    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca