Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Просто замечательный! Хорошенький сайтик! Очень здорово. Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

Для меня это просто большая находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет сайте и уходить отсюда совсем не собираюсь.

Очень уникальный, интересный и новый ресурс! Хочется поддержать Вас денежкой. Как это можно организовать?
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про внесення змін до Примірних штатних нормативів лабораторного центру Держсанепідслужби України, Міністерство охорони здоров'я УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 11.06.2013  № 499
  2. Про внесення змін до Примірних штатних нормативів лабораторного центру Держсанепідслужби України

    Відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2012 року № 1050( 1050-2012-п ) "Деякі питання Державної санітарно-епідеміологічної служби", з метою удосконалення структури державних установ для забезпечення проведення лабораторних та інструментальних досліджень і випробувань у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення НАКАЗУЮ:

    1. Внести до Примірних штатних нормативів лабораторного центру Держсанепідслужби України( v0976282-12 ), затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 30.11.2012 № 976, наступні зміни:

    1.1. Розділ I після позиції "Заступник директора — завідувач відділу (з дослідження фізичних та хімічних факторів, з дослідження біологічних факторів) 2, 2, 2" доповнити такими позиціями:

    "Заступник директора з економічних питань 1, 1, 1";

    "Заступник директора з технічних питань 1, 1, — ".

    1.2. У розділі VI:

    1.2.1. Назву розділу після слів та знаків "(міський, районний, міжрайонний, міськрайонний, лінійний, басейновий відділ" доповнити словом та знаками "(філія)".

    1.2.2. Позицію "завідувач відділу" викласти в редакції "завідувач відділу (директор філії)", після якої доповнити такими позиціями:

    "заступник директора філії 2";

    "заступник директора філії з економічних питань (для філій — розпорядників бюджетних коштів зі штатною чисельністю 150 та більше штатних одиниць) 1".

    1.2.3. Доповнити розділ пунктом 6 такого змісту:

    "6. Адміністративно-управлінський та допоміжний персонал" Кількість штатних одиниць встановлюється у відповідності до розділу V Примірних штатних нормативів лабораторного центру".

    1.3. Абзац другий Приміток після слів "чисельність штатних посад" доповнити словами "та структура", а слова "може бути змінена" замінити словами "можуть бути змінені".

    2. Голові Державної санітарно-епідеміологічної служби України А. Пономаренку довести цей наказ до відома керівників лабораторних центрів Держсанепідслужби України та забезпечити врахування положень цього наказу при функціонуванні мережі державних установ для забезпечення проведення лабораторних та інструментальних досліджень і випробувань у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

    3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Міністр

    Р. Богатирьова

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження Положення про адміністративно-господарський департамент, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про затвердження Положення про адміністративно-господарський департамент 1. Затвердити Положення про адміністративно-господарський департамент як самостійний структурний підрозділ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, що додається.

    За ті сторінки зачепилося багато коріння

    За словами Михайла Зубаря, керівника проекту Віртуальний архів Тараса Шевченка, який здійснюватимуть за підтримки Фонду Ріната Ахметова Розвиток України, до кінця березня планують відсканувати ...

    Про внесення змін до наказу Мінагрополітики від 28 грудня 2005 року № 759, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Про внесення змін до наказу Мінагрополітики від 28 грудня 2005 року № 759 Відповідно до статті 12 Закону України "Про молоко та молочні продукти"( 1870-15 ), наказу Міністерства аграрної політики України, Міністерства охорони здоров'я України, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 21 січня 2005 року № 24/28/18 ( z0100-05 ) "Про затвердження Порядку ведення реєстру атестованих виробників молока, молочної сировини і молочних продуктів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 січня 2005 року за № 100/10380, на підставі подання за результатами проведення атестації виробництва молока, молочної сировини і молочних продуктів атестаційних комісій відповідних територіальних органів виконавчої влади з питань аграрної політики та з метою інформування про суб'єктів господарювання, які здійснюють виробництво молока, молочної сировини і молочних продуктів, НАКАЗУЮ:

    Сотрудники прокуратуры, милиции, СБУ могут быть уволены за наличие двойного гражданства

    Верховный Совет Украины принял в целом Закон Украины «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно гражданства».





    Юридическая практика:
    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca