Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Всем большое спасибо. Ваш сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Портал весьма многофункционален в использовании. На нем полезно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

Для меня это была огромная находка! Уже неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет проекте и уходить отсюда не собираюсь.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Підприємців реєструватимуть нотаріуси

    Підприємців реєструватимуть нотаріуси

    Міністерство юстиції розробляє нормативну базу, яка зробить такі послуги максимально комфортними

    Формування і налагодження роботи системи державної реєстрації прав на нерухомість закінчено, і громадянам більше не потрібно годинами стояти в чергах. Наступним етапом повинна стати реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців, яка почнеться вже з першого липня. Про це на прес-конференції, яка пройшла в понеділок у Будинку уряду і була присвячена пріоритетним напрямкам діяльності Міністерства юстиції на цей рік, розповів очільник відомства Олександр Лавринович.

    «Період інформаційної протидії, яка виникла з моменту впровадження в Україні єдиної загальнодержавної системи реєстрації всіх майнових прав, минає, — розповів міністр. — Коли немає аргументів, на які справді можна вказати, вигадувати їх регулярно досить складно. Наприклад, говорити про черги, коли працюють веб-камери у всіх відділеннях і можна будь-якої миті подивитися, що там відбувається».

    На жаль, через «інформаційні війни», які організовували ті, хто прагнув зберегти можливість будувати корупційні схеми, реєструючи права на нерухомість, було витрачено багато часу та зусиль. Від ідеї, що виникла ще в 2001 році, до першого законопроекту минув рік, а з 2002 року цей процес довгий час узагалі неможливо було зрушити з місця. Хоч уже тоді ми були єдиною європейською країною, яка не мала загальнодержавного обліку та загальнодержавної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

    Тепер в Україні вдалося побудувати систему, яка довела свою ефективність та стала взірцем для інших держав, запевнив журналістів Олександр Лавринович. «Ми перші, хто запропонував таку систему із залученням нотаріусів, але вже не єдині, — каже він. — Наприклад, Грузія запозичила український досвід роботи реєстраційних служб. Нині існує 583 відділи державної реєстраційної служби по всій території України, працюють 2646 реєстраторів та близько 7 тисяч нотаріусів».

    Планують залучити нотаріусів і до реєстрації підприємців, але згодом, після того як буде напрацьована відповідна нормативно-правова база. З першого липня цими питаннями опікуватиметься Державна реєстраційна служба.

    «Щоб ця послуга була максимально спрощена та наближена до громадян, щоб найбільш ефективно працювала, ми починаємо зараз розробку нормативної бази, що дасть змогу до цієї послуги залучити нотаріат», — підкреслив О. Лавринович.

    Планується також розвивати надання цих послуг безконтактно в електронному вигляді. Нині це вже працює. Будь-який громадянин може подати документи в електронному вигляді, аби зареєструвати право на нерухоме майно. Але таких бажаючих поки що мало.

    Крім оцінки якості послуг державних реєстраторів, говорили й про те, як працюють нотаріуси та яким вимогам вони повинні відповідати, перш ніж отримати ліцензію. Він запросив журналістів, які мають будь-які сумніви щодо об’єктивності при наданні таких ліцензій, відвідати іспити, що складають претенденти. Та розповів, що кожен із них повинен мати 6 років юридичного стажу і 3 роки відпрацювати помічником нотаріуса.

    Відповідаючи на запитання журналістів з приводу квотування нотаріусів, яке ініціюють народні депутати, О. Лавринович нагадав, що у 2003 році він підписав наказ, згідно з яким такі обмеження були скасовані. Їхнє повернення, на його переконання, не має ніякого сенсу. А якщо потрібно буде на якійсь території обмежити кількість нотаріусів, то це питання може регулюватися Нотаріальною палатою.

    Подавати документи на реєстрацію тепер можна в електронному вигляді. Фото Світлани СКРЯБІНОЇ

    МОВОЮ ЦИФР

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Важность завещания

    При составлении завещания очень важно проконсультироваться с юристом, важность завещание на большое имущество

    Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 березня 2013 року № 430 «Про затвердження Порядку передачі цінних паперів на депозитарне обслуговування до Центрального депозитарію цінних паперів», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 вересня 2013 р. за № 1676/24208 Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 березня 2013 року № 430 «Про затвердження Порядку передачі цінних паперів на депозитарне обслуговування до Центрального депозитарію цінних паперів»

    Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

    Про внесення змін до Інструкції з діловодства в господарських судах України, Державна судова адміністрація України

    Про внесення змін до Інструкції з діловодства в господарських судах України Відповідно до частини п'ятої статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"( 2453-17 ), Положення про Державну судову адміністрацію України( vr012414-10 ), затвердженого рішенням Ради суддів України від 22 жовтня 2010 року № 12, з метою вдосконалення діловодства в господарських судах НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...


    Консультации по наследству:
    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Юридичні послуги за правом представлення у спадщині

    У мене дуже складна ситуація, просто не знаю, що робити і як поступати. До Вас звертаюся в перший раз, але за порадами своїх ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca