Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо за этот большущий труд, который Вы делаете каждый день для всех нас. Молодцы!!!

Этот интернет проект просто отпад. Благодарю. Действительно нужный и в тоже время функциональный сайт.

Довольно оригинальный, актуальный и абсолютно не похожий на другие интернет сайт! Хочется отблагодарить вас финансово. Как это можно сделать?
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

На Полтавщині інспектор ДАІ організував спортивну секцію для молоді

    На Полтавщині інспектор ДАІ організував спортивну секцію для молодіУ сучасному житті молодь, на жаль, все більше і більше надає перевагу віртуальному світу, забуваючи що існує чимало других корисних та цікавих способів організації дозвілля. Аби акцентувати увагу молоді на здоровому способі життя, працівник ДАІ з Полтавщини вирішив особистим прикладом залучити підлітків до спорту.

    У селищі Решетилівка інспектор Державтоінспекції Констянтин Трудненко, за власною ініціативою вирішив змінити ставлення підростаючого покоління до навколишнього світу. Міліціонер не лише особистим прикладом демонстрував переваги спорту, а й зміг організувати та відкрити для молоді спортивний зал із чудовою назвою «Позитив» та організувати власну секцію. За короткий час до спорту, ініційованого правоохоронцем, потяглася місцева молодь. А сьогодні у створеному молодіжному колективі вже сформувалися сталі пріоритети — патріотизм, здоровий спосіб життя, взаємодопомога та взаємоповага.

    У секції Констянтина Вікторовича займаються і діти, і дорослі. Усі з натхненням віддаються улюбленій справі, а вікова різниця в дружній атмосфері стає зовсім не помітною.

    Чоловіки віддають перевагу пауерліфтингу, а жінки здебільшого відвідують фітнес. Спортсменам Костянтина Трудненка є чим пишатися. Адже у команді вже є два кандидати у майстри спорту, 4 — перший розряд, 6 — другий, 8 — третій розряд. Члени команди постійно беруть участь у всеукраїнський та обласних змаганнях, де займають призові місця.

    На останніх змаганнях з пауерліфтингу, які проходили 23 лютого цього року у місті Лубни, серед учасників з Чернігова, Прилук, Борисполя та Царичанки, вихованець правоохоронця, Юрій Петренко, учень 11 класу Решетилівської гімназії, здав норматив кандидата у майстри спорту з пауерліфтингу у вправі: жим штанги лежачи. Хлопець ледь стримує емоції і до сьогодні, згадуючи почуття, які оволоділи ним, коли, після оголошення результатів змагань, Констянтин Вікторович з гордістю дивився йому в очі.

    «Радість, хвилювання, розуміння того, що праця в даному напрямі пройшла не даремно і те, що я не підвів тренера — одночасно нахлинули на мене після здобуття такого важливого результату» — згадує сьогодні одинадцятикласник.

    Старший інспектор відділення ДАІ, капітан решетилівської міліції встигає поєднувати роботу та улюблену справу. І колеги, і пересічні громадяни повністю довіряють Костянтину. Він користується заслуженим авторитетом не лише на Решетилівщині, а й на рівні області.

    Кожного дня старший інспектор ДАІ Трудненко заступає на службу. І кожного разу, крім притягнення правопорушників до відповідальності, він проводить активну роз’яснювальну роботу серед населення щодо недопущення автокатастроф. Особливий акцент у повсякденній службі міліціонер ставить на попередженні дорожньо-транспортних пригод із дітьми. З цією місією він часто навідується у навчальні заклади району, проводить із дітьми профілактичні бесіди, конкурси, вікторини. Цього інспектора Державтоінспекції знають та поважають і діти, і дорослі, які завжди раді зустрічі з ним.

    «Здоровий дух — у здоровому тілі, — наголошує Констянтин Трудненко. — Ми говоримо як про фізичне здоров’я, так і про чистоту та духовне збагачення душі особистості. Адже лише відчуття та створення командного духу — найкраща наука для майбутнього покоління. Доки є стимул, доти людина намагається, при будь-яких негараздах, досягти успіхи. А яка може бути краща мотивація, ніж здорові та щасливі діти? Мабуть у всьому світі це найголовніший пріоритет».

    До слова, спортивну залу відвідує вся родина Трудненків: дружина Альона, донька Ілона та син Денис, які пишаються своїм батьком та беруть з нього приклад.

    Відвідувачі «Позитиву» безмежно вдячні своєму наставнику за знання, підтримку, а також проведений з користю час, що надає їм наснаги творити нові звершення.

    Колектив УДАІ Полтавщини щиро бажає Констянтину Вікторовичу, а також його вихованцям, нових перемог та досягнень у житті.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу, Міністерство юстиції України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 січня 2013 р. за № 191/22723 Про затвердження Регламенту роботи центрального засвідчувального органу

    Про реєстрацію представника Партії Наталії Королевської – "Україна – Вперед!" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію представника Партії Наталії Королевської — "Україна — Вперед!" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Нагорного Т.О., Центральна виборча комісія

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Нагорного Т. О. До Центральної виборчої комісії 7 серпня 2012 року надійшла заява разом з іншими документами Нагорного Тимофія Олександровича щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 55 у порядку самовисування.

    Ю.Тимошенко «отмывала деньги» не на собственных счетах, а на подконтрольных ей, – ГПУ

    Экс-премьер Юлия Тимошенко использовала подконтрольные ей счета, через которые отмывались государственные средства. Об этом заявила заместитель Генпрокурора Лилия Фролова, которую цитирует пресс-служба ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Допомога в отриманні рішення суду за визнанням прав на спадщину

    Добрий день! Не так давно у мене помер батько, який мав будинок в особистій власності. Таким чином, залишився будинок у спадщину, ...

    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca