Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - просто молодцы.

Благодарим Вас за тот огромнейший труд, который Вы делаете постоянно для пользователей. Умнички!!!

Этот сайт просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать так держать и всего самого... Не снижайте планку!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

На «Олімпійському» прірва лише поглибшала

    На «Олімпійському» прірва лише поглибшалаПРЕМ’ЄР-ЛІГА

    Вже в наступному турі «Шахтар» може здобути четвертий поспіль чемпіонський титул

    Багато хто з журналістів, оцінюючи вітчизняний футбол, вказує на його головну ваду. На їхню думку, ситуація, коли за чемпіонський титул змагаються всього-на-всього два клуби, не йде на користь найпопулярнішій грі світу. З прихильниками такої точки зору варто посперечатися. Нинішня футбольна весна в Старому Світі дає чимало прикладів, як у країнах європейської топ-п’ятірки поняття чемпіонської гонки зникає як таке.

    Наприклад, у Німеччині вперше в історії «Баварія» здобула Срібну салатницю за шість турів до закінчення чемпіонату. Навесні команда нашого Анатолія Тимощука видала рекордну для Бундесліги переможну серію з дванадцяти матчів і на цьому, схоже, зупинятися не збирається. Не варто забувати, що й у Лізі чемпіонів підопічні Юппа Хайнкеса близькі до того, щоб пробитися в півфінал.

    В іспанській Примері «Барселона» втекла від найближчого переслідувача — мадридського «Реала» на 13 очок. Важко уявити, що не скористається відмінним шансом здобути чергову вікторію в Прем’єр-лізі «Манчестер Юнайтед». Дружина Алекса Фергюсона випереджає земляків із «Ман. Сіті» на 15 пунктів. У Франції беззаперечний претендент на чемпіонське звання — столичний ПСЖ, в Італії — туринський «Ювентус».

    Якщо зважати на цю статистику, українська Прем’єр-ліга наслідує приклад найсильніших. Адже з турнірної точки зору центральний матч другого кола «Динамо» — «Шахтар» не вирішував нічого: перед побаченням у Києві клуби у таблиці розділяла справжня прірва — 16 очок.

    Незважаючи на це, поєдинок вічних фаворитів викликав ажіотаж. На трибунах «Олімпійського» зібралися 66879 глядачів — рекордна аудиторія в нинішньому чемпіонаті. Господарів хвилювала ситуація в центрі оборони, де не було дискваліфікованого Хачеріді. Насправді пожежа спалахнула на лівому фланзі. Тайво з великими труднощами протистояв ударній зв’язці гостей Срна — Едуардо. Коли ж бразилець помінявся флангами з Тайсоном, захист господарів затріщав.

    Гра показала, що проблемною в біло-блакитних залишається і позиція єдиного форварда. Браун Ідейє, який восени забив 13 м’ячів, зараз не схожий сам на себе. Три втрачені моменти для взяття воріт — розкіш для команди, яка збирається грати в наступній Лізі чемпіонів.

    Уп’яте поспіль помаранчево-чорні обіграли найпринциповішого конкурента. Вже в наступному турі команда Луческу може приймати поздоровлення. Це станеться, якщо гірники на своєму полі обіграють «Зорю», а «Металіст» втратить очки в Полтаві.

    З інших матчів зауважу першу у весняній частині першості перемогу «Говерли». Ужгородці в Сімферополі впевнено розібралися з підопічними Олега Лужного — 2:0. Закарпатський клуб залишається на передостанній сходинці турнірної таблиці. Однак відстань від рятівного 14-го місця, на яке скотилися «Карпати», скоротилася до восьми очок.

    ПРЯМА МОВА

    Олег БЛОХІН, тренер «Динамо»:

    — Глядачі побачили гру високого рівня. Ми мали деяку перевагу в другому таймі. На такому рівні будь-який напівмомент грає величезну роль. Влучив би Браун не в штангу, а у ворота, можливо, події розгорталися б зовсім по-іншому. А так наприкінці зустрічі нас упіймали на контратаці. Щодо суддівства, я його не обговорюю, хоч арбітр зіпсував гру…

    Мірча ЛУЧЕСКУ, тренер «Шахтаря»:

    — Вийшов видовищний матч рівня Ліги чемпіонів. Кияни були сильнішими, а ми — швидшими, господарі переважали на другому поверсі, а ми були вправнішими в контролі м’яча. На мій погляд, «Динамо» провело найкращу гру чемпіонату.

    Такі поєдинки прикрашають український футбол.

    ТАБЛО «УК»

    Прем’єр-ліга. 23 тур

    «Таврія» — «Говерла» — 0:2 Голи: Ле Таллек (11), Балафас (37)

    «Іллічівець» — «Кривбас» — 0:1 Гол: Федорчук (41) Вилучення: Прийомов (54)

    «Металург» Д — «Карпати» — 4:0Голи: Мораеш (18, 55), Леонардо (29), Польовий (89)

    «Зоря» — «Чорноморець» — 1:1 Голи: Хомченовський (34) — Фонтанелло (12)

    «Дніпро» — «Ворскла» — 1:2Голи: Джуліано (90+1) — Мазух (20, автогол), Громов (83)

    «Металіст» — «Волинь» — 1:0 Гол: Хав’єр (1)

    «Динамо» — «Шахтар» — 1:2Голи: Ярмоленко (10) — Даніло Сілва (43, автогол), Мхітарян (75)

    «Металург» З — «Арсенал» — 0:0

    Бомбардири:

    Мхітарян («Шахтар») — 21 м’яч

    Ідейє («Динамо») — 13

    Жуніор («Металург» Д) — 10

    Хав’єр («Металіст») — 10

    Турнірна таблиця

    І В Н П М О

    1 Шахтар 23 22 0 1 64-12 66

    2 Металіст 23 15 4 4 43-19 49

    3 Динамо 23 15 2 6 41-18 47

    4 Дніпро 23 13 6 4 38-18 45

    5 Чорноморець 23 11 4 8 25-26 37

    6 Металург Д 23 9 6 8 35-29 33

    7 Кривбас 23 9 5 9 26-32 32

    8 Іллічівець 23 8 6 9 24-20 30

    9 Зоря 23 8 6 9 25-28 30

    10 Таврія 23 8 4 11 18-29 28

    11 Арсенал 23 6 7 10 21-34 25

    12 Ворскла 23 6 6 11 20-26 24

    13 Волинь 23 6 6 11 21-34 24

    14 Карпати 23 6 5 12 28-37 23

    15 Говерла 23 3 6 14 22-44 15

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Условия относительно подписания Договора об ассоциации нужно выполнить до ноября, – ЕС

    Комиссар ЕС по вопросам расширения и Европейской политики соседства Штефан Фюле заявляет, что конечным сроком выполнения Украиной условий Евросоюза относительно подписания Договора об ассоциации ...

    Отказ в выдаче наследства

    Если нотариус отказывается выдавать наследство, разумно обратиться за консультацией наследственного адвоката — он что-нибудь посоветует.

    Украинских предпринимателей учат как выйти и работать на рынках ЕС

    В Тернополе прошел семинар для производителей-экспортеров промышленной продукции в страны ЕС. Об этом сообщает пресс-служба Госпредпринимательства.

    Укрзализныця создала комиссию по профилактике правонарушений и коррупции

    17 сентября, согласно приказу № 593-Ц/шт, на государственном предприятии начала действовать Комиссия по вопросам профилактики правонарушений и предотвращения коррупции на железнодорожном транспорте.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно


    Консультации по наследству:
    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca