Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

Довольно уникальный, интересный и продуманный портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Этот ресурс просто супер так много чего здесь любопытного и нужного. Желаю держаться так же высоко и дальше и всего самого... наилучшего во всем.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо тарифів на електроенергію, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетикиНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

ЛИСТ

  1. 21.11.2012  № 7438/13/47-12
  2. Кримське місіонерське товариство «Ефес»

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, розглянула ваш лист від 19.09.2012 № 11 щодо тарифів на електроенергію і повідомляє.

    Законом України «Про свободу совісті та релігійні організації»( 987-12 ) для релігійних організацій передбачено встановлення тарифів на електричну енергію, на рівні, як для населення.

    Згідно із положеннями статті 7 Закону України „Про свободу совісті та релігійні організації"( 987-12 ) релігійними організаціями в Україні є релігійні громади, управління і центри, монастирі, релігійні братства, місіонерські товариства (місії), духовні навчальні заходи, а також об’єднання, що складаються з вищезазначених релігійних організацій.

    Так, Указом Президента України від 22.06.1994 № 322/94 ( 322/94 ) „Про надання пільг релігійним організаціям" встановлено, що стягнення з релігійних організацій плати за електричну енергію, що відпускається їм на комунально-побутові потреби, здійснюється за тарифами, передбаченими для міського населення.

    На виконання вищезазначеного Указу Президента України НКРЕ прийнято постанову від 11.03.2010 № 218( z0241-10 ) „Про затвердження тарифів на електричну енергію для дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія", релігійних організацій та міського електричного транспорту" (із змінами), якою передбачено, що відпуск електричної енергії на комунально-побутові потреби релігійним організаціям, які створені і функціонують відповідно до Закону України „Про свободу совісті та релігійні організації" ( 987-12 ) (далі — Закон), в т. ч. на потреби опалення і гарячого водопостачання, проводиться за тарифом 30,4 коп. за 1 кВт. год. (без ПДВ).

    Умовою для застосування вищезазначеного тарифу на електроенергію є відпуск електричної енергії релігійним організаціям виключно на комунально-побутові потреби. В усіх інших випадках застосовується роздрібний тариф.

    Відповідно до Правил користування електричною енергією ( z0417-96 ), затверджених постановою НКРЕ від 31.07.1996 № 28 (із змінами і доповненнями) (далі — ПКЕЕ) для всіх юридичних осіб та фізичних осіб (крім населення) електроустановки споживачів мають бути забезпечені необхідними розрахунковими засобами обліку електричної енергії для розрахунків за спожиту електричну енергію, а окремі площадки вимірювання мають бути забезпечені засобами обліку, які дають можливість організувати розрахунковий облік за відповідним тарифом на всій площадці вимірювання.

    Оскільки споживання електричної енергії за відповідним тарифом має бути забезпечене окремим обліком, то відповідно до пункту 6.1 ПКЕЕ ( z0417-96 ) за електричну енергію, що обліковується на окремій площадці вимірювання, розрахунки здійснюються за одним тарифом, за винятком випадків, коли всередині площадки вимірювання розміщені електроустановки, для яких нормативно-правовими актами НКРЕ встановлено інший тариф.

    Відповідно до пункту 1.2 ПКЕЕ( z0417-96 ) площадка вимірювання — точка обліку або сукупність точок обліку електричної енергії, між якими можливі перетікання електричної енергії технологічними електричними мережами власника електроустановок, у які надходить або з яких віддається електрична енергія.

    Таким чином, для обліку електричної енергії, спожитої для приміщень, що знаходяться на вашому балансі, в яких проживають члени вашого товариства, має бути організована окрема площадка вимірювання, на якій встановлюється окремий засіб обліку електричної енергії, що обліковує лише електричну енергію спожиту виключно на комунально-побутові потреби товариства. В усіх інших випадках застосовується роздрібний тариф.

    Член Комісії

    К. Теличко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    До уваги водіїв! У Києві тимчасове обмеження руху на Набережному шосе

    Державтоінспекція нагадує водіям, що триває реконструкція транспортної розв`язки на Поштовій площі. У зв`язку з цим 8 по 12 січня, у нічний час, а саме з 23 години до 06.00 години ранку, в ...

    Сенат Румынии ратифицировал СА Украины с Евросоюзом

    Вчера, 3 июля Сенат Румынии ратифицировал Соглашение об ассоциации Украины с Европейским Союзом (ЕС). Об этом говорится в сообщении пресс-службы Министерства иностранных дел Румынии.

    Про видачу ліцензії з виробництва електричної енергії ДП „КРИМСЬКІ ГЕНЕРУЮЧІ СИСТЕМИ”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про видачу ліцензії з виробництва електричної енергії ДП „КРИМСЬКІ ГЕНЕРУЮЧІ СИСТЕМИ" Згідно з повноваженнями, наданими Законом України „Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про реєстрацію кандидата у народні депутати України, висунутого Політичною партією "Інтернет партія України", Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидата у народні депутати України, висунутого Політичною партією "Інтернет партія України" До Центральної виборчої комісії надійшла заява Політичної партії "Інтернет партія України" разом з  іншими документами щодо реєстрації кандидата у народні депутати України, висунутого 31 липня 2012 року на Першому етапі чергового З’їзду Політичної партії "Інтернет партія України", в одномандатному виборчому окрузі № 222.





    Юридическая практика:
    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...


    Консультации по наследству:
    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca