Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Для меня это была огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь на ресурсе и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

Всем большое спасибо. Этот интернет портал,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет проект очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

Этот интернет сайт не друг - этот интернет портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными идеями!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Курчат рахують по осені, а бюлетені — до літа?

    Курчат рахують по осені,  а бюлетені — до літа?ВИБОРИ-2012

    У чинному законі є формулювання, які важко розтлумачити

    «Що ваші дівчата роблять?» — запитує сусід хазяїна оселі. «Шиють і співають!» — відповідає той. «А матір?» — допитується співрозмовник. «Порють та плачуть».

    Гадаємо, ця народна побрехенька найліпше пасує нинішній ситуації довкола підрахунків бюлетенів на проблемних мажоритарних округах. Бо, погодьтеся, дуже важко «припасувати» різноманітні висловлювання і дії окремих учасників перегонів до Закону «Про вибори народних депутатів України». До речі, ухваленого майже рік тому — 17 листопада 2011 року.

    Експерти небезпідставно стверджують, що за інструментами боротьби з фальсифікаціями, які надані цим законодавчим актом суб’єктам виборчого процесу, він набагато слабкіший за попередній закон від 2005 року.

    Отож, після оприлюднення в ЗМІ набув чинності підзаконний акт — постанова Верховної Ради, прийнята 6 листопада. Водночас у ЦВК продовжують стверджувати, що вони не мають законних підстав для перерахунку голосів на п’яти проблемних округах. За словами заступника голови Центрвиборчкому Андрія Магери, якщо цю процедуру виконувати як належить, «від А до Я», то перераховувати доведеться щонайменше до наступного літа.

    У проблемному окрузі №223, даруйте за тавтологію, проблем не поменшало. Як уже писав «Урядовий кур’єр», ЦВК зобов’язала цей окружком перерахувати бюлетені. Певна річ, знову лічбою тут займалися до глибокої ночі, після чого, в порівнянні з попередніми перерахунками, чомусь побільшало зіпсованих бюлетенів за одного з кандидатів, тож за оприлюдненими на сайті даними переміг його візаві.

    Зрештою зібрався докупи і окружком №94. А оскільки напередодні, знову-таки опівночі, місцевий суд визнав необгрунтованими позовні вимоги одного з претендентів на перемогу, то й рішення членів комісії були відповідними — пальма першості дісталася іншому. Одне слово, сутінки і суцільний детектив, та й годі !

    Схоже, подекуди перерахунок голосів незабаром відбуватиметься за межами виборчих комісій: кандидати 13 проблемних округів погрожують вийти під стіни АП з вимогою зарахувати їхні перемоги на підставі наявних протоколів дільничних комісій з мокрими печатками.

    На жаль, така правова й організаційна невизначеність із законним встановленням результатів волевиявлення на окремих мажоритарних округах під час виборів 28 жовтня не додає позитивного іміджу нашій державі. Так, президент Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон висловив свою згоду з негативними оцінками окремих міжнародних спостерігачів виборчого процесу і нагадав, що Україна як член РЄ повинна виконувати взяті на себе демократичні зобов’язання. Водночас очільник ПАРЄ зазначив, що «слово «санкції» не в дусі Ради Європи».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Незабаром у Римі штрафуватимуть за бутерброди

    Незабаром правоохоронці почнуть стягувати штрафи за поїдання хот-догів та сандвічів в історичному центрі Рима.

    Автівка — це свобода…

    Нещодавно пятеро чернігівців одержали автомобілі Geely з ручним керуванням. На стільки ж осіб скоротилася черга в головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, ...

    Начальник отдела ГИС райуправления юстиции в Донецкой области подозревается в коррупции

    Начальник отдела государственной исполнительной службы одного из районных управлений юстиции Главного управления юстиции в Донецкой области подозревается в вымогательстве и получении взятки. ...

    Про затвердження Плану перевірок додержання ліцензіатами Ліцензійних умов з автомобільного транспорту на III квартал 2013 року, Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті

    Про затвердження Плану перевірок додержання ліцензіатами Ліцензійних умов з автомобільного транспорту на III квартал 2013 року Відповідно до статті 20 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Послуги з оформлення спадщини за дорученням

    Добрий день, шановні юристи по спадкових справах! Так вже вийшло, що я проживаю зараз в Росії, хоча народилася в Україні. ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca