Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет проект - увлекательный.

Как много нужной информации.

Этот ресурс просто супер так много чего здесь любопытного и нужного. Желаю держаться так же высоко и дальше и всего самого... наилучшего во всем.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Водій, механік, лікар – точки опори в безпеці пасажирських перевезень

    Водій, механік, лікар – точки опори в безпеці  пасажирських перевезеньУ Чернівцях, в рамках Тижня безпеки відбулася зустріч перевізників Буковини з працівниками управління Укртрансінспекції та УДАІ УМВС України в Чернівецькій області. В світлі основного гасла Всеукраїнської акції — «Безпека на дорогах залежить від кожного!», — ключовими аспектами зустрічі стало обговорення системних заходів щодо попередження аварійності на пасажирському транспорті загалом і в зимовий період зокрема.

    В зустрічі, яка відбулася в актовому залі автопідприємства «Денисівка», взяв участь начальник управління інфраструктури та туризму Чернівецької облдержадміністрації Дмитро Павел.

    Виконуючий обов’язки начальника Управління Укртрансінспекції у Чернівецькій області Орест Зеліско та начальник відділу автотехнічної інспекції УДАІ підполковник міліції Роман Винничук представили аудиторії результати комплексних перевірок діяльності ліцензованого пасажирського транспорту, загострили увагу на заходах, які вживаються державою для зміцнення транспортної дисципліни, неухильного виконання чинного законодавства у сфері пасажирських перевезень, поінформували про хід загальнодержавного профілактичного заходу «Перевізник зима-2012».

    Зазначалось, що завдяки постійному контролю за діяльністю базових автопідприємств, перевізників усіх форм власності, в тому числі і безпосередньо на автобусних маршрутах, в області не допущено росту дорожньо-транспортних пригод з участю пасажирського автотранспорту. Однак, перевірками виявлено чимало недоліків, усунення яких потребує як відповідних знань, так і елементарного сумління персоналу автотранспортної галузі, який щоденно бере на себе відповідальність за безпеку пасажирів.

    Напередодні наради буковинські транспортні інспектори побували на території Чернівецького тролейбусного депо і… не виявили пів десятка автобусів, які, згідно з умовами договору, мали б зберігатись на цьому базовому підприємстві. Свіжий факт професійного недбальства став предметом для принципової розмови з перевізниками. Наголошувалось на головних правилах: зберіганні автобусів у спеціально пристосованих для цього місцях, проведенні передрейсових медичного огляду водіїв, технічного огляду транспортних засобів, інструктажів з водіями, дотриманні режиму праці водія. Ініціатори зустрічі ознайомили запрошених з конкретними фактами ігнорування перевізниками вимог законодавства щодо наявності двох водіїв на автобусних маршрутах понад 500 кілометрів, оснащення автобусів тахографами, ведення записів у книгах режиму праці і відпочинку водіїв, тощо.

    За словами старшого інспектору відділу автотехнічної УДАІ УМВС Романа Винничук, працівниками ДАІ вже перевірено понад 100 суб’єктів господарювання, які надають послуги перевезення пасажирів, на предмет технічного стану автотранспорту. З врахуванням наближення зими, основна увага зверталась на шини, малюнок протектора, систему обігріву в автобусах, справність оптики. В цьому сенсі особливі вимоги до перевізників, які працюють в гірських районах області.

    Зважаючи на те, що у перевізницькій справі значну роль відіграє людський фактор, організатори зустрічі закликали перевізників відроджувати наставницькі традиції. Адже мудра фахова порада досвідченого водія, механіка може важити для початкуючого більше ніж інструкція.

    Чимало слушних, не позбавлених емоцій зауважень, висловили і самі перевізники. Вони стосувались, зокрема, стану доріг. За словами начальника управління інфраструктури та туризму Чернівецької облдержадміністрації Дмитра Павела, сьогодні обласна влада спроможна організувати грейдерні роботи на дорогах з гравійним покриттям. Учасники зустрічі обговорили порядок оформлення подібних заявок. Посадовець висловив сподівання на те, що після проведення в країні Євро-2012 більше коштів на дороги отримають і ті регіони, які не були задіяні у підготовці інфраструктури чемпіонату.

    Учасники зустрічі однозначно погодились з потребою частіше збиратись у подібному форматі з представникам влади, державних контролюючих органів, аби спільно вирішувати нагальні питання на користь справі та заради безпеки на дорогах.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Публичные слушания по делу Ю.Тимошенко в Евросуде завершились

    Европейский суд по правам человека завершил публичные слушания по делу экс-премьера Юлии Тимошенко. Об этом сообщает пресс-служба партии «Батькивщина».

    В Киеве обсуждают международно-правовую защиту интересов Украины

    В Институте международных отношений Киевского национального университета им. Тараса Шевченко проходит международная научно-практическая конференция на тему «Интересы Украины: международно-правовая защита», организованная Украинской ассоциацией международного права (УАМП) вместе с Министерством иностранных дел Украины и, собственно, институтом.

    У США фабрику, на якій від менінгіту загинули 16 людей, перевірили

    Слідство у США провело обшук виробничих приміщень фармацевтичної компанії в Массачусетсі у зв'язку із загибеллю 16 чоловік від спалаху грибкового менінгіту, який не є заразним.

    Роботодавцям загрожує розорення через декретні відпустки

    Декретні відпустки можуть розорити роботодавців.Аби відпустку у зв'язку з вагітністю та пологами жінці зараховували до трудового стажу, вона має платити 2%, а працедавець 33,2% єдиного внеску.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca