Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Весьма оригинальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие интернет портал! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно сделать?

Сайт - супер так много чего здесь любопытного и необходимого. Желаю вам держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження змін до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік, Міністерство інфраструктури УкраїниМІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 18.10.2012  № 623
  2. Про затвердження змін до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік

    На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"( 1160-15 ) НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік( v0613733-11 ), затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 08.12.2011 № 613, що додається.

    2. Департаменту державної політики в галузі морського та річкового транспорту забезпечити розміщення цього наказу на офіційному сайті Мінінфраструктури.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Демидовича Д. В.

    В. о. Міністра

    К. О. Єфименко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства інфраструктури України 18.10.2012  № 623

    ЗМІНИ до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінінфраструктури на 2012 рік ( v0613733-11 )

    Унести зміни, доповнивши новими позиціями такого змісту:

    "

     

    Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку ведення Реєстру морських потів України"

    Закон України "Про морські порти України"( 4709-17 )

    IV кв.

    Державна інспекція України з безпеки на морському та річковому транспорті

     

    Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про Перелік спеціалізованих послуг, що надаються у морському порту суб'єктами природних монополій, які підлягають державному регулюванню"

    Закон України "Про морські порти України"( 4709-17 )

    IV кв.

    Департамент державної політики в галузі морського та річкового транспорту

     

    Проект наказу "Про затвердження Порядку ведення Реєстру гідротехнічних споруд морських портів України"

    Закон України "Про морські порти України"( 4709-17 )

    IV кв.

    Департамент державної політики в галузі морського та річкового транспорту

     

    Проект наказу "Про внесення змін до наказів Міністерства транспорту України з питань технічного нагляду за гідротехнічними спорудами"

    ініціатива

    IV кв.

    Департамент державної політики в галузі морського та річкового транспорту

     

    Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку участі стивідорних компаній, власників (користувачів) морських терміналів у розробленні плану локалізації аварій (катастроф), придбанні, утриманні обладнання, пристроїв та механізмів, відшкодуванні витрат на ліквідацію аварій на території та в акваторії морського порту"

    Закон України "Про морські порти України"( 4709-17 )

    IV кв.

    Департамент державної політики в галузі морського та річкового транспорту

    ".

    Директор Департаменту державної політики в галузі морського та річкового транспорту

    В. Севрюков

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 16.10.2012 № 1504 НАКАЗУЮ:

    Олімпіада в Лондоні розпочнеться з жіночого футболу

    Олімпіада в Лондоні стартує з футболу - за два дні до офіційної церемонії відкриття.Першою зіграє жіноча футбольна команда з Великої Британії зі збірною Нової Зеландії.

    Дело об избиении журналиста в Киеве передано в прокуратру

    Милиция завершила проверку заявления журналиста Украинской правды Мустафы Найема и передала дело в прокуратуру Днепровского района Киева.

    ДАІ рекомендує утриматися від поїздок у Криму наприкінці вересня

    У звязку з проведенням в Ялті засідання Ради голів урядів країн СНД з 27 до 30 вересня 2012 року на кількох автошляхах Криму буде частково обмежений рух.





    Юридическая практика:
    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про усунення від права спадкування

    Про усунення від права спадкування За правовою допомогою до наших юристів звернувся громадянин, який просив правової допомоги у справі про усунення від права ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca