Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Чувствуется настоящая забота о ближних. Благодаря занимательному интернет проекту, наконец, надумался обзавестись безлимитом.

Здравствуйте!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему сильно рад и доволен! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

Ваш сайт - супер так много чего тут интересного и необходимого. Желаю так держать и всего самого... наилучшего во всем.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Бізнес остерігається тиску

    Бізнес остерігається тиску

    Нерідко акти податкових перевірок здатні зашкодити іміджу навіть добросовісних платників

    Державна податкова служба (ДПСУ) готова здійснювати досудове розслідування злочинів, віднесених до її компетенції відповідно до нового Кримінального процесуального кодексу (набирає чинності 20 листопада цього року. — Авт.). На сьогодні у ній немає жодного слідчого без персонального комп’ютера, а підрозділи підключені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це під час прес-конференції повідомив начальник Головного слідчого управління ДПС України Анатолій Яковинець.

    Допити в режимі відеоконференції

    Податкові слідчі мають бланки документів нового зразка й інструкції щодо проведення слідчих дій. За його словами, наразі завершується обладнання спеціальних технічних приміщень для роботи з аудіовізуальним матеріалом. У них проводитимуть очні ставки й допити в режимі відеоконференції (що дасть змогу слідчим не їздити в регіони), а також упізнання осіб за фото та записами камер спостереження.

    Начальник Головного слідчого управління ДПСУ запевнив, що прийняття нового КПК жодним чином не призведе до посилення фіскального тиску: «для підприємців, які належним чином виконують конституційний обов’язок зі сплати податків, взагалі нічого не зміниться».

    Нагадаємо, принциповою новацією у Кримінальному процесуальному кодексі стало надання права фігурантам справ і їхнім захисникам самостійно збирати докази. Також у новому КПК не передбачено функціонування органів дізнання, проведення дослідчих перевірок та додаткових розслідувань. Слідчий не пізніше 24 годин після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення розпочинатиме розслідування.

    Коли страждає репутація

    Втім, юристи стверджують, що часто саме акти податкових перевірок стають приводом для порушення так званих фактових кримінальних справ в економічній сфері (без суб’єктів вчинення злочину, доказів зловживань, підробок документів з боку підприємства. — Авт.). У таких справах термін слідства обчислюється з часу визначення підозрюваної особи чи пред’явлення звинувачень. Проводять обшуки, вилучають документи, оргтехніку. Справи роками не розкривають, але прокуратура їх не хоче закривати і вони шкодять іміджу підприємства. За даними Генпрокуратури, кількість фактових кримінальних справ за підсумками дев’яти місяців цього року скоротилася до 11%, що понад утричі менше, ніж за відповідний період минулого року.

    Разом з тим, як зазначає старший юрист адвокатського об’єднання «Arzinger» Наталія Мартинюк, «чимало наших іноземних клієнтів, у багатьох з яких є переплати за податками, розглядають можливість згорнути бізнес в Україні, бо їхній імідж страждає через наявність якихось кримінальних справ». Експерт занепокоєна тим, що передбачений новим Кримінальним процесуальним кодексом інститут досудової угоди між обвинувачем і підсудним про визнання провини може перетворитися на інструмент тиску податкових органів на підприємців і законний державний механізм шантажу. Можуть бути зловживання з боку податкових органів: коли підприємцеві пред’являтимуть претензії, він думатиме як зберегти бізнес і з найменшими втратами вийти з цієї ситуації.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження Правил організації системи зовнішнього контролю якості, Фонд державного майна України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 червня 2013 р. за № 938/23470 Про затвердження Правил організації системи зовнішнього контролю якості

    На Львівщині нафта потрапила у річку

    На Львівщині у річку Тисменицю з дощовими водами потрапила нафта.

    Щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість, Міністерство доходів і зборів України

    Державна податкова служба України розглянула звернення редакції газети "Все про бухгалтерський облік" <...> щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість та повідомляє таке.

    В. Захарченко обратился к гражданам с заявлением, в котором оправдал применение оружия правоохранителями

    И. о. Министра Внутренних дел Виталий Захарченко обратился к гражданам с заявлением, в котором оправдал применение боевого оружия правоохранителями.





    Юридическая практика:
    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...


    Консультации по наследству:
    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Допомога адвоката і консультація за спадковою справою

    Привіт. Мені потрібна допомога адвоката у спадкових справах. Справа в тому, що більше п'яти років тому моя мама померла, залишивши ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca