Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот портал классный! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще! Дерзайте!

Довольно уникальный, интересный и продуманный портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Ваш интернет портал -,действительно, сейчас - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Ювілей Кобзаря святкуватимемо разом

    Ювілей Кобзаря святкуватимемо разом

    Росія сприятиме підготовці виставок, присвячених творчості Тараса Шевченка, залучивши свої архівні документи

    Україна та Росія спільно готуватимуться до 200-річного ювілею Тараса Шевченка, який відзначатиметься в 2014 році. Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра Миколи Азарова з керівником Федерального агентства у справах СНД, співвітчизників, які проживають за кордоном, та з питань міжнародного гуманітарного співробітництва РФ Костянтином Косачoвим.

    «Творчість Шевченка, як і багато іншого культурного надбання українського та російського народів, поєднує наші країни», — зазначив Микола Азаров. Він підкреслив, що Україна зацікавлена в спільній підготовці до святкування ювілею Кобзаря, та висловив впевненість, що і Росія, і країни СНД візьмуть участь у відзначенні 200-річчя Тараса Шевченка.

    Російська сторона передала Прем’єр-міністру України копії унікальних, раніше невідомих документів, пов’язаних із життям та творчістю Тараса Шевченка. Зокрема це вірші Кобзаря російською мовою, копії його малюнків.

    «Шевченко — великий поет, який творив як українською, так і російською мовами. Його надбання унікальне й однаково цінне для наших народів», — зазначив Костянтин Косачoв. Тож він запропонував під час підготовки до ювілею посприяти в організації виставок, присвячених творчості Кобзаря, до яких можна залучити архівні документи, які є в Росії.

    Загалом культурне співробітництво України та Росії має широкий потенціал для розширення в багатьох напрямках. Українська сторона розробила проект міжурядової угоди про співробітництво у сфері забезпечення осіб, які належать до національних меншин. Документ передано російській стороні в червні. Наприкінці жовтня в Санкт-Петербурзі відбудеться IV Всесвітній конгрес співвітчизників, які проживають за кордоном.

    Микола Азаров наголосив, що Україна намагається максимально забезпечити умови для реалізації в усіх сферах діяльності громадян інших національностей, зокрема росіян. Водночас висловлено переконання в необхідності активізації роботи з обміну студентами між Україною та Росією. Також ішлося про можливість обопільного відкриття філій вишів, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    «Росія для нас не просто сусід, це країна, з якою нас пов’язує значно більше», — зауважив Микола Азаров. При цьому він висловив переконання в продовженні розвитку гуманітарних, культурних відносин між країнами, які б повною мірою сприяли самореалізації як українців, які живуть на території Росії, так і росіян, що проживають в Україні.

    У свою чергу Костянтин Косачoв зазначив, що в Україні проживає близько 8 мільйонів росіян. Наразі допомогу їм надають у межах можливостей російської економіки. Він висловив переконання, що головний акцент підтримки співвітчизників здійснюватиметься шляхом реалізації відповідних програм, фінансування яких з часом збільшуватиметься. «Сподіваюся на відтворення спільного гуманітарного простору між нашими країнами», — зазначив Костянтин Косачoв.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В Індії знову зґвалтування, тепер журналістки

    На Заході Індії у Місті Мумбаї п'ятеро невідомих зґвалтували журналістку і жорстоко побили її супутника.

    Європа пережила снігову негоду

    Європейці сподіваються, що найсильніші хуртовини вже позаду і нормальне транспортне сполучення буде відновлено.

    Ассоциация юристов Украины отмечает 10-ю годовщину со дня основания

    Всеукраинская общественная организация Ассоциация юристов Украины (АЮУ) в этот день празднует 10-ю годовщину со дня основания.

    ФК Львів припинив своє існування

    У четвер, 12 липня, о 10:00 спортивний директор ФК Львів Ростислав Заремба повідомив про припинення фінансування клубу і зняття його зі змагань у Другій лізі.





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...


    Консультации по наследству:
    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...

    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca