Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Большое спасибо творцам этот ресурса!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Дерзайте!

Огромное количество полезной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

Этот интернет сайт - увлекательный.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу, Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниМІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 14.08.2012  № 504
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 вересня 2012 р. за № 1496/21808

    Про затвердження Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу

    Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі на умовах фінансового лізингу( 648-2010-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 року № 648 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу, що додається.

    2. Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування (Григорович О.І.) у встановленому порядку подати наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Заступник Міністра

    О. В. Сень

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 14.08.2012  № 504

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 вересня 2012 р. за № 1496/21808

    ПОЛОЖЕННЯ про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу

    1. Це Положення визначає порядок організації та діяльності конкурсної комісії з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу (далі — Комісія), яка утворюється при Міністерстві аграрної політики та продовольства України (далі — Мінагрополітики України).

    2. Головним завданням Комісії є визначення за результатами проведеного конкурсного відбору переліку вітчизняної сільськогосподарської техніки та обладнання (далі — техніка), племінних нетелей та корів, закупівля яких фінансується за рахунок коштів державного бюджету на умовах фінансового лізингу через державне підприємство «Спецагролізинг», та граничних цін на них.

    3. Комісія діє у складі не менше п’яти осіб, до складу якої входять заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, керівники структурних підрозділів Мінагрополітики України.

    Комісію очолює заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.

    Склад Комісії затверджується наказом Мінагрополітики України.

    Для участі в роботі Комісії можуть залучатися (за згодою) керівники галузевих наукових установ та представники громадських організацій агропромислового комплексу України.

    4. Формою роботи Комісії є засідання, які проводяться за рішенням голови Комісії або заступника голови Комісії, але не рідше одного разу на півроку.

    Засідання Комісії веде голова, а у разі його відсутності — заступник голови.

    5. Для участі у конкурсі з визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу (далі — Конкурс) заводами-виробниками техніки, суб’єктами племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови, подаються до Комісії заявки за формою, наведеною в додатку 1 до цього Положення.

    Суб’єктами племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови, до заяви додаються документи за переліком ( z1496-12 ), наведеним у додатку 2 до цього Положення.

    Визначення пріоритетів забезпечення сільськогосподарських товаровиробників технікою здійснюється Комісією за результатами розгляду документів, поданих заводами-виробниками техніки до комісії з питань визначення переліку і граничних цін на техніку та обладнання вітчизняного виробництва для агропромислового комплексу, закупівля якої фінансується за рахунок коштів державного бюджету, відповідно до Положення про комісію з питань визначення переліку і граничних цін на техніку та обладнання вітчизняного виробництва для агропромислового комплексу, закупівля якої фінансується за рахунок коштів державного бюджету( z1056-12 ), затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 червня 2012 року № 369, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 червня 2012 року за № 1056/21368.

    6. Оголошення про початок приймання документів розміщується на веб-сайті Мінагрополітики України (www.minagro.gov.ua) не пізніше ніж за місяць до початку нового бюджетного року.

    7. Документи, подані до Комісії учасниками Конкурсу, є конфіденційними і розголошенню не підлягають, крім випадків, передбачених законодавством України.

    8. Під час розгляду документів Комісією беруться до уваги такі показники:

    а) для суб’єктів племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови вітчизняного походження:

    наявність статусу племінного заводу або племінного репродуктора та ліцензії на провадження господарської діяльності з торгівлі племінними (генетичними) ресурсами;

    продуктивність по стаду, з якого походить тварина, що пропонується для реалізації (середній надій від однієї корови згідно з даними Державного реєстру суб’єктів племінної справи у тваринництві станом на 1 січня поточного року має становити не менше 110 відсотків згідно зі стандартом відповідної породи за другу лактацію за молочним жиром, який визначено Інструкцією з бонітування великої рогатої худоби молочних і молочно-м’ясних порід ( z0095-04 ), затвердженою наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 30 грудня 2003 року № 474, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 21 січня 2004 року за № 95/8694 (далі — Інструкція);

  3. вік корів (не старше трьох отелів станом на дату подання документів для участі у Конкурсі);
  4. відповідність показників розвитку тварин за живою масою стандарту відповідної породи у відповідному віці за живою масою нетелей та корів, який визначено Інструкцією( z0095-04 );

  5. вартість однієї тварини;
  6. б) для суб’єктів племінної справи у тваринництві, які реалізують імпортовані племінні нетелі та корови:

    чистопорідність за відповідною породою імпортованих тварин, підтверджена засвідченими в установленому порядку копіями сертифікатів (документів з племінного обліку), виданих країною походження імпортованих тварин, з перекладом їх українською мовою;

    відповідність показників розвитку тварин за живою масою стандарту відповідної породи у відповідному віці за живою масою нетелей та корів, який визначено Інструкцією( z0095-04 );

    в) для заводів-виробників техніки:

  7. вартість техніки;
  8. термін гарантійного періоду;
  9. наявність сервісної мережі.
  10. 9. Рішення Комісії приймаються на її засіданнях у присутності не менше ніж двох третин її складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів.

    У разі рівної кількості голосів голос головуючого на засіданні є ухвальним.

    Рішення Комісії оформляється протоколом, який підписується всіма членами, присутніми на засіданні.

    На підставі рішення Комісії секретар Комісії готує відповідний проект наказу Мінагрополітики України, забезпечує його погодження та подання на підпис Міністру аграрної політики та продовольства України.

    10. Наказ доводиться до відома державного підприємства «Спецагролізинг» та оприлюднюється на веб-сайті Мінагрополітики України (www.minagro.gov.ua).

    Директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування

    О.І. Григорович

    Додаток 1 до Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу

    (Оформлюється на бланку суб'єкта господарювання)

    ЗАЯВКА щодо участі у конкурсі з визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу та граничних цін на них

    Прошу включити до переліку ________________________________________________

    ____________________________________________________________________________________                                               (номенклатура техніки/порода племінних нетелей та корів)

    Відомості про заявника:

    1. Найменування:

    1.1. Повне _______________________________________________________________

    1.2. Скорочене ___________________________________________________________

    2. Місцезнаходження та контактна інформація _________________________________

    2.1. Телефон _____________________ Факс ___________________________________

    2.2. Сайт ______________________ E-mail ____________________________________

    3. Форма власності _______________________________________________________

    4. Види діяльності ________________________________________________________

    5. Код згідно з ЄДРПОУ __________________________________________________

    6. Банківські реквізити ____________________________________________________

    Керівник __________________________                            (підпис, прізвище та ініціали)

    Додаток 2 до Положення про конкурсну комісію з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу

    ПЕРЕЛІК документів, які надаються суб’єктами племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови, конкурсній комісії з питань визначення пріоритетів забезпечення основними фондами сільськогосподарських товаровиробників на умовах фінансового лізингу

    1. Для суб’єктів племінної справи у тваринництві, які реалізують племінні нетелі та корови вітчизняного походження:

    1.1. Копія атестата про присвоєння суб’єкту племінної справи у тваринництві відповідного статусу.

    1.2. Копія ліцензії на провадження господарської діяльності з торгівлі племінними (генетичними) ресурсами.

    1.3. Копія кількісних та якісних показників продуктивності стада й виробничо-господарської діяльності суб'єкта племінної справи з розведення великої рогатої худоби молочних і молочно-м'ясних порід за попередній рік за формою, наведеною в додатку 2 до Положення про Державний реєстр суб’єктів племінної справи у тваринництві( z1118-12 ), затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 червня 2012 року № 358, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 4 липня 2012 року за № 1118/21430, засвідчена підписом керівника та печаткою суб'єкта племінної справи у тваринництві.

    1.4. Копія форми звітності № 24 «Стан тваринництва за 20__ р.»( v0097832-11 ) за попередній рік, засвідчена підписом керівника та печаткою суб'єкта племінної справи у тваринництві.

    1.5. Індивідуальна за списком інформація про тварин, які пропонуються до реалізації, із зазначенням породи, статево-вікової групи (корова, нетель), ідентифікаційного номера, віку в місяцях (для корів — кількість отелів), живої маси в зазначеному віці.

    1.6. Документи щодо формування граничної ціни.

    2. Для суб’єктів племінної справи у тваринництві, які реалізують імпортовані племінні нетелі та корови:

    2.1. Копія договору поставки племінних нетелей та корів імпортного виробництва із зазначенням індивідуальних показників розвитку тварин за живою масою.

    2.2. Засвідчені в установленому порядку копії документів з племінного обліку, виданих країною походження імпортованих тварин, що підтверджують чистопорідність за відповідною породою імпортованих тварин, з перекладом їх українською мовою.

    2.3. Документи щодо формування граничної ціни.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В парламент внесен законопроект об амнистии политзаключенных

    Глава Совета Объединенной оппозиции «Батькивщина» Арсений Яценюк повторно внес в Верховный Совет альтернативный правительственному проект закона «Об амнистии в 2012 году». Как сообщает пресс-служба ...

    За сентябрь 2014 года 20 тыс. человек получили бесплатную правовую помощь

    В течение сентября 2014 года работники органов юстиции предоставили бесплатную первичную правовую помощь почти 20 тысячам человек. Об этом сообщает пресс-служба Министерства юстиции Украины.

    Порядок здійснення безспірного списання коштів державного бюджету щодо виконання судових рішень про стягнення сплачених до бюджету митних платежів, Державна казначейська служба України

    У разі надходження виконавчого документа суду про стягнення сплачених до бюджету митних платежів повідомляють протягом п'яти робочих днів після надходження такого документа відповідний орган, ...

    включених до виборчого списку Ліберальної партії України, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Ліберальної партії України, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca