Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет проект - класс очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться высоко и всего самого... в Вашей работе!

Весьма оригинальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие интернет портал! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно сделать?

Очень оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных сайт! Хочется поддержать Вас денежкой. Как это можно организовать?
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про стягнення 13 501 - Господарський суд м. Києва - Головатюк Л.Д.

  1. УХВАЛА
  2. ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44 тел. 284-18-98

__________________________________________________________________________________

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

30.12.14 Справа № 910/29135/14.Суддя Головатюк Л.Д. розглянув позовну заяву приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Українська страхова група"

до приватного акціонерного товариства Страхова компанія "СТАТУС" ,

про стягнення 13 501,59 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Призначити справу до розгляду на 21.01.15 о 14:45. в засіданні господарського суду за адресою: вул. Б.Хмельницького, 44-б, зал № 1. Викликати для участі у засіданні уповноважених представників сторін(позивача, відповідача), явку яких визнати обов'язковою.

3. Зобов'язати позивача подати суду:

- оригінали і належним чином засвідчені копії установчих документів, на підставі яких діє позивач (установчий договір, статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, тощо), довідки з органу статистики про знаходження позивача в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, довідки про найменування і номери відкритих у банківських установах або органах Державного казначейства України рахунків позивача;

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав або немає рішення цих органів з такого спору;

- всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності.

- докази звернення до відповідача з вимогою щодо сплати суми страхового відшкодування, заявленого до стягнення в межах даної справи (надати належним чином засвічену копію вимоги та докази її направлення або надання відповідачу);

- акт виконаних робіт щодо фактичного проведення відновлювального ремонту застрахованого позивачем автомобіля;

- довідку за підписами керівника та головного бухгалтера про залишкову суму боргу відповідача на дату винесення цієї ухвали в межах заявлених позовних вимог;

4. Зобов'язати відповідача подати суду:

- оригінали і належним чином засвідчені копії документів (нормативних актів), на підставі яких діє відповідач, довідки з органу статистики про знаходження відповідача в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, довідки про найменування і номери відкритих у банківських установах або органах Державного казначейства України рахунків відповідача.

- відзив на позовну заяву, який повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, а також докази, що обгрунтовують відхилення позовної вимоги; перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву(у тому числі про надіслання копії відзиву і доданих до нього документів позивачеві).

- поліс №АС/7302678, яким було застраховано цивільно-правову відповідальність власника транспортного засобу - автомобіля "Ніссан", реєстраційний номер ВН9887АВ, станом на 30.06.2014 р.

5. Зобов'язати Моторне (транспортне) страхове бюро України (02154, м. Київ, Русанівський бульвар, 8) в строк до 21.01.2015р. надати суду:

- відомості щодо реквізитів полісу №АС/7302678, обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (тип, страховик, страхувальник, ліміт відповідальності, період дії, розмір франшизи, тощо).

Суддя Головатюк Л.Д.

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

Вам будет интересно:

Почти 4 тысячи избирательных участков уже оборудованы видеокамерами

С 24 сентября начаты работы по установке оборудования для системы видеонаблюдения за голосованием и подсчетом голосов избирателей в рамках выборов народных депутатов Украины.

Щодо заповнення електронних митних декларацій, Державна митна служба України

Керівникам митних органів У зв'язку з поновленням дії наказу Міністерства економіки України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України та Державної митної служби України від 30.07.2009 № 789/414/709( z0717-09 ) "Про затвердження Порядку здійснення митного оформлення імпортних товарів у тарі і пакувальних матеріалах", з 02.04.2013 при заповненні електронних митних декларацій інформація про дотримання вимог законодавства щодо організації збирання, заготівлі та утилізації використаних тари і пакувальних матеріалів зазначається в графі 44 електронних митних декларацій ( z0374-12 ) декларантом або уповноваженою ним особою із наведенням таких відомостей:

Щодо права на податковий кредит, Міністерство доходів і зборів України

Щодо права на податковий кредит Міністерство доходів і зборів України розглянуло запит <...> щодо права на податковий кредит і повідомляє. Відповідно до пункту 184.1 статті 184 Податкового кодексу України( 2755-17 ) (далі — Кодекс) реєстрація платником податку на додану вартість діє до дати її анулювання, яка проводиться шляхом виключення особи з реєстру платників податку на додану вартість у відповідних випадках.

Дело о сотрудничестве работника Донецкой облпрокуратуры с ДНР передано в суд

Следственный отдел прокуратуры Донецкой области направил в Дружковский городской суд обвинительный акт в отношении работника областной прокуратуры, сотрудничавшего с представителями самопровозглашенной ...





Юридическая практика:
Розподіл спадкового майна

Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно


Консультации по наследству:
Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

Як діє заповіт після смерті людини

Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...


Новости наследственных дел:
На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

Судья не может считаться независимым от политического .

Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


Рекомендации пользователей:
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca