Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот сайт отличный! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Этот интернет портал просто обалденный. Действительно нужный и в тоже время функциональный ресурс.

Благодарим всех за качественную работу. Ваш сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет проекты. Сайт достаточно многообразен в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження порядків ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку, і взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 4 грудня 2013 р. № 890 Київ

    Про затвердження порядків ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку, і взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів

    Відповідно до підпункту 250.13.4 пункту 250.13( 2755-17 ) та підпункту 250.18.4 пункту 250.18 статті 250 Податкового кодексу України( 2755-17 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити такі, що додаються:

    Порядок ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку;

    Порядок взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2013 р. № 890

    ПОРЯДОК ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку

    1. Цей Порядок визначає процедуру формування та ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку (далі — реєстри).

    2. У цьому Порядку термін "реєстри" означає комп’ютерну базу, що містить інформацію про транспортні засоби, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортні засоби, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку, а також про видані щодо них довідки.

    Інші терміни вживаються у значенні, наведеному в Податковому кодексі України( 2755-17 ).

    3. Реєстри створюються з метою накопичення, зберігання, контролю за достовірністю інформації про видачу за місцем реєстрації транспортного засобу дубліката довідки про сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів або довідки про звільнення від сплати зазначеного податку власникові транспортного засобу в разі їх втрати або псування.

    Дублікат довідки видається безоплатно центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, Державтоінспекції.

    4. Держателем реєстрів є департамент Державтоінспекції, що здійснює їх ведення.

    5. Міндоходів, виробники та/або суб’єкти господарювання, які реалізують транспортні засоби на внутрішньому ринку, за результатами видачі довідок про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів подають департаментові Державтоінспекції реєстри виданих довідок щодобово до 24 години.

    6. Запис у реєстрах містить такі відомості:

    серія та номер довідки, дата її видачі; найменування суб’єкта господарювання або органу, який видав довідку; код платника податків згідно з ЄДРПОУ (податковий номер) або реєстраційний номер облікової картки платника податків (серія та номер паспорта для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органові і мають відмітку в паспорті) особи, що отримала довідку;

    номер митної декларації; марка і модель транспортного засобу; номери двигуна, шасі (рами), кузова; VIN (міжнародний ідентифікаційний номер транспортного засобу); код згідно з УКТЗЕД( 2371а-14 ); об’єм двигуна; повна маса транспортного засобу; ставка екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів; відмітка про сплату або звільнення від сплати такого податку із зазначенням підстави для звільнення від його сплати відповідно до Податкового кодексу України.

    7. Ведення реєстрів передбачає:

    1) внесення Міндоходів, виробниками та/або суб’єктами господарювання, які реалізують транспортні засоби на внутрішньому ринку, інформації до реєстрів;

    2) пошук відомостей у реєстрах;

    3) надання інформації з реєстрів.

    8. Ведення реєстрів здійснюється за допомогою технічних і програмних засобів, які забезпечують формування електронної довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

    9. Пошук відомостей у реєстрах здійснюється за такими ідентифікаторами:

    1) серія та номер довідки;

    2) номери двигуна, шасі (рами), кузова транспортного засобу, VIN (міжнародний ідентифікаційний номер транспортного засобу).

    10. Інформація, що вноситься до реєстрів, формується на підставі даних, зазначених у довідці про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

    11. Особи, які вносять відомості до реєстрів, несуть передбачену законом відповідальність за достовірність, повноту та своєчасність внесення інформації, зазначеної в пункті 6 цього Порядку.

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2013 р. № 890

    ПОРЯДОК взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів

    1. Цей Порядок визначає процедуру взаємодії Міндоходів та МВС під час обміну інформацією про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

    2. У цьому Порядку термін "суб’єкти обміну інформацією" означає Міндоходів та МВС.

    Інші терміни вживаються у значенні, наведеному в Податковому кодексі України( 2755-17 ).

    3. Метою взаємодії є забезпечення реалізації вимог Податкового кодексу України у частині сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів або звільнення від сплати зазначеного податку.

    4. Суб’єкти обміну інформацією здійснюють такий обмін в електронній формі за допомогою інформаційно-телекомунікаційних засобів.

    5. Взаємодія суб’єктів обміну інформацією здійснюється шляхом подання департаментові Державтоінспекції інформації про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів для формування та ведення реєстрів транспортних засобів, з яких сплачено екологічний податок за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та транспортних засобів, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку (далі — реєстри).

    6. За результатами видачі довідок про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів Міндоходів подає департаментові Державтоінспекції інформацію про:

  1. транспортні засоби, з яких сплачено зазначений податок;
  2. транспортні засоби, на які поширюється звільнення від сплати зазначеного податку;
  3. видані довідки щодо таких транспортних засобів.
  4. 7. Структура відомостей та вимоги щодо їх достовірності, процедури взаємодії інформаційних систем та внесення змін до них визначаються спільними рішеннями суб’єктів обміну інформацією.

    8. Міндоходів забезпечує щодобово до 24 години внесення до реєстрів інформації про видані довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

    9. Суб’єкти обміну інформацією під час взаємодії здійснюють контроль за:

  5. достовірністю поданої інформації;
  6. відповідністю поданих до реєстрів даних інформації, зазначеній в довідках про сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів або звільнення від сплати такого податку.

    10. Надання доступу до реєстрів у режимі пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування відомостей здійснюється безоплатно.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    У столиці діти змагались за звання кращого знавця ПДР

    Днями центр дітей та юнацтва Сфера зустрів учасників відбіркового туру гри брей-рингу Знавці Правил дорожнього руху. Виборювати звання кращих знавців дорожньої грамоти прибули команди столичних ...

    Залізниця зменшує збитковість

    За три місяці цього року Укрзалізниці вдалося зменшити збитки від перевезення пасажирів порівняно з аналогічним періодом 2012-го. Досягти такого результату вдалося за рахунок ефективнішого використання ...

    Про затвердження Порядку створення енотек, зберігання і використання зразків вин з енотек, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 грудня 2012 р. за № 2068/22380 Про затвердження Порядку створення енотек, зберігання і використання зразків вин з енотек

    Які виплати отримуватимуть люди у зв’язку з безробіттям?

    Розмір максимальної допомоги відтепер єдиний по Україні. Закон України Про зайнятість населення чинний з 1 січня 2013 року. Ми продовжуємо знайомити читачів з основними новаціями документа, які ...





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...

    Про визнання права власності на житловий будинок ...

    Про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування Юрист по спадщині надала допомогу у судовій справі про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...


    Консультации по наследству:
    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca