Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Хочется просто сказать спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!

Да, тут много нужной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.

Всем большое спасибо. Этот портал - без всякого сомнения на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Интернет сайт многообразен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про стан забезпечення системою відеоконференцзв'язку апеляційних та місцевих загальних судів, Рада суддів загальних судів УкраїниРАДА СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ

РІШЕННЯ

  1. 21.11.2013  № 99
  2. Заслухавши та обговоривши інформацію заступника Голови Державної судової адміністрації України Положишника В. В. про стан забезпечення системою відеоконференцзв'язку апеляційних та місцевих загальних судів, відповідно до частини шостої статті 122, частини першої статті 146 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" ( 2453-17 ) рада суддів загальних судів ВИРІШИЛА:

    1. Інформацію заступника Голови Державної судової адміністрації України Положишника В. В. про стан забезпечення системою відеоконференцзв'язку апеляційних та місцевих загальних судів взяти до відома.

    2. Скерувати Державній судовій адміністрації України, для відповідного реагування, результати проведеного радою суддів загальних судів моніторингу ефективності використання відеоконференцзв'язку, стану забезпечення та проблемних питань, які виникають у апеляційних та місцевих загальних судах при проведенні судових засідань відповідно до процесуальних законодавств України із використанням системи відеоконференцзв'язку (додаток № 1).

    3. Доручити Державній судовій адміністрації України провести моніторинг стану забезпечення та використання апеляційними та місцевими загальними судами системи відеоконференцзв'язку за період з вересня — по 20 грудня 2013 року за наступними пунктами:

    - всього забезпечено апеляційних та місцевих загальних судів системою відеоконференцзв'язку;

    - 10 найактивніших апеляційних та місцевих загальних судів, які використовують систему відеоконференцзв'язку;

    - апеляційні та місцеві загальні суди, які не використовують систему відеоконференцзв'язку.

    Заслухати на черговому засіданні ради суддів загальних судів у грудні 2013 року інформацію Державної судової адміністрації України про результати проведеного моніторингу та про результати усунення недоліків функціонування системи відеоконференцзв'язку, виявлених за результатами проведеного моніторингу.

    4. З метою підвищення оперативності та якості здійснення правосуддя, збільшення рівня довіри до судової системи та забезпечення відкритості суду для громадськості, а також для заощадження бюджетних коштів, що витрачаються на доставку до суду осіб, які перебувають під вартою, доручити голові ради суддів загальних судів Отрош І. О. звернути увагу голів апеляційних та місцевих загальних судів на необхідність забезпечення активного використання судами при здійсненні правосуддя встановлених систем відеоконференцзв'язку.

    Голова ради  суддів загальних судів

    І. О. Отрош

    Додаток № 1 до рішення ради суддів загальних судів 21.11.2013 № 99

    МОНІТОРИНГ ефективності використання відеоконференцзв'язку, стану забезпечення та проблемних питань, які виникають у апеляційних та місцевих загальних судах при проведенні судових засідань відповідно до процесуальних законодавств України із використанням системи відеоконференцзв'язку

    I. Список апеляційних загальних судів, якими не надано інформацію з приводу функціонування в даних судах та місцевих загальних судах відповідної області системи відеоконференцзв'язку.

    1. Апеляційний суд Закарпатської області.

    2. Апеляційний суд Одеської області.

    3. Апеляційний суд Чернігівської області.

    II. Список апеляційних та місцевих загальних судів по областях, у яких відсутні проблемні питання використання системи відеоконференцзв'язку.

    1. Волинська область.

    2. Запорізька область.

    3. Івано-Франківська область.

    4. Кіровоградська область.

    5. Львівська область.

    6. Миколаївська область.

    7. Тернопільська область.

    8. Херсонська область.

    9. Хмельницька область.

  3. 10. Чернівецька область.
  4. 11. м. Київ.
  5. III. Список апеляційних та місцевих загальних судів по областях, у яких виникало найбільше проблемних питань з використання системи відеоконференцзв'язку.

    1. Дніпропетровська область.

    2. Житомирська область.

    3. Київська область.

    4. Луганська область.

    5. Харківська область.

    6. Черкаська область.

    7. м. Севастополь.

    8. Автономна Республіка Крим.

    IV. Список апеляційних та місцевих загальних судів, якими проведено найбільше сеансів відеоконференції.

    1. Апеляційний суд м. Києва — 799 сеансів.

    2. Ленінський районний суд м. Кіровограда — 567 сеансів.

    3. Апеляційний суд Кіровоградської області — 501 сеанс.

    4. Кіровський районний суд м. Кіровограда — 301 сеанс.

    5. Вільнянський районний суд Запорізької області — 293 сеанси.

    6. Апеляційний суд Херсонської області — 158 сеансів.

    7. Бобринецький районний суд Кіровоградської області — 87 сеансів.

    8. Білозерський районний суд Херсонської області — 64 сеанси.

    9. Апеляційний суд Дніпропетровської області — 61 сеанс.

  6. 10. Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська — 60 сеансів.
  7. V. Основні проблемні питання використання системи відеоконференцзв'язку апеляційними та місцевими загальними судами.

    1. Незадовільна якість відтворення звуку та незадовільна якість зображення під час проведення сеансу відеоконференцзв'язку (мерехтіння зображення, затримка у відтворенні звуку на декілька секунд, тощо).

    2. Низька швидкість каналу Інтернет, що відображається на якості відтворення звуку і якості зображення.

    3. Монітори, на які виводяться зображення, а також техніка, за допомогою якої відбуваються сеанси відеоконференції, виходять з ладу.

    4. Відсутність запасної апаратури та техніки.

    Рада суддів загальних судів

    {Текст взято з сайту Судової влади України http://www.court.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Увічнили героїв-інтернаціоналістів

    У Сумах на території Меморіалу воїнам-інтернаціоналістам відкрито бюсти двох уродженців області Героїв Радянського Союзу Петра Рубана та Володимира Кучеренка. Обоє свого часу виконували військовий ...

    висунутих Партією Зелених України, в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Партією Зелених України, в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії надійшли заяви Партії Зелених України та інші документи щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України, висунутих 9 серпня 2012 року на XXII позачерговому  з’їзді цієї партії, в одномандатних виборчих округах.

    Про постанови Верховної Ради України щодо євроінтеграційних прагнень України, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Проект Постанови Верховної Ради України про Заяву Верховної Ради України "Про підтримку курсу України на інтеграцію до Європейського Союзу" (реєстр. № 1216), поданий народними депутатами України Яценюком А. П., Немирею Г. М., проект Постанови Верховної Ради України про Заяву Верховної Ради України "Про реалізацію євроінтеграційних прагнень Українського народу та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом" (реєстр. № 1195), поданий народними депутатами України Кличком В. В. та іншими, проект Постанови Верховної Ради України про Заяву Верховної Ради України "Про підтримку євроінтеграційних прагнень Українського народу та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом" (реєстр. № 1153), поданий народним депутатом України Тігіпком C.Л., направити до Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції для підготовки на повторне перше читання.

    Стросс-Кан повертається у світ фінансів

    Домінік Стросс-Кан увійшов до складу наглядової ради Всеросійського банку розвитку регіонів, який своєю чергою належить російській Роснєфті.





    Юридическая практика:
    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...


    Консультации по наследству:
    Якщо викликають до суду за спадковою справою

    Доброго часу доби. Моя проблема пов'язана зі спадком. Ми з дружиною живемо в Київській області. А батько дружини жив в Єврейській ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca