Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет сайт не только лучший друг - этот ресурс, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот портал весьма прост в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Хочется просто сказать огромное спасибо!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему сильно рад! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Положення про аукціонний комітет з реалізації матеріальних цінностей державного резерву, Міністерство економічного розвитку і торгівлі УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 14.08.2013  № 966
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 вересня 2013 р. за № 1520/24052

    Про затвердження Положення про аукціонний комітет з реалізації матеріальних цінностей державного резерву

    На виконання Закону України "Про державний матеріальний резерв"( 51/97-ВР ) та постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1078( 1078-2004-п ) "Про затвердження Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву" (із змінами), з метою забезпечення належного функціонування аукціонного комітету з реалізації матеріальних цінностей державного резерву НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Положення про аукціонний комітет з реалізації матеріальних цінностей державного резерву, що додається.

    2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України з державного матеріального резерву від 09 грудня 2010 року № 439( z1390-10 ) "Про затвердження Положення про аукціонний комітет з реалізації матеріальних цінностей державного резерву", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 29 грудня 2010 року за № 1390/18685.

    3. Департаменту економіки оборони та безпеки (Неботов П. Г.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державного агентства резерву України Косіченка М. П.

    Міністр економічного розвитку і торгівлі України

    І. М. Прасолов

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 14.08.2013  № 966

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 вересня 2013 р. за № 1520/24052

    ПОЛОЖЕННЯ про аукціонний комітет з реалізації матеріальних цінностей державного резерву

    I. Загальні положення

    1.1. Це Положення визначає загальні організаційні та процедурні засади діяльності аукціонного комітету з реалізації матеріальних цінностей державного резерву, у тому числі мобілізаційного (далі — комітет), а також права та обов’язки його членів.

    1.2. Метою створення комітету є організація та проведення аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного резерву, у тому числі мобілізаційного, на підставі актів Кабінету Міністрів України, прийнятих відповідно до Закону України "Про державний матеріальний резерв" ( 51/97-ВР ) (далі — матеріальні цінності).

    1.3. Аукціон проводиться відповідно до вимог пунктів 18-22 Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву ( 1078-2004-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1078 (далі — Порядок реалізації).

    1.4. Засідання комітету проводяться в разі потреби.

    1.5. У своїй роботі комітет керується Законом України "Про державний матеріальний резерв"( 51/97-ВР ), Порядком реалізації( 1078-2004-п ), іншими нормативно-правовими актами з питань реалізації матеріальних цінностей державного резерву, у тому числі цим Положенням.

    II. Порядок створення та організація діяльності комітету

    2.1. Комітет очолює Голова Держрезерву або його заступник.

    2.2. Персональний склад комітету затверджується наказом Держрезерву. До складу комітету входять не менше семи представників, з яких не менше двох представників Мінекономрозвитку та одного представника Мінфіну, решта — представники Держрезерву.

    2.3. Перелік питань, що підлягають розгляду на засіданні комітету, та порядок денний доводяться до членів комітету не пізніше ніж за два робочих дні до засідання.

    2.4. Засідання комітету вважається правоможним у разі присутності на ньому не менше двох третин його складу.

    2.5. Рішення з питань, що розглядаються на засіданнях комітету, приймаються простою більшістю голосів шляхом відкритого голосування. У разі рівного розподілу голосів голос Голови комітету є вирішальним.

    2.6. Рішення комітету оформляється протоколом, який підписується Головою та всіма членами комітету, присутніми на засіданні комітету.

    2.7. У разі відмови члена комітету підписати протокол про це вказується в протоколі із зазначенням причин відмови.

    III. Функції комітету

    Комітет відповідає за організацію та проведення аукціонів з реалізації матеріальних цінностей. У процесі своєї роботи він забезпечує реалізацію таких функцій:

  3. розгляд заявок;
  4. проведення аукціонів;
  5. визначення переможців аукціонів;
  6. інші функції, передбачені Порядком реалізації( 1078-2004-п ).

    IV. Права та обов’язки членів комітету

    4.1. Члени комітету мають право:

  7. виносити питання на розгляд комітету;
  8. за наявності підстав, що передбачені умовами аукціону або законодавством України, відхиляти заявки суб’єктів господарювання;

  9. ознайомлюватися з усіма матеріалами щодо проведення аукціону;
  10. одержувати від структурних підрозділів Держрезерву інформацію, необхідну для проведення аукціону;
  11. за наявності підстав визнавати аукціон таким, що не відбувся.
  12. 4.2. Члени комітету зобов’язані:

  13. брати участь у засіданні комітету особисто;
  14. проводити аукціони відповідно до вимог законодавства у сфері державного матеріального резерву;
  15. забезпечувати рівні умови для всіх учасників аукціону, що беруть у ньому участь, об’єктивний та неупереджений відбір переможця;

    забезпечувати безперешкодний допуск уповноважених представників суб’єктів господарювання до участі в аукціоні.

    4.3. Голова комітету:

  16. приймає рішення щодо проведення засідань комітету;
  17. визначає дату та місце проведення засідань комітету;
  18. організовує роботу комітету;
  19. веде засідання комітету;
  20. пропонує порядок денний засідання комітету;
  21. призначає секретаря комітету.
  22. 4.4. Секретар забезпечує підписання зі сторони комітету актів приймання-передавання заявок, що були надані суб’єктами господарювання особисто, та ведення реєстру заявок, оформлення протоколів засідань комітету, оперативне інформування членів комітету стосовно організаційних питань його діяльності, за дорученням Голови комітету виконує іншу організаційну роботу, а також забезпечує додержання вимог законодавства з питань діловодства при роботі з документами.

    4.5. За відсутності секретаря комітету його обов’язки виконує член комітету (представник Держрезерву), визначений Головою комітету.

    4.6. Члени комітету несуть персональну відповідальність за прийняті ними рішення відповідно до законодавства.

    4.7. Голова та секретар комітету несуть відповідальність за повноту та достовірність інформації, що міститься в оголошенні про проведення аукціону та розміщується в газеті "Урядовий кур’єр" і на офійційному веб-сайті Держрезерву.

    Директор департаменту економіки оборони та безпеки

    П. Г. Неботов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ПОСТАНОВА

    від 17 серпня 2012 року № 474Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії Народно-трудовий союз України, у загальнодержавному багатомандатному ...

    За обмін валюти з українців хочуть брати комісію

    Державна податкова служба хоче повернути збір з купівлі іноземної валюти в розмірі 3%, про це свідчить проекті фіскальної реформи ДПС.

    Саудовские юристы получили до 8 лет за критику судебной системы в твиттере

    Суд в Саудовской Аравии приговорил трех юристов к тюремному заключению на сроки от пяти до восьми лет за публикацию в твиттере сообщений с критикой власти и судебной системы страны. Об этом сообщает ...

    Специалисты фискальной службы работают над упрощением процесса расчета и уплаты налога, - И.Белоус

    Одной из причин коррупции является сложность администрирования налогов. Об этом во время брифинга сообщил председатель Государственной фискальной службы Украины Игорь Белоус.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca