Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет портал не просто лучший друг - ваш портал, - родственник для всех, кто живёт взглядами!

Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - умнички.

Всем большое спасибо. Ваш сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Портал весьма многофункционален в использовании. На нем полезно проводить отдых - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Запорізькі артрологи вперше у країні успішно провели операцію тотального ендопротезування кульшового суглоба

    Запорізькі артрологи  вперше у країні успішно провели операцію тотального ендопротезування кульшового суглоба

    «Я забув про нестерпний біль»

    -Тільки тиждень тому мені зробили операцію, а я вже готуюсь на виписку, — радісно повідомив мені 27-річний пацієнт відділення ортопедії, артрології і спортивної травми Запорізької клінічної лікарні Андрій. — Протягом останніх п’яти років без сторонньої допомоги я не міг пересуватись. А нестерпний біль протягом останнього року постійно завдавав страждань. Тож про яке життя говорити за таких умов?! Тепер же я багато зроблю — віднині сам собі дам раду.

    Хлопець приїхав у Запоріжжя із районного центру Приморськ. Як підтвердив завідувач відділення ортопедії, артрології і спортивної травми кандидат медичних наук Олег Баніт, через наявність у пацієнта низки супутніх захворювань фахівцям довелося чимало попрацювати, перш ніж визначитися із тактикою і стратегією його лікування. І питання встановлення ендопротеза кульшового суглоба певної системи було принциповим.

    Андрій налаштований оптимістично: найгірше позаду. Фото надане автором

    Імплантат має служити довгі роки

    — Нам було відомо, що протягом 5 років пацієнт страждає на хворобу Бехтєрєва. Він скаржився на біль і порушення функції в тазостегновому суглобі. Консервативне лікування ефекту не дало. А тривале вживання кортикостероїдів призвело до розвитку у нього остеопорозу — зниження щільності кістки, що зробило її крихкою, — уточнив Олег Васильович. — На вибір імплантату вплинув зокрема вік пацієнта. Ми прагнули, щоб такий штучний суглоб він міг експлуатувати успішно принаймні кілька десятків років.

    Перш ніж зупинити свій вибір на конкретній системі імплантату, запорізькі медики провели консультації з провідними артрологами Європи.

    — У ході своїх закордонних стажувань в Італії та Німеччині, куди брав із собою знімки цього пацієнта, я консультувався з хірургами-артрологами з провідних закордонних клінік. Наш спільний вибір припав на імплантати фірми DePuy з сучасним покриттям Gription передовсім тому, що саме вони відповідають високим вимогам в експлуатації і забезпечують тривалий термін служби і максимальне збереження кісткової тканини для подальшої ревізії, якщо це буде потрібно, — уточнив Олег Баніт. — Але тоді ендопротези цієї системи ще не були зареєстровані в Україні. Тому потреба нашого пацієнта саме в них стала своєрідним каталізатором процесу їхньої офіційної реєстрації Міністерством охорони здоров’я. Систему для проведення операції нашому Андрієві ми отримували міжнародною поштою.

    Так, уперше в Україні запорізькі артрологи застосували новітню нині систему ендопротезування кульшового суглоба, яка дає змогу максимально зберегти кістку пацієнта і забезпечити йому всю повноту руху в суглобі. Для операції було обрано керамо-керамічну пару тертя.

    — Особливість і новизна конструкції такого протеза реалізована в технології його фіксації з інноваційним покриттям Gription, — коментує досягнення запорізьких фахівців завідуючий кафедрою травматології та ортопедії Запорізького медичного університету професор Максим Головаха. — Технологію Gription розроблено для досягнення високої осьової стабільності імплантатів, запобігання просіданню і його міцної первинної фіксації, що є умовою для подальшої остеоінтеграції та потужності імплантату в довгостроковому періоді.

    Операція дає надію на підвищення якості життя пацієнта. Фото надане автором

    Трохи часу — і милиці зайві

    Лікар Андрія Іван Забєлін на рентген-знімках наочно продемонстрував, як хірургам вдалося забезпечити істотне поліпшення якості життя людини.

    — Операція була складною. Для установки імплантату і забезпечення в подальшому всієї повноти руху суглоба нам довелося провести ревізію кісткової тканини і зробити кісткову пластику, — розповів авторці цих рядків Іван Миколайович. — У складі операційної бригади працювали чотири хірурги, анестезіолог, операційні сестри. Сама операція була тривалою. Але лише за тиждень після неї ми вже виписали пацієнта додому. Уже за кілька місяців він зможе ходити без милиць.

    Андрій налаштований оптимістично і з надією дивиться в майбутнє.

    — Уперше за довгі роки не відчуваю болю, — поділився він. — Я дуже радий, що зміг дочекатися того, щоб цей ендопротез зареєстрували в Україні, і мені можна було його поставити. Величезне спасибі лікарям відділення та особисто Олегові Васильовичу за те, що повернули мені повноцінне життя.

    За словами ж Олега Баніта, відділення, яке він очолює, фактично стало локомотивом вітчизняної ортопедії. Щороку тут проводять сотні операцій з ендопротезування великих суглобів, зокрема і тазостегнових.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про затвердження Методичних рекомендацій Агентства держмайна України щодо організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна державних підприємств та підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує п'ятдесят відсотків, Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном

    Про затвердження Методичних рекомендацій Агентства держмайна України щодо організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна державних підприємств та підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує п'ятдесят відсотків

    Яка вода тече із крана?

    Постійно у зверненнях на урядову телефонну гарячу лінію люди порушують питання забезпечення водопостачанням. Тож для органів влади завдання державного значення забезпечити постійним централізованим ...

    Податок на продаж валюти є недоцільним

    Премєр-міністр Микола Азаров не підтримує запровадження пятнадцятивідсоткового податку на продаж валюти. Про це він заявив у короткому інтервю телеканалу 1+1.

    Земляни потерпають від однієї з найпотужніших магнітних бур

    У ніч на понеділок на Землі почалася перша після довгої перерви потужна магнітна буря, яка тривала близько дев'яти годин.





    Юридическая практика:
    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

    Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Як виграти суд про спадщину?

    Здрастуйте! Допоможіть виграти суд у спадковій справі! Для мене, я так розумію, треба знайти хорошого юриста по спадковим ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca