Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Для меня это просто большая находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет сайте и уходить отсюда совсем не собираюсь.

Этот интернет портал здоровский! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще!

Привет!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Автобус із шахтарями перекинувся через несправність двигуна

    Автобус із шахтарями перекинувся через несправність двигунаПричиною аварії, яка днями сталася на дорозі «Рафаїлівка-Ровеньки» Луганської області стала зупинка двигуна автобуса, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Луганській області.

    55-річний водій автобуса ПАЗ, який здійснював перевезення робітників до місця роботи на шахту «Комсомольська» ДП «Антрацит», не впорався з керуванням і насипом з'їхав задом у кювет із шестиметрової висоти. У автобусі, який місцеві мешканці називають «ботинком», на час аварії перебувало десять пасажирів. Дехто спробував вистрибнути на ходу, аби зберегти життя. Але внаслідок ДТП загинуло дві людини, ще семеро з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості знаходяться в лікарні міста Ровеньки.

    Водій автобуса за попередніми результатами медичного огляду на момент ДТП був тверезий. На запитання, чи давно робочих возить саме такий автобус, постраждалі відповідають, що це ще порівняно хороша машина.

    «Отакі нам дають. Як кажуть: «губи нафарбують» автобусу — й увесь ремонт, та випускають на лінію, хоч чхають, пирхають оті «ботинки»,- кажуть люди.

    А ще потерпілі розповіли, що водій був за кермом другу добу. Може, тому й не зреагував, хоча можна було повернути автобус боком й таким чином уникнути падіння.

    До речі, автобус працював на газовому паливі, і лише завдяки щасливому випадку балони не вибухнули, хоча сама система була пошкоджена, довелося залучити представників МНС, аби евакуювати небезпечні конструкції.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Украина сможет говорить о сотрудничестве с НАТО только после отмены внеблокового статуса, - А.Расмуссен

    Украина может поднять вопрос о сотрудничестве с НАТО только после проведения парламентских выборов и в случае, если новый состав парламента одобрит законопроект об отмене внеблокового статуса ...

    В обмінниках дешевшає долар

    У вівторок вдень українські банки купують долар США в середньому по 8,11 грн/дол., продають по 8,15 грн/дол. Курс купівлі/продажу готівкового долара дещо знизився порівняно з учорашнім днем.

    За нове робоче місце — податкова пільга

    З 1 січня 2013 року набирає чинності Закон Про зайнятість населення. Норми документа містять стимули для створення нових робочих місць, забезпечення роботою молоді та осіб передпенсійного віку, ...

    Про постійно діючу робочу групу з питань інновацій, Державна судова адміністрація України

    Про постійно діючу робочу групу з питань інновацій З метою ефективної координації заходів, оперативного вирішення завдань постійно діючої робочої групи з питань інновацій, керуючись частиною п'ятою статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" ( 2453-17 ), НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...


    Консультации по наследству:
    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Добрий день, консультанти. Мені дуже потрібна допомога адвоката у спадкових питаннях. Справа в тому, що звертаюся до Вас не ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca