Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет проект - замечательный.

Привет!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Електоральна тінь оксамитового сезону

    Електоральна тінь оксамитового сезонуКрим. Кінець оксамитового сезону. У Києві вже прохолодно, та й тут у першій половині місяця було не дуже комфортно. Але мені вдалося «схопити літо за хвіст». Лагідне, тепле не за сезоном море, температура повітря 26—27 градусів, майже порожні пляжі — і прийнятні ціни: все дешевше вдвічі, ніж у сезон. Хіба це не приємно?

    Над тобою гора Ай-Петрі. Поряд Воронцовський палац і парк, які заворожують красою, та й не лише вони — це відома кримська істина. Столична суєта відразу відходить на далекий план, у крайньому разі, до того моменту, доки не рушить поїзд Севастополь — Київ, який знову доставить тебе до щоденної рутини. Одне слово, довгоочікувана відпустка почалася. Я передав усі позитивні враження в різних кольорах, але, думаю, це буде недоречно, адже є й ті, хто у відпустці ще не був або взагалі не скористався такою можливістю. Отже, не викликатиму заздрості.

    А розповім про моє маленьке соціологічне опитування, яке провів у переддень виборів до Верховної Ради в Алупці, бо цікавість узяла гору. Нині це можна вважати як постскриптум. Ставив лише два запитання: за кого голосуватимете і який статус повинна мати українська мова? Забігаючи наперед, скажу, що мої респонденти — люди різних професій: від вчених, учителів до продавців у магазинах, водіїв і навіть громадян інших держав (переважно Росії, Білорусі й Польщі).

    Щодо першого запитання було все однозначно: комуністична партія, регіони, кілька сказали, що голосуватимуть за «Удар» Кличка, адже це щось нове на політичному подіумі. Зрештою ці результати були прогнозованими.

    Вразило й чесно здивувало інше: мовне питання. Так, професор, одного з вишів Криму Микола Акатов (до речі, росіянин за національністю) аргументовано пояснив, що українська мова повинна бути єдиною державною, адже за час незалежності виросло вже ціле покоління, і воно себе ідентифікує як з державою, так і з мовою. А знати рідну мову, наприклад російську, чи, як у Криму, татарську, ніхто ніколи не забороняв. Що більше мов знаєш, то краще. «У цьому питанні дуже багато політики, на якому піаряться поборники захисту мови і язика. Не треба захищати те, що захищено природою», — таку думку висловив науковець. На його прохання виш не називаю.

    Трохи від цього висновку відрізняється думка досвідчених учителів Алупки. Вони переконані, що російська мова повинна мати статус державної. Тому що їхні випускники обирають для вступу переважно російські ВНЗ, а якщо там не проходять, повертаються в Україну, де тяжко вступати до вишів без знання української мови. Та їхні молодші колеги, які здобули освіту в незалежній Україні, переконані, що проблем не повинно бути, бо навчальна програма зорієнтована на доскональне вивчення державної мови. Інші опитувані стверджують: є держава — має бути єдина мова, але й мають право на розвиток регіональні мови. Та ніхто і не заперечує, пояснював я.

    У свою чергу корінне населення Криму — татари — скаржилися, що їхня мова у занепаді й держава на її розвиток майже не звертає уваги. «Ми громадяни України і поважаємо державну мову, наші діти її вивчають, бо за нею майбутнє. Захистіть і нашу мову», — таку думку висловила Венера Казимова, приватний підприємець.

    Водії категоричні: державною має бути російська мова, а як регіональна — українська. Та коли я з ними спілкувався, вони намагалися перейти хоч і на суржик, але український.

    Більш конкретними були іноземні гості півострова. «Мовне питання нам не цікаве, це ваші внутрішні проблеми, для нас головні сервіс і погода», — констатували вони. Проте білоруси і поляки сказали, що є держава — повинна бути й одна мова. Хоч із цим не погодилися туристи з Росії: «Наш язык тут имеет право на жизнь, и желательно с государственным статусом».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Хозсуд вернул общине Киева земельный участок стоимостью свыше 2 млн грн

    Хозяйственный суд Киева вернул столичной общине земельный участок на ул. Владимирской стоимостью свыше 2 млн грн. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры г. Киева.

    Про схвалення Концепції Загальнодержавної цільової економічної програми розвитку промисловості на період до 2020 року, Кабінет Міністрів України

    Про схвалення Концепції Загальнодержавної цільової економічної програми розвитку промисловості на період до 2020 року 1. Схвалити Концепцію Загальнодержавної цільової економічної програми розвитку промисловості на період до 2020 року, що додається.

    Про вшанування військових подвигів воїнів Червоної Армії під час форсування річки Дніпро на території Дніпропетровської області, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Задля відзначення пам’ятних дат Великої Вітчизняної війни, вшанування військових подвигів воїнів Червоної Армії під час звільнення території Дніпропетровської області та на виконання Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років"( 1684-14 ) Верховна Рада України постановляє:

    На Сумщині в гості до Державтоінспекції завітала молодь

    Дітям, які відвідали управління ДАІ області вартові доріг продемонстрували спеціальні засоби, обмундирування, що використовується працівниками Державтоінспекції в повсякденній роботі.





    Юридическая практика:
    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно


    Консультации по наследству:
    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...

    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca