Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо от кого зависит разработка этого портала.

Огромное количество полезной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот портал весьма прост в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про видачу, переоформлення, визнання недійсною, керуючого санацією, ліквідатора), Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 15.10.2012  № 1513/5
  2. Про видачу, переоформлення, визнання недійсною, видачу копії та анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Відповідно до статей 10, 11, 14, 16 та абзацу другого частини першої статті 21 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ), Ліцензійних умов провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів)( z1196-11 ), затверджених наказом Міністерства юстиції України від 14.10.2011 № 3176/5, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 17.10.2011 за № 1196/19934, та за підсумками розгляду заяв та документів, поданих до Міністерства юстиції України для видачі, переоформлення, видачі копії та анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), НАКАЗУЮ:

    1. Видати ліцензію на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) фізичній особі — підприємцю:

    • Пєхтєрєву Дмитру Васильовичу;

    • Іванишину Ігорю Володимировичу;

    • Бохану Олександру Сергійовичу;

    • Возняковському Михайлу Анатолійовичу;

    • Череватому Любомиру Богдановичу.

    2. Видати копію ліцензії серії АВ № 482116 від 13.10.2009, виданої Хоменку Олександру Анатолійовичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку із створенням нового місця провадження господарської діяльності.

    3. Переоформити ліцензію серії АВ № 499182 від 25.02.2010, видану Мартинюку Мар'яну Васильовичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку зі зміною місця проживання фізичної особи — підприємця.

    4. Визнати недійсною ліцензію серії АВ № 499182 від 25.02.2010, видану Мартинюку Мар'яну Васильовичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку з її переоформленням.

    5. Визнати, що ліцензія серії АВ № 499121 від 11.01.2010, видана Єрьоменко Наталії Григорівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), є недійсною у зв'язку із непереоформленням ліцензії у встановлений законодавством строк.

    6. Анулювати ліцензію серії АВ № 499147 від 19.01.2010, видану фізичній особі — підприємцю Марковській Інні Олександрівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), на підставі заяви ліцензіата про анулювання ліцензії.

    7. Анулювати ліцензію серії АГ № 594875 від 22.07.2011, видану фізичній особі — підприємцю Костіну Сергію Олексійовичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), на підставі заяви ліцензіата про анулювання ліцензії.

    8. Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу забезпечити оформлення ліцензій і копії ліцензії та внесення записів про видачу, переоформлення, видачу копії, визнання недійсною та анулювання відповідних ліцензій до ліцензійного реєстру.

    9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К.І.

    Міністр

    О. Лавринович

    {Текст взято з сайту Мін'юсту України http://www.minjust.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Юристи з питань спадкових правовідносин дали інтерв'ю про те, як проходить вступ у спадщину і які потрібні для цього документи.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 15.03.2012 № 237, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 15.03.2012 № 237 Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 10 ( 1059/2011 )59( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" та Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії( v0654227-06 ), затвердженого постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України від 25.05.2006 № 654, з урахуванням протокольних рішень НКРЕ від 17.05.2012 № 20 та 07.06.2012 № 23, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Щодо видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, діяльності із зберігання активів інститутів спільного інвестування, діяльності із зберігання активів пенсійних фондів ПуАТ БАНК "КОНТРАКТ", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме: депозитарної діяльності депозитарної установи, діяльності із зберігання активів інститутів спільного інвестування, діяльності із зберігання активів пенсійних фондів ПуАТ БАНК "КОНТРАКТ"

    Посол Украины в ЕС призывал Европу подписать Соглашение об ассоциации с Украиной

    Посол Украины в Европейском Союзе Константин Елисеев призывает Европу подписать Соглашение об ассоциации с Украиной ради ее европейского будущего. Об этом говорится в его статье, обнародованной ...





    Юридическая практика:
    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування ...

    Про усунення перешкод у здійсненні права на спадкування та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом Починаючи процес нотаріального оформлення спадкового майна, громадяни часто зіштовхуються із перешкодами, які можна вирішити ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

    Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca