Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Большое спасибо творцам этот ресурса!!! Это на самом деле - находка! Так держать!!! Дерзайте!

Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - действительно молодцы.

Этот интернет проект отличный! Пользовался очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Залізничні квитки можна буде придбати з допомогою мобільного телефону

    Залізничні квитки можна буде придбати з допомогою мобільного телефонуМініфраструктури вивчає можливість запровадження нової системи безконтактного продажу залізничних квитків, при якій отримати проїзний документ можна буде за допомогою звичайного мобільного телефона, повідомив міністр інфраструктури Борис Колесніков.

    «Через програму сканування ми розпочнемо безконтактний продаж квитків: ви можете замовити квиток на сайті, сканувати його на свій телефон, а навівши телефон на автомат — отримати квиток на руки», — розповів урядовець.

    За словами чиновника, така технологія поширена у всьому світі. В Україні ж спочатку планується поставити відповідні квиткові автомати на найбільших вокзалах.

    «Укрзалізниця» та Мінінфраструктури ініціюють впровадження «єдиного квитка» на всі пасажирські поїзди в будь-якому напрямку.

    Пасажир, плануючи подорож залізницею з пересадкою, буде купувати один квиток, в якому будуть зазначатися пункти відправлення, пересадки і призначення обраного ним поїзда. При цьому термін, протягом якого пасажир може знаходитися в пункті пересадки, — до десяти діб.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    ДАІ Полтавщини навчала маленьких пішоходів як себе поводити під час туману на вулиці

    Саме на цю тему відбулася зустріч представників Державтоінспекції Полтавської області з вихованцями 3-го класу спеціалізованої школи № 3 міста Полтава.

    Про внесення змін до складу комісій Аудиторської палати України, Аудиторська палата України

    Про внесення змін до складу комісій Аудиторської палати України Керуючись статтею 14 Закону України "Про аудиторську діяльність" від 22.04.93 р. № 3125-XII( 3125-12 ), Статутом Аудиторської палати України( vr180230-07 ) та у зв'язку з надходженням до Аудиторської палати України від державних органів (Державної фінансової інспекції, Національного банку України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Міністерства юстиції України, Рахункової палати України) листів щодо делегування нових представників до складу Аудиторської палати України, Аудиторська палата України (далі — АПУ) ВИРІШИЛА:

    У Росії із зони паводка вивозять ведмедів

    Співробітники МНС Росії евакуювали вертольотом двох ведмедів із затопленої турбази в передмісті Благовєщенська.

    Завершается период максимальных скидок на II Международный форум продвижения юридических услуг

    Наиболее выгодные условия участия во II Международном форуме продвижения юридических услуг, организованном издательством «Юридическая практика», действуют до 9 ноября.





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...


    Консультации по наследству:
    Як оформити квартиру після вступу в спадщину

    Тільки недавно до Вас зверталася за порадою і Ви мені дуже допомогли, залишила свій позитивний відгук на форумі, тепер склалася ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca