Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Как много необходимой информации. Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

Всем большое спасибо. Этот портал - без всякого сомнения на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Интернет сайт многообразен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.

Вы супер!!! Все что вы делаете для пользователей очень важно!!!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Лівія хоче судити сина Каддафі

    Лівія хоче судити сина КаддафіЛівійський уряд офіційно звернувся до Міжнародного трибуналу з воєнних злочинів у Гаазі з вимогою передати одного з синів Муаммара Каддафі до суду в Лівії.

    Дводенне засідання у Нідерландах має вирішити, чи можна дати дозвіл на суд над Саїфом аль-Ісламом у нього на батьківщині.

    Міжнародний трибунал видав ордер на арешт Каддафі та його сина у червні 2011 року за звинуваченнями у злочинах проти людства.

    Лівійський представник заявив, що Міжнародний трибунал діє занадто швидко і не дає новому уряду достатньо часу, аби розібратися зі справою суду над Саїфом аль-Ісламом.

    Саїфа аль-Іслама схопили живим, тоді як його батько загинув під час лівійського повстання.

    Раніше адвокати сина Каддафі казали, що він ніколи не отримає справедливого розгляду справи у себе вдома. Новий лівійський уряд заявляє, що безпеку підсудного, а також чесний розгляд справи, буде гарантовано.

    Саїф аль-Іслам отримав освіту у Великій Британії і вважався найімовірнішим наступником Муаммара Каддафі. Його заарештували торік у листопаді.

    Одна з адвокатів Міжнародного трибуналу у Гаазі каже, що її задовольняє рівень розслідування лівійської сторони, бо він є ретельнішим за розслідування міжнародного суду.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Загрози довкіллю Горлівки немає

    Віце-премєр-міністр Юрій Бойко доручив розробити новий технічний регламент роботи підприємств підвищеної небезпеки з аварійно-рятувальними, санепідеміологічними і екологічними службами. Про це ...

    За два роки Україна вийде на ринок з літаками АН-70

    Вже за два роки Україна може почати серійне виробництво літаків АН-70 разом з Росією.

    Писанки від сумчан

    Готуючись до Великоднього свята, цими днями юні жителі обласного центру взялися розмальовувати 5 тисяч писанок, які місто одержало за тогорічну перемогу у всеукраїнському проекті Парад вишиванок.

    Если наследников нет

    Консультация юриста на Печерске потребуется, если нужно срочно решать вопрос с выморочным наследством.





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...


    Консультации по наследству:
    Як усунути від спадщини неугодного спадкоємця

    Будь ласка, вирішіть мою проблему в усуненні від спадкування недостойного спадкоємця. Такими справами не всі кваліфіковані ...

    Допомога в оформленні заповіту на родича

    За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

    Чи можна оформити заповіт не на родича?

    Доброго дня, адвокати із питань спадщини! Мене цікавить питання про те, як скласти правильно заповіт не на родича? Мені вже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca