Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Этот интернет проект отличный! Пользовался очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!

Всем большое спасибо. Этот портал - без всякого сомнения на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Интернет сайт многообразен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

У Києві немає попиту на російськомовні школи

    У Києві немає попиту на російськомовні школиПитання про збільшення кількості російськомовних шкіл в Києві не обговорювалося столичною владою, тому що немає відповідної ініціативи городян, заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

    «Питання ми не обговорювали на засіданні міської ради та на колегії, тому що не було підстав для цього. Якихось активних ініціатив з боку киян у нас сьогодні немає... Є ініціатива — є реакція влади. Якщо немає ініціативи, яка може бути реакція влади?» — сказав він на брифінгу після засідання Київської міськадміністрації у Києві в понеділок, відповідаючи на питання журналістів.

    При цьому він підкреслив, що для збільшення кількості російськомовних шкіл в Києві повинен бути попит з боку жителів столиці, тільки тоді київська влада буде готова розробляти відповідні пропозиції.

    «Якщо буде попит, влада буде робити все для того, щоб задовольнити цей попит. Не важливо, якої мови це стосується: російської, англійської, французької, іспанської, китайської, японської», — сказав голова КМДА.

    За словами Попова, є ініціативи бізнесових структур, які готові інвестувати в створення шкіл з поглибленим вивченням російської і французької мов. «Немає ніякого ажіотажу. Є деякі проекти. Я їх два назвав: французька, російська ініціатива», — повідомив голова КМДА.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про митне оформлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення, Державна митна служба України

    Керівникам митних органів Відповідно до частини третьої статті 247 Митного кодексу України ( 4495в-17 ) (далі — Кодекс) митне оформлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення здійснюється в будь-якому митному органі з пред'явленням їх цьому органу, якщо інше не передбачено цим Кодексом ( 4495-17 ).

    Парламенту предлагают сократить численность сотрудников МВД и прокуратуры

    В Верховном Совете Украины зарегистрированы два законопроекта, предусматривающие существенное снижение численности сотрудников Министерства внутренних дел и органов прокуратуры. По мнению авторов ...

    Земляни потерпають від однієї з найпотужніших магнітних бур

    У ніч на понеділок на Землі почалася перша після довгої перерви потужна магнітна буря, яка тривала близько дев'яти годин.





    Юридическая практика:
    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд


    Консультации по наследству:
    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca