Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное спасибо от кого зависит разработка этого портала.

Благодарим всех, от кого зависит существование интернет портала.

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Найжахливіші ресторани покажуть по ТБ

    Найжахливіші ресторани покажуть по ТБ

    «Пекельний» шеф Арам Мнацаканов готує шокову терапію закладам харчування у новому кулінарному шоу «На ножах»

    Світлана БОРИСОВА для «Урядового кур’єра»

    Цього разу він виступить у ролі так званого антикризового менеджера, який за чотири дні змінює у збитковому ресторані все: меню, дизайн, «політику» на кухні, логістику, шеф-кухаря та сомельє. А потім повертається через місяць, щоб оцінити результат.

    Арам Мнацаканов знає, як зробити ресторан прибутковим. Фото УНІА

    Кухарі годують клієнтів тим, що самі не їдять

    Тож презентація шоу проходила в одному з ресторанів, які опинилися на межі банкрутства. Впустити на свою територію «пекельного» шефа господарів змусили обставини: заклад став збитковим, своїми силами вони упоратися не могли.

    Арам прийшов, спробував їжу, поспілкувався з колективом. Оцінив ситуацію. Опісля перемінив усе: створив нове меню, навчив заново кухарів кулінарному мистецтву, а також змінив інтер’єр закладу. Тільки у такий спосіб ресторан відродився.

    Власник ресторану Юрій зізнався мені: «Я пішов на це і не шкодую, хоч було важко: доводилося майже цілодобово перебувати під прицілом камер».

    Тим часом Арам вважає, що основна причина збитковості ресторанів — нерозуміння того, що цей бізнес також вимагає освіти і спеціальної підготовки.

    — Які основні помилки рестораторів? — цікавлюся в Арама Мнацаканова.

    — Відсутність розуму. Люди починають займатися ресторанним бізнесом не тому, що це їм подобається. Часом самі не розуміють, для чого. Ось простий приклад. В одному з ресторанів шеф-кухар віддає офіціанту чергове замовлення. Не витримую і кажу: «Ви віддали 40 страв до зали, але жодної не скуштували. Як це можливо?»

    А він відповідає: «Я цього не їм».

    Виявилося, він щиро вважає своїм головним обов’язком рахувати калорії. Чомусь люди вважають, що вкладати гроші в ресторан — це завжди вигідно і модно (щиро обурюється Арам. — прим. Авт.). І часто їх взагалі не цікавить, що відбувається на кухні. Тому нерідко такий заклад, у який вкладено чимало зусиль та грошей, простіше і дешевше підірвати, ніж щось переробити!

    Зауважу, що в ресторанах самого Мнацаканова кухарі харчуються в одному залі з клієнтами. І спостерігаючи це, клієнти довіряють ресторану.

    — У новому шоу ви теж провокуватимете учасників на конфлікти? Битимете тарілки? Кидатимете в них ножі? Це передбачено в шоу «На ножах»?

    — Змагання між учасниками не буде, тут у мене боротьба самого з собою: як зробити так, щоб люди повірили в себе, повірили в професію і зрозуміли, що лише такий підхід принесе їм гроші. Тільки такий — іншого не може бути! Але є речі, які мене доводять до відчаю. Наприклад, коли продукти, які зберігалися в холодильнику роками, кладуть у мікрохвильову піч, щоб потім приготувати щось із них. І це перед моїми очима! Цим не можна годувати людей! У таких випадках не можу стриматися: хапаю мікрохвильову піч і вибігаю на вулицю, а весь персонал — за мною, у тому числі і господар закладу, який кричить мені услід: «Що ви робите?! Вона ж на гарантії». Саме після цих слів з усієї сили кидаю нею об землю.

    Добре там, де ми є

    Ви прагнете зробити ресторан прибутковим? Тоді не забувайте про особливості національної кухні. Погодьтеся, неможливо створити марокканський ресторан у Луцьку чи японський у Черкасах і… прославитись. Слід опиратися на своє, на рідне.

    Арам Мнацаканов убачає, що найкращі ресторани розташовані у тих місцях, де процвітає сільське господарство, гарна природа, збережені національні традиції.

    — Ви не розумієте, в якій країні живете! У вас порівняно з Росією набагато кращі і якісніші продукти — добрі та свіжі, та й базари багатші й дешевші. Сири, риба, м’ясо, сало, огірки, помідори, петрушка — неймовірна смакота! Тому ви щасливці, бо живете в Україні!

    ЦІКАВІ ФАКТИ

    На адресу каналу надійшло понад 3000 заявок від рестораторів, для яких участь у проекті — останній шанс урятувати свій бізнес. Після ретельного кастингу відібрано 12 ресторанів, які і стали учасниками реаліті-шоу.

    Географія проекту охоплює всю Україну. За час зйомок творча група «На ножах» побувала у головних ресторанних містах країни — Києві, Одесі, Львові, Донецьку, Ялті та багатьох інших.

    Прем’єра оригінального американського формату відбулася в 2007 році. Саме цей проект зробив ведучого та експерта шеф-кухаря Гордона Рамзі зіркою світового рівня.

    Окрім каналу «1+1», ніхто в світі більше не наважився реалізувати цей американський проект.

    ВИПАДОК ІЗ ЖИТТЯ АРАМА МНАЦАКАНОВА

    — Заходжу якось у ресторан, замовляю холодний борщ, а мій товариш — гарячий. Чекаю… Немає. Моєму товаришу вже принесли замовлення, він його практично з’їв. Через деякий час виходить у залу великий такий кухар… Сумно так питає: «Ви замовляли холодний борщ?» і, розводячи руками, промовляє: «Не вийшло…»

    УВАГА

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Компанию Samsung обвинили в незаконной эксплуатации китайских рабочих и детей

    Правозащитники подали иск к компании Samsung. Южнокорейский концерн обвиняют в незаконной эксплуатации китайских рабочих. Заявления международных корпораций о работе над имиджем остаются болтовней, ...

    що втратив чинність, наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 01 листопада 1999 року № 831, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2013 р. за № 1919/24451 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 01 листопада 1999 року № 831

    Школярі повторили Правила дорожнього руху в музеї миколаївської міліції

    Музей міліції Миколаївської області гостинно відчинив свої двері перед дітьми. Екскурсію для учнів загальноосвітньої школи № 59 та їх батьків організували працівники ДАІ.

    Суд в Лондоне намерен определить, были ли пытки заключенных в Ираке частью госполитики

    Адвокаты 180 иракских заключенных и членов семей убитых иракцев выступят против британских военных в суде Лондона с обвинениями в издевательствах сексуального характера, избиениях и религиозных ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...


    Консультации по наследству:
    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...

    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca