Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Друзья супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- необходимо!!!

Этот интернет портал здоровский! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще!

Для меня это находка! Вторую неделю сижу на сайте и валить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про прийняття апеляційної скарги до провадження "18" грудня 2014 р - Київський апеляційний господарський суд - Шаптала Є.Ю.

  1. КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  2. УХВАЛА

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

04116 м.Київ, вул. Шолуденка, 1 (044) 230-06-58

УХВАЛА

про прийняття апеляційної скарги до провадження

"18" грудня 2014 р. Справа №5011-12/9756-2012

Київський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючого: Шаптали Є.Ю.

суддів: Гончарова С.А.

Самсіна Р.І.

розглянувши апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК" на ухвалу Господарського суду міста Києва від 01.12.2014р.

за заявою Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м.Києві

про встановлення способу виконання рішення

у справі № 5011-12/9756-2012 (Головуючий суддя Босий В.П., судді Котков О.В. Полякова К.В.)

за позовом Публічного акціонерного товариства "ХДІ страхування"

до відповідача Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК"

про розірвання договорів та стягнення 5 047 472,18 грн. та 100 456,37 доларів США.

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товариство "ХДІ страхування" звернулося до господарського суду міста Києва з позовом до Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК" про розірвання договорів та стягнення 5 047 472,18 грн. та 100 456,37 доларів США.

Рішенням господарського суду міста Києва від 28.10.2013р. позовні вимоги задоволено повністю, стягнуто з Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК" на користь Публічного акціонерного товариства "ХДІ страхування" 5 047 472,18 грн., 100 456,37 доларів США та судовий збір у розмірі 64 380,00 грн.

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 24.12.2013р. скасовано рішення господарського суду міста Києва від 28.10.2013р. у справі №5011-12/9756-2012 в частині відмови у прийнятті до розгляду позовних вимог Публічного акціонерного товариства "ХДІ страхування" про стягнення 502 018,40 грн. пені, 30 233,62 грн. інфляційних збитків, 191 341,55 грн. 3% річних, 10 020,01 доларів США пені та 3 811,31 доларів США 3% річних, в цій частині позовні вимоги задоволено, в іншій частині рішення залишено без змін.

10.01.2014р. на виконання постанови Київського апеляційного господарського суду від 24.12.2013р. у справі №5011-12/9756-2012 господарським судом міста Києва було видано відповідні накази.

03.11.2014р. до Господарського суду міста Києва надійшла заява Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у місті Києві про встановлення способу виконання вказаних рішень суду.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 01.12.2014р. у справі № 5011-12/9756-2012 в задоволені заяви Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у місті Києві про встановлення способу виконання вказаних рішень суду відмовлено.

Не погодившись із вказаною ухвалою Публічне акціонерне товариство "АВАНТ-БАНК" звернулось до Київського апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій просить оскаржувану ухвалу скасувати та постановити нове рішення про задоволення зави Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у місті Києві про встановлення способу виконання вказаних рішень суду.

Відповідно до автоматичного розподілу справ між суддями апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК" передано на розгляд судді Київського апеляційного господарського суду Шапталі Є.Ю.

Розпорядженням секретаря судової палати Київського апеляційного господарського суду від 18.12.2014р. сформовано для розгляду даної апеляційної скарги колегію суддів у складі: Шаптала Є.Ю. (головуючий), Гончаров С.А., Самсін Р.І.

Розглянувши подані скаржником матеріали, колегія суддів визнала їх достатніми для прийняття апеляційної скарги до розгляду та порушення апеляційного провадження у справі.

Керуючись статтями 86, 98, Господарського процесуального кодексу України, Київський апеляційний господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства "АВАНТ-БАНК" до розгляду та порушити апеляційне провадження у справі № 5011-12/9756-2012.

2. Розгляд справи призначити на 24.12.2014р. о 10:55 год. Судове засідання відбудеться в приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судових засідань № 10.

3. Запропонувати учасникам судового процесу до дня слухання справи надати суду письмові відзиви на апеляційну скаргу.

4. Зобов'язати учасників процесу подати у судове засідання оригінали та належним чином завірені копії довіреностей чи інших документів, які підтверджують повноваження представників в судовому засіданні.

Головуючий суддя Є.Ю. Шаптала

Судді С.А. Гончаров

Р.І. Самсін

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

Вам будет интересно:

У легковому авто кіровоградець перевозив 5 кг коноплі

Увагу екіпажу ДАІ, який в ніч з 1 на 2 грудня здійснював патрулювання спальних районів Кіровограду привернув своїми діями водій легковика. Незважаючи на пізню пору у авто були включені лише габаритні ...

На Вінниччині працівники ДАІ затримали нетверезого водія автобуса, в салоні якого знаходилось більше двадцяти пасажирів

У рамках проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті, що проходять з 20 травня по 20 червня, працівники Державтоінспекції проводяться перевірки суб'єктів, які надають послуги ...

Про призначення К. Грищенка Віце-прем'єр-міністром України, Президент України

Указ  Президента України Призначити ГРИЩЕНКА Костянтина Івановича Віце-прем'єр-міністром України. Президент України м. Київ 24 грудня 2012 року № 751/2012

На новорічні святкування виділено 30 мільйонів

У рамках святкування Нового року та Різдва Христового в Києві, Севастополі та усіх регіонах України передбачено проведення понад 600 тис. культурно-мистецьких заходів, на які буде витрачено понад ...





Юридическая практика:
Про стягнення витрат на поховання

Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання ...

Про визнання дій нотаріуса неправомірними та зобов'язання вчинення дій Нотаріусам заборонено безпідставно вводити людей в паніку відмовляючи у вчиненні нотаріальних дій

Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...


Консультации по наследству:
Допомога в оформленні заповіту на родича

За допомогою вашого сервісу багато моїх знайомих вирішили всі свої виникаючі проблеми, пов'язані зі спадковим правом. Допоможіть ...

Допоможемо отримати спадок, який належить за Законом

Привіт усім! У мене дуже серйозне питання про спадкування майна, а саме житла від бабусі. Справа в тому, що недавно у мене ...

Коли оскаржити заповіт досить просто

У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


Новости наследственных дел:
На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

Судья не может считаться независимым от политического .

Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


Рекомендации пользователей:
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca