Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Ваш интернет проект не только друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто живёт интересными видеоидеями!

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

Этот портал здоровский! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Действуйте!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Щодо подання уточнених розрахунків зі збору за забруднення навколишнього природного середовища, Міністерство доходів і зборів УкраїниМІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 06.09.2013  № 17152/7/99-99-15-04-01-17
  2. Щодо подання уточнених розрахунків зі збору за забруднення навколишнього природного середовища

    <...>

    Відповідно до п. 46.1 ст. 46 Податкового кодексу України ( 2755-17 ) (далі — Кодекс) нарахування та/або сплата податкового зобов'язання здійснюється на підставі податкової декларації, розрахунку документа, що подається платником податків контролюючому органу у строки, встановлені законом.

    Абзацом другим п. 48.1 ст. 48 Кодексу( 2755-17 ) визначено, що форма податкової декларації повинна містити необхідні обов'язкові реквізити і відповідати нормам та змісту відповідних податку та збору.

    Згідно з п. 48.7 ст. 48( 2755-17 ) податкова здатність, складена з порушенням норм цієї статті, не вважається податковою декларацією, крім випадків, встановлених п. 46.4 ст. 46 Кодексу( 2755-17 ).

    На підставі п. 49.9 ст. 49 Кодексу( 2755-17 ) за умови дотримання платником податків вимог цієї статті посадова особа органу державної податкової служби, в якому перебуває на обліку платник податків, зобов'язана зареєструвати податкову декларацію платника датою її фактичного отримання органом державної податкової служби.

    При дотриманні вимог, встановлених статтями 48 ( 2755-17 ) і 49 Кодексу( 2755-17 ), податкова декларація, надана платником, також вважається прийнятою.

    Порядок встановлення нормативів збору за забруднення навколишнього природного середовища( 303-99-п ), а також його справляння до 1 січня 2011 року було затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 1999 року № 303 (із змінами і доповненнями) та Інструкцією про порядок обчислення та сплати збору за забруднення навколишнього природного середовища( z0544-99 ), яка була затверджена наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України, Державної податкової адміністрації України від 19.07.99 р. № 162/379, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 09.08.99 р. за № 544/3837 (із змінами і доповненнями).

    Форму податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природнього середовища( z0357-05 ) було затверджено наказом Державної податкової адміністрації України від 17.03.2005 р. № 111, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 01.04.2005 р. за № 357/10637 (у редакції наказу Державної податкової адміністрації України від 03.04.2008 р. № 206) (Далі — Наказ № 111).

    З набранням чинності Кодексу( 2755-17 ) в Україні з 1 січня 2011 року запроваджено справляння екологічного податку (далі — Податок).

    Платники Податку складають податкову декларацію( za026-11 ) за формою, затвердженою наказом Державної податкової адміністрації України від 24.12.2010 р. № 1010( z0026-11 ) "Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку", зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12.01.2011 р. за № 26/18764.

    Згідно з наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2011 р. № 11 (зі змінами) для зарахування коштів екологічного податку утворений код бюджетної класифікації( v0011201-11 ) 19010000 "Екологічний податок" із підкодами, а для зарахування коштів збору за забруднення навколишнього природного середовища — код 190050000 "Збір за забруднення навколишнього природного середовища" із підкодами.

    На підставі п. 1 підрозділу 9 розділу XX Кодексу( 2755-17 ) повернення сум збору за забруднення навколишнього природного середовища, які були сплачені до 1 січня 2011 року помилково або надміру, зарахування до бюджетів таких податків і зборів здійснюються у порядку та на умовах, які діяли до 1 січня 2011 року.

    Також згідно з абз. 5 пп. 4.2 п. 4 наказу ДПС України від 14.06.2012 р. № 516( v0516837-12 ) "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо приймання та комп'ютерної обробки податкової звітності платників податків в органах ДПС України" за податками та зборами, які справлялися до 01.01.2011 р., але не визначені Кодексом( 2755-17 ), уточнююча та неподана вчасно основна податкова звітність складається за формами, які діяли до дня набуття чинності Кодексу, та подається до органів державної податкової служби на паперових носіях.

    Враховуючи викладене вище, з метою уточнення податкових зобов'язань по збору за забруднення навколишнього природного середовища платник має право подати уточнюючий розрахунок збору за формою( z0357-05 ), затвердженою Наказом № 111.

    Заступник Міністра

    А. Ігнатов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про реєстрацію довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії надійшли подання кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах, та інші документи щодо реєстрації їх довірених осіб.

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення правового регулювання адміністративних відносин між органами державного нагляду у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки і суб'єктами господарювання, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення правового регулювання адміністративних відносин між органами державного нагляду у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки і суб'єктами господарювання (реєстр. №10529-1), поданий Кабінетом Міністрів України.

    Діна ПІМАХОВА: «Обмін паспортів на біометричні — право, а не обов’язок»

    Схоже, пристрасті навколо набрання чинності Законом Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її соціальний статус, більш ...

    Про передачу нерухомого майна військового містечка № 104 в м. Івано-Франківську до сфери управління Міністерства внутрішніх справ, Кабінет Міністрів України

    Про передачу нерухомого майна військового містечка № 104 в м. Івано-Франківську до сфери управління Міністерства внутрішніх справ Передати будівлі та споруди № 8.24-8.31 і 2.40 військового містечка № 104 по вул. Чорновола, 161а, у м. Івано-Франківську із сфери управління Міністерства оборони до сфери управління Міністерства внутрішніх справ.





    Юридическая практика:
    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення ...

    Про встановлення факту прийняття спадщини, виділення частини спадкового майна та про визнання права власності на спадкове майно Нотаріальне оформлення спадщини часто заходить у глухий кут через різні перешкоди та фактори. Однією із таких перешкод може ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття ...

    Про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини У юридичній практиці юристів по спадковим справам часто зустрічаються справи пов'язані із оформлення спадщини, в яких спадкоємці ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...


    Консультации по наследству:
    Обов'язкова частка у спадщині та вступ у права за заповітом

    Оскільки я вже пенсіонерка і маю повнолітніх дітей, але не маю можливості купити їм квартири, хочу від Вас отримати пораду ...

    Як діє заповіт після смерті людини

    Не можу розібратися з питанням про спадок. У подруги трапилася біда, у неї померли батьки, і вони не залишили заповіту на ...

    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca