Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Вы класс!!! Все что делаете для пользователей важно!!!

Этот ресурс просто удивительный.

Весьма оригинальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие интернет портал! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно сделать?
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Плану заходів Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 22.07.2013  № 143
  2. Про затвердження Плану заходів Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка"

    З метою виконання пунктів 4( vr_23603-13 ), 5( vr_23603-13 ) та абзацу 3 пункту 6 рішення колегії Держкомтелерадіо України від 18.06.2013 № 6/23( vr_23603-13 ) "Про стан виконання Плану заходів Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка" НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити План заходів Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка" в новій редакції, що додається.

    2. Директорові департаменту видавничої справи і преси Кононенку О. А., директорові департаменту телебачення і радіомовлення Абрамову С. О., директорові департаменту інформаційної політики Черваку Б. О., директорові фінансово-економічного департаменту Бартош Н. В., керівникам Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, ДТРК "Всесвітня служба "УТР", ДТРК "Культура", ДТРК "Крим", державних обласних і регіональних телерадіокомпаній, Української студії телевізійних фільмів "Укртелефільм" забезпечити виконання завдань, визначених Планом заходів.

    3. Визнати такими, що втратили чинність, накази Держкомтелерадіо України від 18.05.2012 № 134( v0134603-12 ) "Про заходи Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка" та від 19.11.2012 № 305 "Про зміни та доповнення до Плану заходів Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257 "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка".

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А. Л.

    Голова Держкомтелерадіо України

    О. В. Курдінович

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держкомтелерадіо України 22.07.2013 № 143

    ПЛАН ЗАХОДІВ Держкомтелерадіо України щодо реалізації Указу Президента України від 11.04.2012 № 257( 257/2012 ) "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка"

    1. Організувати висвітлення державними та комунальними засобами масової інформації, Українським національним інформаційним агентством "Укрінформ" заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

    Департамент видавничої справи і преси Департамент телебачення і радіомовлення Департамент інформаційної політики УНІА "Укрінформ"

    Протягом 2012 — 2014 років

    2. Організувати тематичні стенди, присвячені життю і творчості Тараса Шевченка, в рамках міжнародних книжкових виставок-ярмарок в Україні та за її межами.

    Департамент видавничої справи і преси

    Протягом 2012 — 2014 років

    3. Сприяти випуску в рамках програми "Українська книга":

    • повного зібрання творів Тараса Шевченка у 12-ти томах та "Шевченківської енциклопедії" у 6-ти томах;

    • факсимільного видання рукописних збірок творів, альбомів та листів Тараса Шевченка;

    • видання "Кобзаря" іноземними мовами, зокрема, англійською, німецькою, французькою, російською, польською, казахською, литовською;

    • літопису життя і творчості Тараса Шевченка;

    • альбому репродукцій художніх творів Тараса Шевченка;

    • книги "Документальна скарбниця Шевченківських лауреатів".

    Департамент видавничої справи і преси

    Протягом 2012 — 2014 років

    4. Передбачити при складанні бюджетних пропозицій на 2013 — 2014 роки фінансування випуску в рамках програми "Українська книга" творів Тараса Шевченка та книжкових видань, присвячених життю і творчості Кобзаря.

    Департамент видавничої справи і преси Фінансово-економічний департамент

    Протягом 2012 — 2014 років

    5. Створити на веб-сайті Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" тематичну рубрику, присвячену 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка, забезпечувати її наповнення, розмістивши, в тому числі, технічну інформацію (банери) про наявні інформаційні матеріали державних телерадіоорганізацій.

    УНІА "Укрінформ"

    Протягом 2013-2014 років

    6. Розмістити на офіційних веб-сайтах наявні інформаційні матеріали, присвячені життю і творчості Т. Г. Шевченка, надати Українському національному інформаційному агентству "Укрінформ" технічну інформацію про їхнє розміщення в мережі Інтернет для оприлюднення в тематичній рубриці УНІА "Укрінформ" шляхом надсилання гіперактивних посилань на електронну пошту УНІА "Укрінформ" office@ukinform.ua.

    Національна телекомпанія України Національна радіокомпанія України ДТРК "Всесвітня служба "УТР" ДТРК "Культура" ДТРК "Крим" Обласні та регіональні державні телерадіокомпанії

    Протягом 2013 — 2014 років

    7. Забезпечити створення та наповнення електронного переліку запланованої до випуску Держкомтелерадіо України друкованої та аудіовізуальної продукції, присвяченої відзначенню ювілейної дати від дня народження Великого Кобзаря, а також його розміщення у тематичній рубриці "До 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка" на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо України та в тематичній рубриці УНІА "Укрінформ".

    Департамент інформаційної політики Департамент видавничої справи і преси Департамент телебачення і радіомовлення

    До кінця 2013 року

    8. Сприяти започаткуванню державними телерадіокомпаніями тематичних теле- і радіопередач, присвячених життю і творчості Тараса Шевченка, а також лауреатам Національної премії України імені Тараса Шевченка.

    Департамент телебачення і радіомовлення Національна телекомпанія України Національна радіокомпанія України ДТРК "Всесвітня служба "УТР" ДТРК "Культура" ДТРК "Крим" Обласні та регіональні державні телерадіокомпанії

    Протягом 2013 — 2014 років

    9. Сприяти створенню циклу телевізійних програм, присвячених головним подіям життя Т. Г. Шевченка, а також забезпечити трансляцію програм із циклу "Митці України — Шевченку", телевізійних діалогів, фільмів-портретів, фільмів-концертів, інтерв'ю тощо, присвячених лауреатам Національної премії України імені Тараса Шевченка.

    Департамент телебачення і радіомовлення Державна телерадіокомпанія "Культура"

    Протягом 2013 — 2014 років

    10. Забезпечити підготовку хорової Шевченкіани та здійснити запис опери Миколи Аркаса "Катерина" за однойменною поемою Т. Г. Шевченка.

    Національна радіокомпанія України

    Протягом 2013 — 2014 років

    11. Забезпечити показ щотижневих відеофільмів "Спадщина" та "...І мене у сім'ї великій", кращих тематичних телевізійних передач, підготовлених обласними державними телерадіокомпаніями, серії інформаційних роликів під назвою "Шевченку — 200 років!".

    ДТРК "Всесвітня служба "УТР"

    Протягом 2013 — 2014 років

    12. Сприяти створенню та трансляції в ефірі державних телерадіокомпаній телевізійного художнього фільму за п'єсою Івана Драча "Гора".

    Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм" Національна телекомпанія України Державна телерадіокомпанія "Культура" ДТРК "Всесвітня служба "УТР" ДТРК "Крим" Обласні та регіональні державні телерадіокомпанії Фінансово-економічний департамент Департамент телебачення і радіомовлення

    Протягом 2013 — 2014 років

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Папа Римський Бенедикт XVI іде у відставку

    Папа Бенедикт XVI іде у відставку в кінці цього місяця. Таку новину підтвердив Ватикан. Передає УНН з посиланням на лондонську службу ВВС.

    Відновлюємо термін вступу в спадщину

    Адвокати розповіли, як вчинити якщо терміни вступу в спадщину пропущені; допомогли відновити строки на прийняття спадщини в суді.

    Наследство, пропущен срок — что делать?

    Что делать, если пропущен срок вступления в наследство, возобновление сроков вступления в наследство через суд, помощь юриста в возобновлении сроков

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 22.02.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за законом Громадянка звернулася до юриста по спадковим справам з метою отримати допомогу у вирішенні питання про визнання права власності ...

    Про усунення права на спадкування

    Про усунення права на спадкування Адвокату по спадковим правовідносинам потрібно було вирішити спірну ситуацію про усунення від права на спадкування сестер ...

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування У житті бувають такі ситуації, коли при розподілі спадщини, на її частину бажають претендувати ті спадкоємці, які хочуть ...


    Консультации по наследству:
    Нюанси вступу в спадщину на будинок і автомобіль, вклад у банку

    Доброго Вам дня. Звертаюся до Вас з великим проханням допомогти порадою юриста. Знаю, Ви добре розбираєтеся в юридичних питаннях ...

    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca