Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Всем большое спасибо. Этот интернет портал,действительно, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет проект очень удобен в использовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

Этот интернет проект - увлекательный.

С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит работа сайта.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Вітаємо з нагородою!

    Вітаємо з нагородою!У редакцію «Урядового кур’єра» надійшла гарна звістка: наш власний кореспондент у Волинській області Валерій Мельник став лауреатом Всеукраїнської премії Національної спілки краєзнавців України (НСКУ)

    Цю нагороду встановлено вперше для відзначення вагомих внесків у справу вивчення, дослідження і популяризації історико-культурних і природних багатств нашої країни й увічнення пам’яті академіка Петра Тимофійовича Тронька (1915—2011). У пам’яті поколінь він залишиться як державний діяч, вчений-історик, багаторічний голова Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, ініціатор створення і голова редколегії фундаментального 26-томного видання «Історія міст і сіл Української РСР».

    Разом із ним нагороду, що присуджується у чотирьох номінаціях, отримали ще 12 дослідників із різних куточків України.

    — Цією високою нагородою ми відзначили наших видатних краєзнавців, — зауважив на пленумі НСКУ її голова член-кореспондент НАН України Олександр Реєнт. — І це не випадково. Адже успішне творення нашої державності неможливе без правдивої історії України, виховання почуття патріотизму.

    Наш колега понад третину століття активно працює у сфері охорони навколишнього середовища. Він автор десятка книжок, сотень публікацій на краєзнавчу та природничу тематику, тривалий час проводить активну громадську природоохоронну діяльність.

    Для творчого стилю Валерія Мельника характерні відданість природничій і краєзнавчій тематиці, максимально глибоке дослідження обраної теми. А ще — логічний і лаконічний виклад матеріалу добірною літературною українською мовою, дуже активне застосування у книжках ілюстрацій — як з літературних та архівних першоджерел, так і власних. При цьому його фотографії, які використовуються у книжках, часто не тільки містять додаткову інформацію про досліджуваний об’єкт, а й мають високу мистецьку цінність.

    Новаторство у творчій діяльності Валерія Мельника — те, що під час підготовки книжок про національні природні парки — Шацький та «Прип’ять — Стохід», Черемський природний заповідник він започаткував традицію глибокого дослідження минулого територій, що набули статусу національних парків. На його переконання, без відтворення минулого цих місцевостей неможливе повноцінне патріотичне й екологічне виховання громадян нашого суспільства. Тому для відновлення історичної пам’яті народу він активно працює із першоджерелами і спеціальною літературою. А ще залучає до співпраці професійних дослідників-істориків (наприклад, завідуючу відділом давньої історії Волинського краєзнавчого музею Олену Бірюліну), майстерно поєднує опис минулого із сьогоденням.

    Отож не дивно, що за запитом Бібліотеки Конгресу Сполучених Штатів Америки, який надійшов у місію ООН в Україні, дві книжки Валерія Мельника надіслано у США у цю книгозбірню.

    Показово, що в рамках Загальнонаціональної програми «Людина року Волинського краю’2010» Валерія визнано переможцем у номінації «Професіонал року (журналістика)». Його працю гідно оцінила ще одна творча організація: Національна спілка журналістів визнала Валерія Мельника переможцем конкурсу «Кращий фотожурналіст» і нагородила Золотою медаллю української журналістики.

    Приєднуючись до привітань із заслуженою нагородою, які наш колега приймає цими днями, колектив «Урядового кур’єра» бажає йому здоров’я і нових книжок, що й далі активно працюватимуть на наше державотворення.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Привітання Державної судової адміністрації України із 90-річчям Верховного Суду України

    Шановні Петре Пилиповичу, Ярославе Михайловичу, судді та працівники апарату Верховного Суду України!Колектив Державної судової адміністрації України вітає Вас з 90-річчям утворення найвищого ...

    Кожному українцю — по адвокату!

    У такий спосіб громадянам спробують забезпечити рівні можливості доступу до правосуддя. Віднині написати зізнання у злочині чи відмовитися від захисту людина може тільки у присутності адвоката. ...

    Про погодження передачі нежитлового приміщення в м. Вільногірську в державну власність, Кабінет Міністрів України

    Про погодження передачі нежитлового приміщення в м. Вільногірську в державну власність Погодитися з пропозицією Генеральної прокуратури України та Вільногірської міської ради (Дніпропетровська область) щодо передачі нежитлового приміщення № 4 загальною площею 150,8 кв. метра (реєстраційний номер 36284949) у будівлі (літер А-8) по бульв. Миру, 15, у м. Вільногірську в державну власність із закріпленням його на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України.

    Про відкликання листів, Міністерство доходів і зборів України

    МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ Департамент митної справи Керівникам митниць Про відкликання листів Повідомляємо про відкликання листів Державної митної служби України:





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на спадкове майно ...

    Про визнання права власності на спадкове майно за заповітом При необхідності у визнанні права власності на спадкове майно за заповітом слід звертатись до юристів по спадковим справам. ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності ...

    Про поділ спадкового майна, визнання права власності на спадкове майно Частки спадщини між спадкоємцями можуть бути, як рівними, так і не рівними, виходячи з декількох факторів, таких як заповіт ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...


    Консультации по наследству:
    Консультація адвоката з оформлення спадщини

    Добрий день! Не так давно, всього близько 2 місяців тому, у мене помер дідусь, який мав власну квартиру. Саме з цієї причини ...

    Допоможемо оскаржити заповіт через суд

    Добрий день, консультанти в питаннях спадкового права. Звертаюся до Вас, оскільки мені здається, ніхто більше не зможе допомогти, ...

    Коли оскаржити заповіт досить просто

    У мене виникла ситуація, коли без допомоги кваліфікованого адвоката зі спадкових питань не обійтися. Вже не раз до Вас звертаюся ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca