Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Для меня это находка! Уже неделю зависаю у Вас на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

Ребята супер!!! Все что вы делаете для всех нас вне всякого сомнения- очень важно!!!

Этот интернет портал суперовый! Пользовался довольно часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Порядку надання судам загальної юрисдикції інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів, Державна судова адміністрація УкраїниДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 26.02.2013  № 30/44
  2. Про затвердження Порядку надання судам загальної юрисдикції інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів

    Відповідно до статті 70 глави 6 Податкового кодексу України ( 2755-17 ), пункту третього частини першої статті 18 Закону України "Про виконавче провадження"( 606-14 ), статті 535 Кримінального процесуального кодексу України ( 4651е-17 ), статті 369 Цивільного процесуального кодексу України ( 1618-15 ), статті 258 Кодексу адміністративного судочинства України ( 2747-15 ), статті 116 Господарського процесуального кодексу України ( 1798-12 ) та з метою удосконалення інформаційного обміну між судами загальної юрисдикції та Державною податковою службою України, практичного впровадження положень законів України "Про електронні документи та електронний документообіг"( 851-15 ) і "Про електронний цифровий підпис"( 852-15 ) НАКАЗУЄМО:

    1. Затвердити Порядок надання судам загальної юрисдикції інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів, що додається.

    2. Визначити адміністраторами обміну інформацією, які забезпечують та здійснюють технічне супроводження процедури подання запитів та отримання відповідей про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів судами загальної юрисдикції, Департамент інформатизації та обліку платників податків Державної податкової служби України та Адміністратора автоматизованої системи документообігу суду.

    3. Управлінню з питань судового діловодства та територіальним управлінням Державної судової адміністрації України забезпечити подання необхідних документів до Державної податкової служби України з метою отримання суддями та відповідальними працівниками апаратів судів електронних цифрових підписів.

    4. Державній податковій службі України після виконання пункту 3 цього наказу забезпечити безкоштовне надання суддям та відповідальним працівникам апаратів судів електронних цифрових підписів у встановленому порядку.

    5. Управлінню з питань судового діловодства Державної судової адміністрації України (Слоніцький О.Є.) та Департаменту інформатизації та обліку платників податків Державної податкової служби України (Лаба М. С.) у місячний строк з дня підписання цього наказу забезпечити підготовку та затвердження протоколів обміну інформацією і належне виконання до 30 травня 2013 року.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної податкової служби України Ігнатова А. П. та заступника Голови Державної судової адміністрації України Положишника В. В.

    Голова Державної судової адміністрації України

    Р.І. Кирилюк

    В. о. Голови Державної податкової служби України

    А. В. Головач

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Державної судової адміністрації України, Державної податкової служби України 26.02.2013 № 30/44

    ПОРЯДОК надання судам загальної юрисдикції інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів

    1. Цей Порядок розроблено відповідно до статті 70 глави 6 Податкового кодексу України( 2755-17 ), пункту третього частини першої статті 18 Закону України "Про виконавче провадження"( 606-14 ), статті 535 Кримінального процесуального кодексу України( 4651е-17 ), статті 369 Цивільного процесуального кодексу України( 1618-15 ), статті 258 Кодексу адміністративного судочинства України( 2747-15 ), статті 116 Господарського процесуального кодексу України( 1798-12 ), законів України "Про електронні документи та електронний документообіг"( 851-15 ) і "Про електронний цифровий підпис"( 852-15 ) та Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності( 1452-2004-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1452.

    2. Цей Порядок визначає загальні правила надання Державною податковою службою України інформації про реєстраційні номери облікових карток платників податків боржників та стягувачів до судів загальної юрисдикції на підставі судових рішень, що набрали законної сили, для внесення цих даних до виконавчого документа, що видається відповідно до вимог процесуального законодавства.

    3. Формат, структура електронного документа запитів (далі — запитів) та електронного документа відповідей (далі — відповідей), форма журналу обліку запитів та відповідей, регламент обміну інформацією, терміни впровадження програмного забезпечення для взаємообміну інформацією визначаються протоколами обміну інформацією.

    4. Суди загальної юрисдикції подають запити до Державної податкової служби України через Адміністратора автоматизованої системи документообігу суду. Запит повинен містити відомості про підставу надання (судове рішення, що набрало законної сили) та інші реквізити, визначені протоколами обміну інформацією.

    5. Відповіді на запити судів загальної юрисдикції надаються Державною податковою службою України через Адміністратора автоматизованої системи документообігу суду.

    6. Запити та відповіді відправляються та передаються в електронній формі через інформаційно-телекомунікаційні мережі із впровадженою системою захисту інформації та використанням електронного цифрового підпису.

    7. Ведення журналів обліку запитів та відповідей на запити здійснює Адміністратор автоматизованої системи документообігу суду.

    8. Використання судами загальної юрисдикції отриманої інформації здійснюється з урахуванням обмежень щодо використання інформації з обмеженим доступом виключно для внесення даних до виконавчого документа, що видається відповідно до вимог процесуального законодавства.

    Начальник Управління з питань судового діловодства Державної судової адміністрації

    О.Є. Слоніцький

    Директор Департаменту інформатизації та обліку платників податків Державної податкової служби України

    М. С. Лаба

    {Текст взято з сайту ДСА України http://www.court.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про деякі питання організації роботи Тернопільської обласної виборчої комісії, Центральна виборча комісія

    Про деякі питання організації роботи Тернопільської обласної виборчої комісії До Центральної виборчої комісії 21 січня 2013 року надійшло звернення народного депутата України Стойка Івана Михайловича про бездіяльність Тернопільської обласної виборчої комісії щодо заміщення депутатів Тернопільської обласної ради, повноваження яких достроково припинено, наступними за черговістю кандидатами у депутати у виборчих списках місцевих організацій політичних партій.

    Про закінчення строку застосування остаточних антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну плит деревоволокнистих походженням з Республіки Білорусь

    Відповідно до статті 19 Закону України Про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту Мінекономрозвитку повідомляє, що 8 липня 2013 року закінчується строк дії остаточних антидемпінгових ...

    Щодо оголошення конкурсу на навчання у ВНЗ Польщі, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Вищим навчальним закладам I — IV рівнів акредитації Щодо оголошення конкурсу на навчання у ВНЗ Польщі Міністерство інформує про оголошення Польсько-Американським Фондом Свободи і Польсько-Американською Комісією Фулбрайта чергового набору на отримання Стипендії ім. Лейна Кіркланда на 2013/2014 н. р. для представників з України, Білорусі, Росії, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану та Киргизстану.

    Крупные операторы связи подозреваются в антиконкурентных действиях

    В компаниях Deutsche Telekom, Orange и Telefonica были проведены обыски, инициированные Еврокомиссией. Операторы подозреваются в злоупотреблении доминирующим положением на рынке провайдеров интернет-доступа. ...





    Юридическая практика:
    Про визнання права власності на половину частини ...

    Про визнання права власності на половину частини спадкового будинку У юридичній практиці часто бувають такі випадки, коли в питаннях оформлення спадщини, законні спадкоємці або спадкоємці за ...

    Про поділ спадкового майна

    Про поділ спадкового майна Юристами було складено судовий позов в якому від суду вимагалося прийняти рішення про визнання права власності на частину ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...


    Консультации по наследству:
    Як отримати автомобіль в спадщину за заповітом

    Живу в цілком забезпеченій сім'ї з батьками. У нас є будинок, ділянка і машина. Як правильно скласти моїм батькам заповіт ...

    Розділ спадщини між спадкоємцями за заповітом

    Доброго дня, адвокати та юристи сайту! Я вже користувався вашою адвокатською допомогою і Ви завжди давали мені грамотні юридичні ...

    Якщо залишилася квартира після смерті

    Доброго дня, шановні консультанти з юридичних питань! Звертаюся до Вас за порадою, оскільки ви не перший раз мені допомагаєте, ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca