Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Большое спасибо за этот огромный труд, который Вы делаете постоянно для пользователей. Умнички!!!

Для меня это была огромная находка! Уже неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет проекте и уходить отсюда не собираюсь.

Этот интернет проект просто отпад. Благодарю. Действительно нужный и в тоже время функциональный сайт.
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Лондон-2012: чекаємо медальної погоди

    Лондон-2012: чекаємо медальної погоди

    Учора перші українські спортсмени прибули до Олімпійського селища у столиці літніх Ігор

    До старту ювілейних ХХХ літніх Олімпійських ігор у столиці Великої Британії залишається 10 днів. Сьогодні «Урядовий кур’єр» знайомить читачів з тими, хто відстоюватиме честь Української держави у найпрестижніших стартах чотириліття.

    У дитинстві вона займалася спортивною гімнастикою і великим тенісом. Коли дівчині виповнилося одинадцять років, мама привела її до Чернігівського спортивно-стрілецького клубу. Вибір виявився влучним, наче постріл зі снайперської гвинтівки.

    Олена Костевич готова влучити у «десятку»

    Сьогодні аспірантка Київського університету технологічного дизайну Олена Костевич — олімпійська чемпіонка Афін-2004, чемпіонка світу та володарка Кубка світу у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів. Минулий передолімпійський сезон для 27-річної спортсменки виявився напрочуд вдалим. Міжнародна федерація спортивної стрільби визнала українку кращою спортсменкою 2011 року. Лідер світового рейтингу у стрільбі з пневматичного пістолета стала першою з українок, кому віддали свої голоси під час традиційного опитування міжнародні спортивні оглядачі, провідні спортсмени і тренери світу.

    Чемпіонка Пекіна Наталка Добринська — одна з головних надій на найвищі нагороди у легкій атлетиці

    Кращий стрілець року першою в нашій національній збірній вийде на старт літніх Ігор-2012 у Лондоні. 28 липня о тринадцятій годині за київським часом розпочнеться фінал першого виду олімпійської програми — кульова стрільба з пневматичного пістолета.

    Як відомо, змагання з пневматичної зброї проводяться в закритих приміщеннях. Тир англійської столиці добре відомий вихованці чернігівського спорту. У квітні етап Кубка світу — так званий передолімпійський тиждень проводився саме на берегах Темзи. Наша землячка у своїй улюбленій вправі стала срібним призером, поступившись лише 0,7 очка Чі Чен Тін із Тайваню.

    Дзюдоїстові Роману Гонтюку НОК довірив роль прапороносця. Фото з сайту hvylia.com, gdefon.ru, akboxing.ru, nrff.ua

    Сподіваємось, що кулі, випущені Оленою 28 липня з улюбленого австрійського пістолета манліхер, влучатимуть лише у «десятку».

    Решту медалей у перший день Ігор-2012 спортсмени розіграють у велоспорті і дзюдо, стрільбі із лука і важкій атлетиці, фехтуванні і плаванні. Загалом провідні атлети планети змагатимуться за 302 комплекти нагород у 31 виді спорту. У столиці Великої Британії виступатимуть близько 12,5 тисячі спортсменів з 205 країн світу.

    Василь Ломачанко — перший український боксер, який може стати дворазовим олімпійським чемпіоном

    Прапороносцем збірної України на відкритті Олімпіади буде дзюдоїст Роман Гонтюк. Представник Івано-Франківщини двічі ставав призером літніх Ігор: здобув срібло в Афінах та бронзу Пекіна-2008. У Лондоні один з лідерів нашої богатирської дружини спробує свої сили у новій для себе категорії до 90 кг.

    На попередніх літніх Олімпійських іграх право нести державний прапор України отримували легкоатлет Сергій Бубка (Атланта-1996), вітрильник Євген Браславець (Сідней-2000), плавці Денис Силантьєв (Афіни-2004) та Яна Клочкова (Пекін-2008).

    У новій формі нашим олімпійцям можна й по Пікаділлі пройтися... Фото олександра ЛЕПЕТУХИ

    Найбільше представництво наших олімпійців у легкій атлетиці — 78 спортсменів, 24 — в академічному веслуванні, 14 — у плаванні, по 10 — у вільній боротьбі та дзюдо.

    Офіційну делегацію від України на церемонії відкриття Олімпійських ігор в Лондоні 27 липня очолить Прем’єр-міністр Микола Азаров.

    ПОГЛЯД УМИНУЛЕ: ПЕКІН

    Олімпійські чемпіони

    Віктор Рубан (cтрільба із лука)

    Наталія Добринська (легка атлетика, семиборство)

    Василь Ломаченко (бокс)

    Інна Осипенко-Радомська (байдарки-одиночки)

    Артур Айвазян (стрільба кульова)

    Олександр Петрів (стрільба кульова)

    Ольга Харлан, Олена Хомрова, Галина Пундик, Ольга Жовнір (фехтування)

    Срібні призери

    Ольга Коробка (важка атлетика)

    Юрій Сухоруков (стрільба кульова)

    Василь Федоришин (боротьба вільна)

    Андрій Стадник (боротьба вільна)

    Ірина Ліщинська (легка атлетика, біг на 1500 метрів)

    Бронзові призери

    Роман Гонтюк (дзюдо)

    Ірина Мерлені (боротьба вільна)

    Олена Антонова (легка атлетика, метання диска)

    Наталія Давидова (важка атлетика)

    Олександр Воробйов (спортивна гімнастика)

    Армен Варданян (греко-римська боротьба)

    Леся Калитовська (велоспорт)

    Тарас Данько (боротьба вільна)

    Вікторія Терещук (сучасне п'ятиборство)

    Денис Юрченко (стрибки з жердиною)

    Юрій Чебан (каное-одиночки)

    Ганна Безсонова (художня гімнастика)

    Наталія Тобіас (легка атлетика, біг на 1500 метрів)

    Ілля Кваша, Олексій Пригоров (стрибки у воду)

    В'ячеслав Глазков (бокс)

    Матеріали готували Оксана ГОЛОВКО та Валерій РЕКУНОВ, «Урядовий кур’єр»

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    В КГГА назвали дату начал строительства мобильной связи в метро

    Пресс-секретарь заместителя главы Киевской государственной городской администрации Руслана Крамаренко Олеся Остафиева сообщила, что строительство сети мобильной связи в Киевском метрополитене ...

    Про деякі питання організації роботи Тернопільської обласної виборчої комісії, Центральна виборча комісія

    Про деякі питання організації роботи Тернопільської обласної виборчої комісії До Центральної виборчої комісії 21 січня 2013 року надійшло звернення народного депутата України Стойка Івана Михайловича про бездіяльність Тернопільської обласної виборчої комісії щодо заміщення депутатів Тернопільської обласної ради, повноваження яких достроково припинено, наступними за черговістю кандидатами у депутати у виборчих списках місцевих організацій політичних партій.

    Киевским коммунальщикам выплатили 2 млн.грн.

    При вмешательстве прокуратуры Днепровского района коммунальное предприятие возместило задолженность по заработной плате 1827 работникам на общую сумму свыше 2 млн. гривен.

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.10.2012 № 1421, НАКАЗУЮ:





    Юридическая практика:
    Про усунення від права на спадкування та надання ...

    Про усунення від права на спадкування та надання права на спадкування Особа може позбутися права успадковувати спадкове майно за законом, якщо довести, що дана особа відмовилась у наданні догляду ...

    Розподіл спадкового майна

    Розподіл спадкового майна Юрист професійно надала допомогу в розподілі спадку громадян, що звернулися до неї

    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд


    Консультации по наследству:
    Оформлення прав на спадщину земельної ділянки (паю)

    Користуюся Вашими порадами вже не вперше і, чесно кажучи, вони мені сильно допомагають, коли справа доходить до судового розгляду. ...

    Консультація про те, як подати позов до суду про прийняття спадщини

    Здрастуйте! Бачила не раз, що Ви допомагаєте у вирішенні юридичних проблем по спадку різного роду. Перейду відразу до своєї ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca