Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот портал весьма прост в пользовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Вы класс!!! Все что делаете для пользователей важно!!!

Хочется просто сказать спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в блоге!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

ДАІ Буковини закликає молодь не забувати про правила дорожнього руху особливо влітку

    ДАІ Буковини закликає молодь не забувати про правила дорожнього руху особливо вліткуЛітній період, коли багато дітей перебувають на відпочинку в таборах, сприятливий для змістовної профілактичної роботи з юними учасниками дорожнього руху.

    Таку нагоду активно використовують працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області спільно з обласною організацією Всеукраїнської спілки автомобілістів.

    Спілчани мають великий досвід у проведенні цікавих пізнавальних заходів з дітьми, необхідний для цього інструментарій. Ото ж, до табору відпочинку «Водограй», що в селі Гільча Сторожинецького району, від автошколи спілки автомобілістів споряджено автобус з необхідним обладнанням та атрибутами.

    Наразі в цьому екзотичному гірському комплексі відпочинку, яким опікується УМВС України в Чернівецькій області, відпочивають 76 хлопчиків і дівчаток, в тому числі 28 з Києва та четверо з підшефної установи ДАІ Буковини — Оршівецького будинку для дітей, позбавлених батьківської опіки.

    Під відкритим небом на майданчику гості влаштували змагання трьох табірних команд, у яких діти проявили знання правил дорожнього руху, уміння надавати першу медичну допомогу, вправно водити велосипед.

    Корисне пізнавальне дійство відбувалось в ігровій формі за жвавої підтримки вболівальників та під контролем авторитетного журі у складі начальника відділу з безпеки дорожнього руху автошколи спілки автомобілістів Петра Статного, заступників директора автошколи Володимира Пішка, Ірини Гаврилюк.

    Голова обласної спілки автомобілістів та оргкомітету змагань Іван Мельничук в урочистій обстановці вручив переможцям і номінантам турніру кубки, медалі, а інспектор УДАІ УМВС України в Чернівецькій області старший лейтенант міліції Ігор Пастух — «Куточки безпеки дорожнього руху», пам’ятні календарі ДАІ Буковини.

    Організатори змагань не забули і про тих, хто не досягнув високих результатів, але проявив волю до перемоги, здобув необхідні навики. У фігурному водінні велосипеда взяли участь і вихователі, що викликало у дітей хвилю позитивних емоцій та підтвердило думку про те, що правил дорожнього руху повинні дотримуватись всі без винятку — і дорослі, і малі.

    Ділячись враженнями, діти стверджували, що змагання на лоні карпатської природи запам’ятається їм назавжди.

    Подібні заходи з участю громадської організації працівники ДАІ Буковини проводитимуть і в інших таборах.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    140 тысяч киевлян получат муниципальные надбавки

    Проведение сессии Киевсовета обеспечило выплату муниципальных надбавок 140 тысячам киевлян.

    Про внесення змін до складу комісій Аудиторської палати України, Аудиторська палата України

    Про внесення змін до складу комісій Аудиторської палати України Керуючись статтею 14 Закону України "Про аудиторську діяльність" від 22.04.93 р. № 3125-XII( 3125-12 ), Статутом Аудиторської палати України( vr180230-07 ) та у зв'язку з надходженням до Аудиторської палати України від державних органів (Державної фінансової інспекції, Національного банку України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Міністерства юстиції України, Рахункової палати України) листів щодо делегування нових представників до складу Аудиторської палати України, Аудиторська палата України (далі — АПУ) ВИРІШИЛА:

    Сербського мільярдера випустили під заставу в 12 мільйонів євро

    Найбагатшого громадянина Сербії М. Мишковича звільнять під заставу в 12 мільйонів євро. Олігарх перебуває під вартою з грудня 2012 року за звинуваченням у фінансових аферах.

    Для отзыва народных депутатов избирателями нет юридических оснований, – А.Лавринович

    29 апреля министр юстиции Украины Александр Лавринович провел пресс-конференцию во Всеукраинском пресс-центре Украинского национального информационного агентства «УКРИНФОРМ», сообщает пресс-служба ...





    Юридическая практика:
    Про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про зміну черговості спадкування та визнання права на спадкування Наш клієнт задоволений рішенням суду за апеляцією, яким виграно справу про зміну черговості спадкування та визнання права ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового ...

    Про визнання права власності на 1,8 частку спадкового майна Тільки в суді виноситься рішення про розділ спадкового майна або рішення про визнання прав власності на таке майно

    Про усунення від права на спадкування

    Про усунення від права на спадкування Нещодавно до юристів по питанням спадщини звернулася громадянка, яка бажає усунути від права на спадкування свою сестру


    Консультации по наследству:
    Розділ спадкової нерухомості після смерті

    Добрий день, шановні юристи по спадкових спорах! У мене виникла ситуація, з якою просто своїми знаннями, незважаючи на те, ...

    Як отримати спадщину в Україні і які потрібні документи у спадок?

    Мій батько недавно помер і залишив після себе велику спадщину, але я не можу її отримати, оскільки мені заважає його цивільна ...

    Вирішуємо проблеми зі спадщиною

    Поясніть, будь ласка, як проходить успадкування квартири після смерті за заповітом? У квартирі живуть мої батьки, вони там ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca