Адвокаты по наследственным делам
Отзывы о нас
Огромное количество полезной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

Этот интернет проект суперовый! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю материального благополучия и творческих успехов!
Наши услуги

Вопрос к юристу по наследству:

Статьи
Право власності на спадок

Право власності на спадок Визнання прав власності на спадок (зразок судової справи), позовна заява про спадщину

Наследство по завещанию: раскрываем юридические ...

Наследство по завещанию: раскрываем юридические секреты Завещание необязательно гарантирует выполнение воли наследодателя, ведь в некоторых случаях можно признать завещание недействительным

Про затвердження Порядку організації та проведення особистого прийому громадян в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 06.11.2012  № 1581
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19 листопада 2012 р. за № 1936/22248

    Про затвердження Порядку організації та проведення особистого прийому громадян в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку

    Відповідно до пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), статті 22 Закону України «Про звернення громадян»( 393/96-ВР ) та з метою реалізації конституційного права громадян на особисте звернення до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, удосконалення організації особистого прийому громадян Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Затвердити Порядок організації та проведення особистого прийому громадян в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку ( z1936-12 ), що додається.

    2. Департаменту контрольно-правової роботи (О. Мисюра) забезпечити:

    подання цього рішення на здійснення експертизи на відповідність Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод( 995_004 ) до Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Міністерства юстиції України;

  3. подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
  4. 3. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій управління інформаційних технологій зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити опублікування цього рішення відповідно до вимог законодавства.

    4. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 06.11.2012 № 49

    ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку 06.11.2012  № 1581

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19 листопада 2012 р. за № 1936/22248

    ПОРЯДОК організації та проведення особистого прийому громадян в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку

    1. Цей Порядок визначає основні вимоги до організації та проведення особистого прийому громадян у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі — НКЦПФР).

    2. Особистий прийом громадян проводиться в центральному апараті та територіальних органах НКЦПФР Головою НКЦПФР, членами НКЦПФР, керівником апарату, керівниками структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР, керівниками територіальних органів НКЦПФР та керівниками структурних підрозділів територіальних органів НКЦПФР з питань, що належать до їх компетенції.

    3. Особистий прийом громадян Головою НКЦПФР, членами НКЦПФР, керівником апарату та керівниками структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР проводиться згідно з графіком, затвердженим Головою НКЦПФР.

    Особистий прийом громадян в територіальному органі НКЦПФР керівником цього органу та керівниками структурних підрозділів цього територіального органу проводиться згідно з графіком, затвердженим керівником територіального органу НКЦПФР.

    4. Графіки особистого прийому громадян вивішуються в приміщеннях центрального апарату та територіальних органів НКЦПФР в місцях, зручних для вільного огляду, публікуються у офіційному друкованому виданні НКЦПФР та розміщуються на веб-сайті НКЦПФР.

    5. Прийом Героїв Радянського Союзу, Героїв України, Героїв Соціалістичної Праці, інвалідів Великої Вітчизняної війни, жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», проводиться першочергово.

    Особлива увага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни та праці, інваліди та інші непрацездатні особи, а також особи, що постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, багатодітні сім'ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки.

    6. Вхід громадян до НКЦПФР здійснюється за умови оформлення перепустки та пред'явлення документів, що посвідчують особу.

    7. Вхід громадян до приймальні Голови НКЦПФР, членів НКЦПФР, керівника апарату, керівників структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР, керівників територіальних органів НКЦПФР та керівників структурних підрозділів територіальних органів НКЦПФР здійснюється за пред’явленням документів, що посвідчують особу.

    8. Попередній запис на особистий прийом до керівництва НКЦПФР проводиться їх помічниками, запис на особистий прийом до керівників структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР, керівників територіальних органів НКЦПФР та керівників структурних підрозділів територіальних органів НКЦПФР проводиться особами, відповідальними за діловодство, як за особистим зверненням заявника, так і по телефону.

    9. Під час попереднього запису громадян на особистий прийом з’ясовуються прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, зміст порушеного питання.

    Не допускається з’ясування відомостей про особу громадянина, що не стосуються його звернення.

    10. У разі коли Голова НКЦПФР, члени НКЦПФР, керівник апарату, керівники структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР, керівники територіальних органів НКЦПФР та керівники структурних підрозділів територіальних органів НКЦПФР в день особистого прийому громадян з поважних причин не можуть здійснити прийом, відвідувачам пропонується зустріч з іншою посадовою особою НКЦПФР, яка має повноваження на проведення особистого прийому громадян.

    У разі відмови від такої зустрічі відвідувачам пропонується подати письмове звернення, яке розглядається у порядку, встановленому законодавством для письмових звернень.

    Про результати розгляду звернення громадянину повідомляється письмово або усно (за його особистим бажанням).

    11. Повторний прийом громадянина з питання, яке вже розглядалося керівниками НКЦПФР, структурних підрозділів центрального апарату НКЦПФР, територіальних органів НКЦПФР, проводиться у разі, коли питання, порушене у першому обґрунтованому зверненні, не було вирішено по суті.

    12. У разі повторного звернення громадянина вивчаються матеріали з порушеного питання, з’ясовуються причини, що його викликали, надаються необхідні роз’яснення та можлива допомога.

    13. Під час проведення особистого прийому громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких оформлені в установленому порядку. Особи, які перебувають у родинних стосунках з такими громадянами і мають документи, що підтверджують їх особу.

    Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому громадян не допускається.

    Посадова особа, яка здійснює прийом, для забезпечення кваліфікованого розв'язання поставлених відвідувачем питань може залучати до їх розгляду працівників відповідних структурних підрозділів НКЦПФР або одержувати від них потрібну інформацію.

    14. Особи, визнані судом у встановленому порядку недієздатними, на прийом без участі їх законних представників не допускаються.

    15. Особистий прийом починається з пропозиції відвідувачеві назвати свої прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання, а також викласти суть питання, з яким він звертається.

  5. 16. Особа, яка веде прийом, в межах своєї компетенції має право прийняти одне з таких рішень:
  6. 16.1. Задовольнити прохання чи вимогу й повідомити відвідувача про порядок і строк виконання прийнятого рішення.

    16.2. Відмовити в задоволенні прохання чи вимоги, повідомивши заявника про мотиви відмови і порядок оскарження прийнятого рішення.

    16.3. Прийняти письмову заяву або скаргу (коли питання потребують додаткового вивчення і перевірки) і пояснити відвідувачеві причини неможливості розв'язання питань під час особистого прийому, а також про порядок і строк розгляду його звернення.

    Подана громадянином на особистому прийомі письмова заява розглядається у порядку, встановленому законодавством для письмових звернень.

    16.4. Якщо розв'язання питання, з яким звернувся громадянин, не входить до компетенції НКЦПФР, то посадова особа, яка веде прийом, пояснює заявнику, до якого органу державної влади або місцевого самоврядування, підприємства, організації та установи треба звернутися за його вирішенням, і по змозі надає в цьому допомогу (дає адресу, номер телефону тощо).

    17. Керівництво НКЦПФР чи територіального органу НКЦПФР зобов'язане забезпечити особистий прийом всіх громадян у день їх звернення з урахуванням правил внутрішнього трудового розпорядку НКЦПФР. Порушення графіків прийому громадян неприпустимі.

    18. Звернення громадян на особистому прийомі реєструються у картці (журналі) обліку особистого прийому громадян відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації ( 348-97-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року № 348 (зі змінами).

    Директор департаменту контрольно-правової роботи

    О. П. Мисюра

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Вам будет интересно:

    Про зняття з реєстрації другої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками відкритого акціонерного товариства "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області та відкритим акціонерним товариством "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області, Національна служба посередництва і примирення

    Про зняття з реєстрації другої вимоги у колективному трудовому спорі між найманими працівниками відкритого акціонерного товариства "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області та відкритим акціонерним товариством "Берестовецький спецкар'єр" села Берестовець Костопільського району Рівненської області

    Про внесення змін до деяких наказів Мінрегіону України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

    Про внесення змін до деяких наказів Мінрегіону України У зв'язку із кадровими змінами та з метою забезпечення належного виконання завдань, визначених Положенням про Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України( 633/2011 ), затвердженим Указом Президента України від 31 травня 2011 року № 633, НАКАЗУЮ:

    Порядок ведення реєстру сертифікатів типу транспортних засобів та обладнання і виданих виробниками сертифікатів відповідності транспортних засобів або обладнання, Міністерство інфраструктури УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства інфраструктури України 17.08.2012  № 521 ( z1586-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 вересня 2012 р. за № 1587/21899

    Судьям КСУ купили трактор

    Согласно сообщению в «Вестнике госзакупок», автобаза КСУ заключила договор с ООО ВЛП «Украгропостач» о покупке трактора «Беларус» 320 МК для хозяйственных нужд, передают «Наші Гроші». Сумма сделки ...





    Юридическая практика:
    Про стягнення витрат на поховання

    Про стягнення витрат на поховання До юристів по спадковим справам звернулася громадянка за допомогою у справі про стягнення витрат на поховання через суд

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від ...

    Про визнання заповіту недійсним та усунення від права на спадкування У своїй юридичній практиці адвокати по спадковим питанням зіткнулися із такою цікавою справою, коли клієнт просив допомогти ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку ...

    Про визнання права на спадкове майно в порядку спадкової трансмісії Якщо спадкоємець майна за заповітом помер і не встиг її прийняти, не зміг провести нотаріальне оформлення після відкриття ...


    Консультации по наследству:
    Оформлення спадщини після смерті батька

    У нашій родині сталося величезне горе. Крім того, що помер батько, так і ще почалися розборки з приводу спадщини батька. З'явилися ...

    Розцінки на прийняття спадщини та послуги адвоката

    Добрий день, консультанти сайту. Насамперед, мене цікавить вартість юридичних послуг на спадщину в Києві. Моє питання банальне ...

    Порядок вступу та відмова від спадщини

    У мене склалася дуже складна ситуація, тому всі свої надії я покладаю на Вас, шановні адвокати по спадкових справах, адже ...


    Новости наследственных дел:
    На сегодняшнем заседании правительства планируется ...

    На сегодняшнем заседании правительства планируется рассмотреть план мероприятий по выполнению СА с ЕС Кабинет министров Украины на сегодняшнем заседании рассмотрит план мероприятий по выполнению соглашения об ассоциации с Евросоюзом. Об этом говорится в повестке дня заседания на сайте правительства.

    Судья не может считаться независимым от политического .

    Судья не может считаться независимым от политического влияния, если его карьера зависит от изменчивого политического вектора, - Я.Романюк 22 декабря во время заключительного заседания Наблюдательного Комитета проекта Совета Европы «Усиление независимости, эффективности и профессионализма судебной власти на Украине» Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк заявил, что «одним из самых опасных с точки зрения формирования независимой судебной системы на современном этапе факторов является политическая составляющая».

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить ...

    Прокурор Донецкой области пытается в суде оспорить его люстрацию Руководителю прокуратуры Донецкой области Николаю Франтовскому не удалось с первого раза обжаловать свое увольнение с должности через люстрацию, сообщает «Первая инстанция».


    Рекомендации пользователей:
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca